Výše výplaty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@lenkahav píše:
No, chapu, ale na druhou stranu kdyz nezkusis, nebudes mit. Zacatky jsou jen chvili, pak se zaucis a jedes. Penize jsou motivace, ze si Te zamestnavatel vazi, ze mas hodnotu, cenu. Demotivujici je tak nizkej plat, jaky mas. Maminka od ditete potrebuje a zaslouzi si vic. Obe dve. A nikdy neni nic tak tezkyho a neprekonatelnyho, musis si verit, ze to das. A das. A jako clovek se 4 jazykama nemam strach. Sla bych treba do cestovky, k soukromnikovi, management, marketing, prekladatelka, na letiste, vyucovat jazyky, kancel. prace, toho je mrak.
At se dari.
Moc děkuji. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No nevím, ale já když jsem hledala práci, zrovna na ten Lidl jsem koukala, protože mi chodila nabídka na mail a nástupní plat 17tis. Těch 27 nebo kolik se tvrdilo je pěkný nesmysl.
Nepamatuji si přesně, ale nedávno jsem na tu nabídku koukala a nástupní plat je tam tuším něco okolo 24tis.,pak zvýšení po 1.,2. a 3.roce.
- Citovat
- Upravit
Proč pořád Lidl? Když umíš pracovat s počítačem, můžeš dělat jakoukoli administrativu, s tvojí jazykovou výbavou by tě brali všema deseti v různých firmách na různé pozice. Já pracuju za 24 300 hrubého, dělám adiministrativu, mám flexibilní pracovní dobu, takže vyzvedávání a vození dětí není problém a neumím prakticky nic
. Jazyky, účetnictví, žadné zvláštní pc programy, nejsem aktivní řidič…prostě jen běžná administrativa. A to mi přijde, že na Brno beru ještě hodně málo.
Prosím zachovat anonym - uvedeno místo bydliště a výše platu ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Proč pořád Lidl? Když umíš pracovat s počítačem, můžeš dělat jakoukoli administrativu, s tvojí jazykovou výbavou by tě brali všema deseti v různých firmách na různé pozice. Já pracuju za 24 300 hrubého, dělám adiministrativu, mám flexibilní pracovní dobu, takže vyzvedávání a vození dětí není problém a neumím prakticky nic. Jazyky, účetnictví, žadné zvláštní pc programy, nejsem aktivní řidič…prostě jen běžná administrativa. A to mi přijde, že na Brno beru ještě hodně málo.Prosím zachovat anonym - uvedeno místo bydliště a výše platu
Moc děkuji. Tak je fakt, že i s odměnama se taky dostanu cca na 26tis. hrubého, ale je to i včetně příplatků za víkendy a svátky.
- Citovat
- Upravit
@Božislava Není pravda i prodavačka za kasou mají v náplni práce vybalování, doplňování apos
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Moc děkuji. Tak je fakt, že i s odměnama se taky dostanu cca na 26tis. hrubého, ale je to i včetně příplatků za víkendy a svátky.
Já pracuji jenom všední dny, jinak pořád volno. Je pravda, že díky přípatkům to hodně naskáče, to já neznám.
- Citovat
- Upravit
@Kaileee píše:
Ktery deb*il dává v Lidlu balíky vod na pás?? Asi nekdo nenormalni. Chudak prodavacka. Proto maji na baliku viditelne cislo, pokladni se jen podiva do kosiku a namacka to.
Tak takový Lidl bych chtěl vidět… To musí být obchod někdy z r.1850 v původním stavu…
Na jednotlivých kusech i celých baleních zboží je od výrobce natištěn čárkový kód - řada silnějších a slabších čárek většinou černé barvy na bílém podkladu, který obsahuje veškeré údaje o zboží a do pokladny se načte elektronickou čtečkou, která je v marketech zabudovaná v pultě pokladny, nebo přenosnou „pistolí“… Pod čárkovým kódem je tento vyjádřen i číselnou řadou, která se zadává v případě poruchy čtečky /např. silně znečištený nebo poškozený čárkový kód/.
Nálepky na zboží s čtyř až x místným číslem /tzv. PLU/ bylo používáno před mnoha lety v malých soukromých obchodech v dobách, kdy elektronické čtečky byly fyzicky nebo cenově nedostupné…
Hodně záleží na vedení konkrétního supermarketu, jak se chová ke svým pokladním a k zákazníkům, někde trvají na tom, aby se VŠECHNO zboží vyndavalo na pás, do takových už nechodím, někde ke 3 balíkům minerálky vezmu 1 lahev navíc, abych balení neporušil a tu 1 lahev dám na pás. V některých marketech, většinou to byly Kauflandy, jsem se setkal s tím, že jsem takto kupoval třeba pouze vody v průhledných PET flaškách a pokladní byly od vedení tak dojukaný, že chtěly, abych jim ty průhledný balíky v koši aspoň posunul, jestli pod nima není něco jiného…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Možná ten Lídl opravdu zkusím. Ani práce u kasy se nebojím. Spíš se trošku bojím, četla jsem na Lídl hodně kritiky, že špatně zacházejí se zaměstnanci, tak nevím. A jsem slyšela, že zaměstnanci po odpracování své ranní směny nemohou odejít domů, dokud není hotová práce. Pokud by to bylo občas, nebyl by problém, ale vyzvednutí dcery bych si musela pokaždé s někým domluvit, nešlo by to na zavolání z minuty na minutu, tak se právě bojím, aby to ve finále nebylo pro mě horší. Ale moc děkuji.
S tim Lidlem pozor. Kamarádka tam dělá a je spokojená. Ale směny mají šílené. 5-11, 7-13, nebo do zavíracky. Prostě nastupy hala bala a počet hodin podle toho jaký máš úvazek. + víkendy a svátky. Z jakého jsi kraje? S tvymi jazyky bych koukla na jobs.cz a filtr „logistika a doprava“ a sleduj hlavně firmy DHL a DB Schenker. V obou jsem pracovala a jako disponent/spediter mas nastupni plat 22-29 tis hrubého. Po 7mi letech jsem mela vc benefitů cca 44 tis hrubého. Drzim pěsti ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No nevím, ale já když jsem hledala práci, zrovna na ten Lidl jsem koukala, protože mi chodila nabídka na mail a nástupní plat 17tis. Těch 27 nebo kolik se tvrdilo je pěkný nesmysl.
Nevím jak teď, ale ještě pčed pár lety bylo běžné, že většina zaměstnavatelů v nabídkách práce nabízala jakýsi plat, ale už se zapomněli zmínit, že uvedený plat je za 250 hodin práce, to se člověk dozvěděl až u pohovoru, v horších případech po nástupu do práce…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro Tak zrovna ten Lidl jede spis na 6 hodinove smeny a malokdy je nekdo na kase cely den. Tam ty lidi celkem toci, vybaluji, likviduji kartony, davaji do regalu, vozi ovoce a kasou se to spis proklada, i když ten jeden, co ma tu hlavni je tam vetsinu smeny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
S tim Lidlem pozor. Kamarádka tam dělá a je spokojená. Ale směny mají šílené. 5-11, 7-13, nebo do zavíracky. Prostě nastupy hala bala a počet hodin podle toho jaký máš úvazek. + víkendy a svátky. Z jakého jsi kraje? S tvymi jazyky bych koukla na jobs.cz a filtr „logistika a doprava“ a sleduj hlavně firmy DHL a DB Schenker. V obou jsem pracovala a jako disponent/spediter mas nastupni plat 22-29 tis hrubého. Po 7mi letech jsem mela vc benefitů cca 44 tis hrubého. Drzim pěsti
Tak to je hodně slušné. Jsem KV kraj. Na práci logistika jsem už koukala, ale prý je to psychicky hodně náročné. Nevím, zda bych to dala. Budu upřímná. Jsem pracovitá, ale jsem dost citlivá. Nikdy jsem to nedělala, jen co jsem slyšela, ale moc děkuji.
- Citovat
- Upravit
@Kaileee píše:
Ktery deb*il dává v Lidlu balíky vod na pás?? Asi nekdo nenormalni. Chudak prodavacka. Proto maji na baliku viditelne cislo, pokladni se jen podiva do kosiku a namacka to.
Jelikož ta cisla maji jen na tech par zakladnich, tak kdyz si beres neco jineho, tak je proste na pas musis dat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:
Nevím jak teď, ale ještě pčed pár lety bylo běžné, že většina zaměstnavatelů v nabídkách práce nabízala jakýsi plat, ale už se zapomněli zmínit, že uvedený plat je za 250 hodin práce, to se člověk dozvěděl až u pohovoru, v horších případech po nástupu do práce…![]()
![]()
Taky mám u spousty firem pocit, že ohledně platu hodně mlží. V inzerátu naslibují leccos a pak člověk zjistí, že uvedené benefity jsou až po několika letech práce. Nástupní mzda jiná, než uvedená. Prémie až po zkušební době a spoustu jiného. Jasné, že člověk nečeká plnou palbu všeho hned od 1.dne,ale často je to demotivující.
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše:
@bse.pedro Tak zrovna ten Lidl jede spis na 6 hodinove smeny a malokdy je nekdo na kase cely den. Tam ty lidi celkem toci, vybaluji, likviduji kartony, davaji do regalu, vozi ovoce a kasou se to spis proklada, i když ten jeden, co ma tu hlavni je tam vetsinu smeny.
Mohu se zeptat, zda tam pracujete, nebo někoho znáte? Jde mi hlavně o to, že jak má člověk napsané směny, zda opravdu odchází, nebo tam musí být, dokud není hotová práce. 6h úvazek by mi celkem vzhledem k malé dcerce i vyhovoval. Děkuji.
- Citovat
- Upravit
No, upřímně Word v pohodě, Excell minimálně.