Vyšívání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2363
20.9.13 22:53

@Turante Tak manžel by to určitě pochopil, tý ženský jsem napsala email, kterej si teda za rámeček nedá. Počkám, jak bude, jestli teda bude reagovat. Jen se bojím toho, že když jí to pošlu zpátky, tak to buď nepřevezme nebo převezme a peníze zpátky nepošle. Já taky vyšívám, ale jen křížkový a do těch nápisů na tričko jsem se bála pustit. Posílám fotky mých prací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
21.9.13 16:42

@lucky.girl tak uvidíš snad se chytne za nos :cert: Moc pěkné obrazy :-) Podle fotky, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
21.9.13 16:48

Já na tričkách mám toto:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
21.9.13 17:12

@Turante jj, podle fotky. Děkuji za pochvalu, ty na těch tričkách jsou taky moc krásný. Za nos se nechytla. V emailu byla na mě dost hnusná, že lituje, že pro mě něco dělala a lituje toho, že pro mě něco scháněla. To ona souhlasila s tím, že mi ty trička koupí, protože já jsem jí je měla původně poslat a člověk z Prahy asi nepochopí, co je žít na maloměstě, že já si tady nekoupím vše na co si vzpomenu. Smůla no. A že já jsem chtěla barevné body, že kdybych chtěla bílé, jako všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
21.9.13 17:21

@lucky.girl ach jo, to je teda pěkná :cert: No, snad aspoň vrátí peníze :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
21.9.13 20:47

@Turante No tak prachy o tom silně pochybuju, že vrátí. Prostě arogantní ženská. Tohle mi napsala : éž vám přeji fajn den,

Díky za milý mejlík a lituji dva zbytečně proflákané dny scháněním věcí pro vás – většina lidí si na body s textem bere bílé aby vše vyniklo – trvala jste na barevném – čepičku nebudu objednávat jednu a platit 100,– poštovné. Trika ve skladu s kr. rukávy měli pouze tyto po 75,– – po 290,– z Tesca se vám zdáli nejdříve drahé a druhý den už jsem tam fakt neletěla, kdybych kolem každé zakázky běhala dva dny jen po schánění materiálu asi bych chcípla hlady.

Většina lidí – pokud si vymyslí něco extra dle svých představ - pošle si nakoupené věcicčky.!!

U každé výšivky musíte počítat po každém vyprání se žehlením nápisu (přes plátno) – jinak jste si měla vše dát potisknout.

Škoda zbytečně proflákaného času…

Přeju fajn víkend…

Mirka

Ještě je na mě hnusná. Ale manželovi se to i tak líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
22.9.13 16:51

@lucky.girl hezké no, absolutně se nezmínila o tom, že to tam má špatně vyšité. To jsi jí psala do emajlu? Jako nevím no, narazila jsi na pěknou kravku tedy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
22.9.13 22:22

@Turante psala jsem jí na email a tohle byla její odpověď. Hlavně že jí není líto mejch peněz. No jo no, co už nadělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
22.9.13 22:33

@lucky.girl To mě mrzí :-( Příště by možná bylo lepší najít si něco takového od firmy, je spousta takových co dělají vtipná trička :palec: Ale je to teda od ní hnus :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
22.9.13 22:39

@Turante no jo no, bohužel, v prvním emailu byla v pohodě, milá, ochotná, vysvětlila… když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají… pravdivé to rčení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
25.9.13 18:08

@lucky.girl jj, to se bohužel stane no :nevim: Pevně doufám, že peníze vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
25.9.13 20:39

@Turante poslední co mi napsala bylo, že lituje komunikace se mnou, takže nic řešit nechce a už vůbec ne, poslat nějaký peníze :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siciliánka
12.10.13 18:16

@Loudy Celá sada se dá koupit na ebay za 9 dolarů. Stačí do vyhledávače a ebay zadat Elsa Williams.

• Citovat
  • Upravit
23864
12.10.13 18:34
@lucky.girl píše:
@Turante No tak prachy o tom silně pochybuju, že vrátí. Prostě arogantní ženská. Tohle mi napsala : éž vám přeji fajn den,

Díky za milý mejlík a lituji dva zbytečně proflákané dny scháněním věcí pro vás – většina lidí si na body s textem bere bílé aby vše vyniklo – trvala jste na barevném – čepičku nebudu objednávat jednu a platit 100,– poštovné. Trika ve skladu s kr. rukávy měli pouze tyto po 75,– – po 290,– z Tesca se vám zdáli nejdříve drahé a druhý den už jsem tam fakt neletěla, kdybych kolem každé zakázky běhala dva dny jen po schánění materiálu asi bych chcípla hlady.

Většina lidí – pokud si vymyslí něco extra dle svých představ - pošle si nakoupené věcicčky.!!

U každé výšivky musíte počítat po každém vyprání se žehlením nápisu (přes plátno) – jinak jste si měla vše dát potisknout.

Škoda zbytečně proflákaného času…

Přeju fajn víkend…

Mirka

Ještě je na mě hnusná. Ale manželovi se to i tak líbí.

Tak to je síla. :pocitac: Ale paní si tímto udělala reklamu sama a pochybuju, že si nadále svými výtvory bude vydělávat, když je na zákazníky tak sprostá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
31.1.14 13:38

Holky prosím nmáte někdo předlohu pro křížek-ZVONILKA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat