Vyšívání
- Fotoalbum (44)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Ahoj. scháním odkaz na ruské stránky. mají tam moc hezké motivy medvídků na vyšívání. měla jsem dva a blbec jsem si je smazala i s emailem. nemá někdo, díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hořec -dík moc. aha jenže já rusky neumím. ale kouknu až budu mít chvilku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
nevíte někdo jak šikovně přenést obrázek na plátno, abych to pak mohla vyšít zadním stehem a nebyly ty čáry vidět. Už nad tím dumám dva dny a furt žádný rozumný nápad.
Předem dík za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera - poradila bych kopírák, ale to se musí dělat hodně opatrně.. navíc hrozí, že se po vyprání pustí inkoust do bavlnky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera přenosovou tužkou, koupit v galanterce, možná i v dobrém papírnictví
pokud nemáš možnost koupit, tak nalep plátno na okno + obrázek a překresli.
- Citovat
- Upravit
@Elke dík za radu, tohle vypadá dobře. Teď ještě vymyslet čím to budu vyšívat a můžu se pustit do práce.
@Králičice dík za radu, ale toho se právě bojím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K.Black, @Elke tak jsem tužku sehnala v papírnictví. Dneska jsem to zkoušela a zjistila sem, že musím přes ten papír přejíždět hranou žehličky a mám strach, že až budu přenášet složitější obrázky, že mi ten papír ujede. Je to normální nebo to může být sílou papíru nebo teplotou žehličky? Nevíte někdo jak na to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera
tak já bych ten papír asi přilepila izolepou, nebo lakýrnickou páskou po okraji na tu látku
asi to máš velkou věc, např ubrus že? u malé věci se to nestane.
- Citovat
- Upravit
@K.Black nemám ty obrázky až tak velký, ale jsou složitější. No zítra je zkusím a uvidím. Já jsem si jen říkala, jestli někdo nemá nějaký fígl, na který jsem nepřišla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera nemám, tak si to radši zkus nanečisto, třeba na utěrku ať si neponičíš látku
dej vědět jak to šlo ![]()
- Citovat
- Upravit
Bohuzel, ja se venuju hardangeru