Vyrážka, pupínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5130
4.1.15 22:41

Resim to same.jen my to mame na zadech. zitra chci jit ke kozni. uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.1.15 02:45

Podobnou vyrážku má náš malej tyk. mám podezření že je to z vody.(časté mití vodou když se pokaká).léčím to antibakterialním mídlem a mazat krémem proti vysušení. pomá há to, ale jak mile přestanu zase se to vrátí. podle mně je to tou vodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
5.1.15 12:04

Alergie může být dlouho, záleží na co je alergie a jestli je tělo alergenu vystaveno stále. Můj muž má alergickou kopřivku od června. Stále se vrací, jednou je to horší, jindy je zase pár dní čistej.
Ale já bych to podle fotky tipla na exém, vysušená kůže, zima, častý mytí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.1.15 14:10

Dcera ma 20 mesicu, resime stejnou vyrazku, nejvice na chodidlech, stehynkach, brisku a dlanich. Doktorka rika ze podle vyrazky to vypada na spalu, ale nezda se ji to, jelikoz nemame teplotu ani malinovy jazyk. Mame jen rymu. Cekame na vysledky z vyteru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22584
7.1.15 21:06

@nelinka13
To jsem tedy zvědavá, co z toho budete mít :think:

My už máme jasno. Nám bylo řečeno, že to osypání je alergická reakce na nachlazení, konkrétně na rýmu 8o Prý takhle může tělo někdy reagovat. To jsem opravdu netušila :nevim: Dr. říkala, že tím, že to má syn na jedné straně těla, tak je to rozpoznatelné od atopického ekzému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
7.1.15 23:19

@Nastys náš měl v porodnici hodně podobnou a tvrdili že z jídla. Konkrétněji jahodové Matonky =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.1.15 12:08

Tak přesně jako vy. Výtěr je v pořádku. Buď prý nějaká alergie na nějakou potravinu nebo změna kosmetického přípravku. Ale o ničem nevím. Tak potom prý reakce k nachlazení - právě k té rýmě. Takže jsme podávali pouze Fenystil v kapičkách proti svědění a dnes je to 3. den a začíná se nám to ztrácet. Takže snad vše bude O. K. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22584
8.1.15 13:09

@nelinka13
Tak ještě, že tak : -) my zítra začínáme mazat další mastí, zatím je to, ale beze změny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
10.4.16 14:12

@Nastys Můžu se zeptat, jak jste se nakonec vyrážky zbavili? Moje dvouletá dcera ji má naprosto stejnou (začalo se jí to dělat na pravé nožičce, pak na pravé straně bříška a nakonec na pravé ručičce). Sestry dcera to měla jako dvouletá taky, té na to dala doktorka mast s kortikoidy, což mě připadá jako fujtajbl, pokud by to byla „jen“ alergická reakce. Čím jste mazala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek