Výše nemocenské při mateřské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výše nemocenské při mateřské
Dobrý večer dámy 🙋🏻♀️
Chtěla bych se zeptat jestli nemáte některá podobnou zkušenost.
Do konce prosince jsem na rodičovské dovolené. Od 1.srpna jsem nastoupila na poloviční úvazek. Plánujeme ještě druhý kdyby se povedlo 🙏 a mě by zajímalo z čeho se mi bude počítat nemocenská. Jestli teď z toho polovičního úvazku i když jsem na mateřské? Nebo jestli to jde nějak zpětně? Moc děkuji za každou odpověď ![]()
Příspěvek upraven 01.09.22 v 21:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Případnou nemocenskou budeš mít v tom polovičním úvazku, takže výše bude podle něj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plánuješ marodit?
Jinak nejsi na mateřské, ale pobíráš Rodičovský příspěvek. PN by se počítala z té výplaty ![]()
- Citovat
- Upravit
@shadowbabe Špatně jsem to napsala. Jsem na rodičovské dovolené. Dělám noční a v tehu dělat moji práci nemůžu. Bylo mi řečeno že se to počítá rok zpětně. Což mi přijde trochu divné když mám smlouvu na poloviční úvazek. Tak proto moje otázka
děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ni.cky. 1 píše:
@shadowbabe Špatně jsem to napsala. Jsem na rodičovské dovolené. Dělám noční a v tehu dělat moji práci nemůžu. Bylo mi řečeno že se to počítá rok zpětně. Což mi přijde trochu divné když mám smlouvu na poloviční úvazek. Tak proto moje otázkaděkuji
Jako těhotná noční nemusíš dělat, není třeba PN, můžeš požádat o přeřazení na vhodnou pozici. Takto jsi vázána malými financemi a vycházkami ![]()
- Citovat
- Upravit
@Ni.cky. 1 píše:
@shadowbabe Špatně jsem to napsala. Jsem na rodičovské dovolené. Dělám noční a v tehu dělat moji práci nemůžu. Bylo mi řečeno že se to počítá rok zpětně. Což mi přijde trochu divné když mám smlouvu na poloviční úvazek. Tak proto moje otázkaděkuji
pokud pracujes, nejsi na dovolene. Pracujes pro stejneho zamestnavatele jako u predchoziho ditete?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy
Ano
měla jsem brigádu ale ta skočila a tak jsem nastoupila na poloviční. Účetní mi řekla že NP se vypočítá rok zpětně což jsem pořád nepochopila proč rok zpětně a ne z toho polovičního. Pochopila bych mateřskou ale nesedí mi to u PN. Chtěla jsek nastoupit na plný úvazek před PN ale to mi řekla že by mi to nepomohlo. Jiná pracovní pozice není možná kvůli hlídání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ni.cky. 1 píše:
@matkabagristy
Anoměla jsem brigádu ale ta skočila a tak jsem nastoupila na poloviční. Účetní mi řekla že NP se vypočítá rok zpětně což jsem pořád nepochopila proč rok zpětně a ne z toho polovičního. Pochopila bych mateřskou ale nesedí mi to u PN. Chtěla jsek nastoupit na plný úvazek před PN ale to mi řekla že by mi to nepomohlo. Jiná pracovní pozice není možná kvůli hlídání.
pokud pracujes pro stejneho zamestnavatele, pocita se ti pn ze soucasneho vydelku. Pokud se dalsi dite narodi do 4 let veku starsiho ditete, bude ppm v podobne vysi jako u starsiho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit