Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Vypadá na obyc potnicky.. Vynechala bych tu aviváž a sledovala
Taky si říkám že asi to má. zitra asi jdu s ním k dr. abych nebyla jak kráva. doufam že to nic nebude má na ruce 2 pupínky a na brise asi 3×
@Anonymní píše:
Taky si říkám že asi to má. zitra asi jdu s ním k dr. abych nebyla jak kráva. doufam že to nic nebude má na ruce 2 pupínky a na brise asi 3×
Bude nějaká blbina.. Jen bych sledovala..
Já doufam že ano pac nikdy jsme neměli žádné pupinky jednou potnicky.
Obnovuji diskuzi.
Včera před koupáním jsem si všimla u 7 leté dcery, že se jí na vnější straně stehen a trošku na zadku udělala vyrážka (přikládám foto).
Myslela jsem, že se zapotila v legínách a že to do rána zmizí, ale vyrážka přetrvává i celý dnešní den a i teď. Nic zvláštního nejedla, prací prášek stále stejný.
Jediné, co mě napadlo je, že před týdnem jí štípla včela do ruky a měla na to šílenou alergickou reakci. Ruku měla až do středy fakt hodně oteklou, otok začal splaskávat až 4 den od píchnutí. Druhý den ráno od píchnutí dokonce měla bolest hlavy a zvýšenou teplotu.
Myslíte, že ta vyrážka na stehnech může být ještě dozvuk toho štípnutí a té alergické reakce?
Dobrý den chci se zeptat nevíte co by to mohlo být od pondělí má syn vyrážku na stehně jsou mu 4 nikdy nic neměl takového jsou to takové jemne pupinky na hmat drsne trosku červené. zmenila jsem avivaz je hodně aromatická takže myslím že to může být od toho nebo jak se potí nebo že má tlustou perinu a je mu třeba horko nebo mě ještě napadlo ta 5 či 6 nemoc nic jiného mu není. od včera má ještě 2 pupinky na ruce.nic zvláštního nejedl.