Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsem se taky šla podívat od 30tt do 39tt jsem přibrala necelého půl kila u druhého. U prvního od 30tt do 38tt +2kg takže nemusíš už moc přibrat
@Tarjei To máš pravdu, když má totiž ženská dítě tak už se o sebe nestará a nechce vypadat hezky že? Ježiš kdes na tohle přišla ![]()
@Vavanda haha, mam tri a staram se o sebe vic nez bezdětná. Myslela jsem to tak ze řešit takovouhle vec je lehce podivny. Těhotný si obvykle prejou hlavne zdravy dite, ne?
@Russet ja jsem asi teda jasny priklad toho ze to jde byt hned hubenour i bez hladoveni, je to i o typu postavy. Po porodu jsem mela 48kg, bricho stihle, jen takove ochable zmuchlane. Tech 45 si drzim porad, nekdy kilo sup sem sup tam. Merim 156cm
@Tarjei to co pises neni hezke…, kazda zena se rada libi a chapu ze zakladatelka chce byt kocka i po porodu, holt ne kazda se smiri s tim ze ji kila zustanou
brala bych klidne 5 deti ale tlusta bych nechtela zustat nikdy!!! Ale kazdy dle sveho gusta ![]()
@Payus to neni totez, byt kocka a lpet na vyzablosti. Je to o sebeprijeti, holt nase civilizace je posedla kultem stihlosti. Mne prijde par kilo navrch jako mala dan za to mit dite…ale ja jsem asi malo povrchni.
Já u prvního přibrala přes 30kg a teď mám v 31.tt nahoře asi 4kg, skoro nepřibírám. Ale já to neřeším, až porodím, pak si z toho budu dělat hlavu. Když mám hlad, tak se prostě najím, hladovět nebudu.
@Tarjei hubena neznamena povrchni. Nevim proc bych se mela smirovat s tim ze jsem tlusta kdyz s tim muzu bojovat..nez se tomu odevzdat. A vymlouvat se ze jsem vlastme tlusta po detech. Ne kazdy ma cestu k diteti zrovna jednodouchou a prirozenou a to mluvim ze sve zkusenosti!!!…ale brat tohle jako dan? To promin…obetuji detem cokoliv, ale chci se citit pekne a libit se manzelovi a celkove byt kocka.
@Vavanda píše:
Ahoj holky, jsem 30+3tt
Začínala jsem na váze 57kg při 164cm a nyní vážím 66kg.
Kolik jste v tuto dobu ( spis od této doby) ještě přibraly do porodu a jak moc vám vyrostlo brisko? Chtěla bych se vejít do max 72kg
No, já jsem při otěhotnění měla cca 60 kg, rodit jsem šla s cca 96 kg. Byla jsem samá voda, při odchodu z porodnice jsem měla cca 75 kg. Tak uvidíš jak to budeš mít, teď asi ještě trochu nabereš ale toho se pak zbavíš.
Já jsem přibrala 8-9kg, už nevím přesně. Břicho vyrostlo až 8 týdnů před porodem. Do té doby ani nebylo poznat, že jsem těhotná. V práci mi to nikdo nevěřil. Ale pak vyrostlo fakt hodně a to jsem poslouchala furt blbý řeči ![]()
@Tarjei Ty si spíš jedna z těch víc zasažená povrchností, asi se nudíš když musíš bezdůvodně útočit
.
Já si zdravé miminko přeju, jako každá budoucí maminka. Ze mi nedoslo, ze se nemohu zeptat na to kdo kolik pribral, protože mám hned ambice modelky😪 Chci vypadat po porodu dobře a chci se svému muži líbit a ne jít vedle něj bejt tlustá jak bečka a vymlouvat se na to ze jsem byla těhotná. A ano, být hubená je hezký i být upravená,, protože si můžeš oblict co chceš, ale když mas 100kg tak můžeš mít věci sebedražší a hezčí ale nebude to ono.
tím nemyslim nic špatného proti silnějším ženám, ale beru toto čistě na sebe.
@Payus mno, ja o koze…atd. Pisu o jinym úhlu pohledu, ze jsou mnohem dulezitejsi veci a resit tohle jako nejakej problem mi přijde velmi malicherny. Jenze ja napriklad vim, jakej rozdil je mit zdravy a tezce postižený dite. To ma pak clovek hodnoty dost jinde.
Váha v těhotenství je jedna věc, ale druhá věc je, jak se s tím popasujes první měsíce po porodu. To mi přijde jako daleko větší masakr na tělo
.
@Vavanda
tak určitě. Jojo neradno lezt do kurníku, musim si to konečně zapamatovat. Navic asi neni obvyklej muj pohled, mne je fuk jakej maj lidi tvar. Chapu, jsem divna, tak uz se radsi nebudu vyjadrovat.
@Vavanda naprosto souhlasim a sdilim tvuj nazor! Neboj, vse pujde dolu a budes stihla. Nic si z te pani nedelej…ja se teda dnes vazne nudim, jinak bych na ni ani nereagovala…protoze co koment to perla