Vysazení antikoncepce po 7 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1226
20.4.17 13:32

Kdyby tělo potřebovalo tak dlouhou dobu na „vyčištění“, nebyly by tu diskuze o tom, jak holky vynechaly jedne prášek a bojí se otěhotnění.

Já jsem prvně vysadila po 8 letech a hned se vše nastartovalo, jak má :nevim: ale já taky brala nízkohormonální Tri-regol, který se už nevyrábí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brambora12
20.4.17 13:39

Je pravda, že mě napadla konzultace i s jiným doktorem, ale dneska je to co doktor to názor… :roll: Před pár lety jsem si naštípla kotník a dva ze tří doktorů řekli, že to je úlomek kosti a další řekl, že tam nic není a je to jen pohmožděné :D To abych se zeptala třeba 8 doktorů a udělala nějakou anketu :D :D :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2966
20.4.17 13:59

Tak o tom jsem nikdy neslyšela. Brala jsem hodně dlouho (pouze s přestávkou na otěhotnění - povedlo se 2. měsíc snažení a pak hned zase čtvrt roku od porodu) a vše bez nejmenších potíží. Nikdy jsem nevysazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
20.4.17 14:00

Telo se po vysazeni antikoncepce cisti i nekolik let, takze taky pochybuju ze dva mesice k necemu budou.. Akorat to udela jeste vetsi neporadek v tele. Bud bych ji vysadila a uz nebrala (alespon nejaky ten rok) nebo nevysazovala. Kazdopadne dlouhodobe uzivani anktikoncepce neni dobre uz samo o sobe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11054
20.4.17 14:08

@ASAndrea Každé tělo reaguje jinak. Záleží na mnoho okolnostech. Ve většině případů reaguje rozhozene.

O devcatech, které se bojí těhotenství, nebo otehotnely jak pises si myslím své a je v tom hodně aspektů, ale o tom diskuse není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
20.4.17 15:01

Já brala HA 8let doktor mi nikkdy o ničem takovém neříkal a pak jsem si ji vysadla sama když jsem chtěla dítě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12288
20.4.17 15:16
@Verun83 píše:
Pochybuji, ze po 7 letech uzivani ha by hralo tak velkou roli vysazeni na 2mesice.

Naprostý souhlas.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
20.4.17 18:30

Naopak jsem od doktoru slysela, ze by se takhle vysazovat nemelo, rozhodi to jedine cyklus. Rozhodne si telo za 2 mesice „neodpocine“! Ja brala HA asi 13 let, pauzu jsem nemela nikdy. Az na konci jsem nebrala rok a pak asi pul roku jeste jo. Na poceti ty roky nemely vliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
20.4.17 22:39

Já tohle nikdy neslyšela. Brala jsem HA přes 10let a jak mě každý strašil že hrozí po takové době neplodnost tak po vysazení se nám zadařilo otěhotnět hned v dalším měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.4.17 23:08

Tohle jsem tada neslyšela 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie