Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Poptavam se pro manzela, mel 2 dny horecku(39.5),dneska uz klesa, ale na tele, obliceji a hlave se udelaly takovyhle pupinky, nektere s vodou a nektere s hnisem, doktorka dala jen atb a rekla ze je to stafylokokova kozni infekce, nevite nekdo neco o tom prosim?
@JayLee prave ze vubec, jsem zadala ale oni rekli neni treba
Možná tak nějak mimo mísu, ale nemohou to být neštovice? Prodělal je už manžel?
@nonina manzel jeste neprodelal a jsou to nestovice!:( ted jsme byli u prakticky a usoudila na nestovice
jen nevite zhruba jak dlouho to zmizi?
To je různé a u dospělých mívají hnusný průběh. Je to dětská nemoc a v dospělém věku by mohlo dojít i ke komplikacím. Rozhodně je musí prodělat v klidu. Dnes už se dají koupit i jemnější prostředky na potírání než známý pudr a dokonce jsem slyšela o něčem, co se dá dát do vody na koupání. V lékárně poradí.
Sama ještě zkušenost nemám, moje dcera už prošla ve školce 5 kolem neštovic, dokonce pila z hrnečku aktuálně infekčního dítka (matka ho poslala zapudrovaného do školky) a…NIC. Moc bych si přála, aby je už měla za sebou, dokud ji ještě přeperu.
Držím palce, aby manžel měl co nejmírnější průběh bez komplikací!
@nonina ja dekuju a take preju dceri hodne zdravicka! zatraceny nemoci! kezby neexistovali:(