Výše výplaty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@j.a.n.i1 píše:
@bse.pedro Tak zrovna ten Lidl jede spis na 6 hodinove smeny a malokdy je nekdo na kase cely den. Tam ty lidi celkem toci, vybaluji, likviduji kartony, davaji do regalu, vozi ovoce a kasou se to spis proklada, i když ten jeden, co ma tu hlavni je tam vetsinu smeny.
To je pravda, nebýt toho bordelu ve směnách, tak by to tam možná bylo docela dobrý, znám pár lidí z jednoho Lidlu poblíž bydliště, zdá se, že je tam docela dobrá parta a je tam zřejmě jako ve všech ostatních běžný, že tam veškerý práce vykonává i zástupce vedoucího… ![]()
Mě by to asi bavilo, kdybych nemusel za kasu, ale z časových důvodů mám zaměstnání, kde mám značně flexibilní pracovní dobu, nic moc peníze /což mě nijak moc netrápí/, ale často strašlivá nuda…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:
Tak takový Lidl bych chtěl vidět… To musí být obchod někdy z r.1850 v původním stavu…
Na jednotlivých kusech i celých baleních zboží je od výrobce natištěn čárkový kód - řada silnějších a slabších čárek většinou černé barvy na bílém podkladu, který obsahuje veškeré údaje o zboží a do pokladny se načte elektronickou čtečkou, která je v marketech zabudovaná v pultě pokladny, nebo přenosnou „pistolí“… Pod čárkovým kódem je tento vyjádřen i číselnou řadou, která se zadává v případě poruchy čtečky /např. silně znečištený nebo poškozený čárkový kód/.
Nálepky na zboží s čtyř až x místným číslem /tzv. PLU/ bylo používáno před mnoha lety v malých soukromých obchodech v dobách, kdy elektronické čtečky byly fyzicky nebo cenově nedostupné…
Tak by mozna nebylo od veci se do toho Lidlu dojit podívat a kouknout treba na baliky perlive vody, kterou maji hned u vchodu, toho 2 mistneho cisla na madle baliku si snad vsimnes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Tak by mozna nebylo od veci se do toho Lidlu dojit podívat a kouknout treba na baliky perlive vody, kterou maji hned u vchodu, toho 2 mistneho cisla na madle baliku si snad vsimnes.
Do kterého??? V Jihlavě jsou dva, v Humpolci 1 a žádný z nich to nemá…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mohu se zeptat, zda tam pracujete, nebo někoho znáte? Jde mi hlavně o to, že jak má člověk napsané směny, zda opravdu odchází, nebo tam musí být, dokud není hotová práce. 6h úvazek by mi celkem vzhledem k malé dcerce i vyhovoval. Děkuji.
Znam. Hele, nevim, jestli to 100% plati ve vsech, ale v tom, kde je znama, kdyz potrebujes odejit, tak jdes, ale rikala, ze smeny na dalsi tyden jsou mnohdy az v nedeli a nejsou nijak pravidelne, tu ranni, tu uprostred dne nebo odpolední.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:
Do kterého??? V Jihlavě jsou dva, v Humpolci 1 a žádný z nich to nemá…![]()
A v Lidlech v Brně a v Praze, ve kterých jsem byl, jsem to taky neviděl… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik ti je a jak máš dlouhou praxi? 20hrubého vydělávají i ženy v mé lokalitě často, ale spíš na horších pozicích.. u pásu a v malých potravinách apod..
já mám hrubého 50, ale dvě vš a speciální specifické dovednosti + 27let praxe, neumím si představit za tohle pracovat a vstávat… na tvém místě bych si dupla a rozhlížela se jinde.. s dítětem to chápu, zkusila bych se prioritně domluvit v práci aspoň na zvýšení osobního a 10%-15% navýšení tarifu… nebo aspoň vyšší mimořádné prémie - červen, prosinec.. zkus zaargumentovat nabídkami v okolí, klidně i tím Lidlem, pokud si tě váží, tak v těchto intencích ti vstříc vyjdou…
Příspěvek upraven 25.12.19 v 16:59
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:
Do kterého??? V Jihlavě jsou dva, v Humpolci 1 a žádný z nich to nemá…![]()
Ale ma, je to tam natistene primo z vyroby… Neperliva je myslim 16.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Znam. Hele, nevim, jestli to 100% plati ve vsech, ale v tom, kde je znama, kdyz potrebujes odejit, tak jdes, ale rikala, ze smeny na dalsi tyden jsou mnohdy az v nedeli a nejsou nijak pravidelne, tu ranni, tu uprostred dne nebo odpolední.
Děkuji.
- Citovat
- Upravit
@Lucy75 píše:
Kolik ti je a jak máš dlouhou praxi? 20hrubého vydělávají i ženy v mé lokalitě často, ale spíš na horších pozicích.. u pásu a v malých potravinách apod..
já mám hrubého 50, ale dvě vš a speciální specifické dovednosti + 27let praxe, neumím si představit za tohle pracovat a vstávat… na tvém místě bych si dupla a rozhlížela se jinde.. s dítětem to chápu, zkusila bych se prioritně domluvit v práci aspoň na zvýšení osobního a 10%-15% navýšení tarifu… nebo aspoň vyšší mimořádné prémie - červen, prosinec.. zkus zaargumentovat nabídkami v okolí, klidně i tím Lidlem, pokud si tě váží, tak v těchto intencích ti vstříc vyjdou…Příspěvek upraven 25.12.19 v 16:59
Děkuji. Je mi krátce po 40-ce. Praxi mám cca 20 let. Mám SŠ s maturitou. Nástupní plat byl ještě nižší. Když jsem si řekla o zvýšení, tak nic. Pak jsem dala výpověď a přidali mi na těch 20tis. hrubého, takže už se mi moc nechce se tam dál handrkovat a spíše se poohlédnu jinde.
- Citovat
- Upravit
Jasně, rozumím, ale v základu - práce i prac. doba ti vyhovuje, to není tak málo, prioritně se pokus vylepšit své postavení TAM (pokud sis to tedy nevyhádala v posledních pár měsících, to by fakt nebylo moc taktické, pak počkat do jara…¨).. není snadné začínat jinde od nuly, už máš své know-how a jisté postavení ve firmě, já bych za juniorku ve věku 40+ jít jinam nechtěla.. ale to je na nastavení každého člověka… držím palce a fakt si zkus prva se šéfy promluvit, až pak pal mosty a měj přesné argumenty, rozhlídni se v okolí a měj konkrétní částky a místa… good luck a úspěšný nový rok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše:
Jasně, rozumím, ale v základu - práce i prac. doba ti vyhovuje, to není tak málo, prioritně se pokus vylepšit své postavení TAM (pokud sis to tedy nevyhádala v posledních pár měsících, to by fakt nebylo moc taktické, pak počkat do jara…¨).. není snadné začínat jinde od nuly, už máš své know-how a jisté postavení ve firmě, já bych za juniorku ve věku 40+ jít jinam nechtěla.. ale to je na nastavení každého člověka… držím palce a fakt si zkus prva se šéfy promluvit, až pak pal mosty a měj přesné argumenty, rozhlídni se v okolí a měj konkrétní částky a místa… good luck a úspěšný nový rok
Moc děkuji, i Tobě.
Ano, zvýšení bylo před krátkou dobou.
- Citovat
- Upravit
Na můj vkus je to málo ohodnocená práce ![]()
Já osobně 22 čistého, 3× ročně odměny v rozmezí 15-20čistého, multisportka, obědy v místní jídelně za 14,– Kč.
Pracovní doba jeden týden od 7.15 do 13.00, druhý týden od 9hod do 16.30.
Mám 3 děti a jsem macimálně spokojená - mám krásné peníze + čas na děti.
Podotýkám, že ke své práci žádný cizí jazyk nepotřebuji
- Citovat
- Upravit
Víš, nerada to říkám, ale pokud sis nestihla vybudovat nějakou kariéru v korporátu, tak je tato mzda bohužel celkem realita.
Dělám v oboru, kde mám celkem přehled o výdělcích a mimo Prahu a okolí, pokud chce člověk slušnou pracovní dobu, tak toto je celkem běžné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Na můj vkus je to málo ohodnocená práce
Já osobně 22 čistého, 3× ročně odměny v rozmezí 15-20čistého, multisportka, obědy v místní jídelně za 14,– Kč.
Pracovní doba jeden týden od 7.15 do 13.00, druhý týden od 9hod do 16.30.
Mám 3 děti a jsem macimálně spokojená - mám krásné peníze + čas na děti.
Podotýkám, že ke své práci žádný cizí jazyk nepotřebuji
To je slušné. Takovou mzdu bych si představovala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sany80s píše:
Víš, nerada to říkám, ale pokud sis nestihla vybudovat nějakou kariéru v korporátu, tak je tato mzda bohužel celkem realita.
Dělám v oboru, kde mám celkem přehled o výdělcích a mimo Prahu a okolí, pokud chce člověk slušnou pracovní dobu, tak toto je celkem běžné.
Jj, proto se právě ptám. Je super, že je to spousta lidí z různých regionů. Až bude dcerka starší, budou možnosti zase jiné. Děkuji.
- Citovat
- Upravit