Vyrážka na varlatech - 7měsíční

19200
5.7.11 10:44

Vyrážka na varlatech - 7m

Ahoj holky, malý má divnou vyrážku na varlatkách, na tříslech to vypadá na opruzeniny, ale na pindíkovi má pár červených teček a varlátka jsou komplet rudá a jsou na nich všude červené tečky, moc se mi to na opruzeniny nezdá, bepanthen na to nepomáhá. Na zadečku nemá nic.. Máte s tím prosím někdo zkušenosti? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
229
5.7.11 12:08

Ahoj,
to budou kvasinky, skočte pro jistotu k Mudr., ale ono jak je teď teplo, tak je to hned! Taky jsme koukala jako blázen, že to můžou mít i kluci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
6.7.11 11:33

nieco podobne mal kedysi syn, mudr. nam kazala 3× denne okupat v par gulickach hypermanganu. do 2 dni to zmizlo.drzim prsty, nech sa toho rychlo zbavite :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
18.3.13 22:39

Tak přesně toto má teď můj 2,5 letý kluk. Bral antibiotika, tak možná to má z toho? Čím jste to nakonec vyléčili?

@PetaP píše:
Ahoj holky, malý má divnou vyrážku na varlatkách, na tříslech to vypadá na opruzeniny, ale na pindíkovi má pár červených teček a varlátka jsou komplet rudá a jsou na nich všude červené tečky, moc se mi to na opruzeniny nezdá, bepanthen na to nepomáhá. Na zadečku nemá nic.. Máte s tím prosím někdo zkušenosti? :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
19.3.13 08:14
@siniee píše:
Tak přesně toto má teď můj 2,5 letý kluk. Bral antibiotika, tak možná to má z toho? Čím jste to nakonec vyléčili?

já už nevím, myslím že to odeznělo samo.. ale vážně už nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pap007
19.3.13 12:04

Doporučuju Imazol. Můj 7m syn měl ten samý problém po dobrání antibiotik. Omývala jsem zadeček i pinďu cca 3× denně teplou vodou a pak při přebalování použila Imazol. Hlavně po stolici a na noc. Do tří dnů je zase fešák a nářadíčko bez poskvrnky. ;)

• Citovat
  • Upravit
97
19.3.13 21:37

Jéé tak ten mám i doma! Díky moc za radu! Vyzkouším, protože malej je chudák z toho špatný a asi ho to pálí, svědí, bolí…nevím. A sudokrem nezabírá.
A čtu, že je to proti plísňovým infekcím, takže za to asi vážně můžou ty antibiotika.
Díky díky díky! :dance: :kytka:

@pap007 píše:
Doporučuju Imazol. Můj 7m syn měl ten samý problém po dobrání antibiotik. Omývala jsem zadeček i pinďu cca 3× denně teplou vodou a pak při přebalování použila Imazol. Hlavně po stolici a na noc. Do tří dnů je zase fešák a nářadíčko bez poskvrnky. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí