Vyšívání

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
526
5.10.11 16:57

Ahoj,taky ráda vyšívám.Buď dečky a ubrusy a nebo obrázky podle předlohy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
8.11.11 10:44
madi píše:
Taky vyšívám a neskutečně mě to uklidňuje.
Zatím jen křížkem a je pravda, jak už tu psala Mifinka, že dneska je spoustu možností a krásných obrázků.

Moje galerie je tu - http://lenkarubesova.rajce.idnes.cz/Vysivani/

Teď mám rozvyšívané velikonoční dekorace z časopisu Malování jehlou :wink:

Ahojky moc krasna prace ,chtela bych se te zeptat jestli svoje prace pak vyuzivas k dekoraci v domacnosti nebo si ji schovavas?Vazne moc pekne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.11.11 11:20
strouhalka e píše:
madi píše:
Taky vyšívám a neskutečně mě to uklidňuje.
Zatím jen křížkem a je pravda, jak už tu psala Mifinka, že dneska je spoustu možností a krásných obrázků.

Moje galerie je tu - http://lenkarubesova.rajce.idnes.cz/Vysivani/

Teď mám rozvyšívané velikonoční dekorace z časopisu Malování jehlou :wink:
Ahojky moc krasna prace ,chtela bych se te zeptat jestli svoje prace pak vyuzivas k dekoraci v domacnosti nebo si ji schovavas?Vazne moc pekne :potlesk:

Jé děkuju. Menší věci mám jako dekorace v bytě - vánoční a velikonoční a tak.. větší věci mám zatím v šupleti, nedávno jsme se stěhovali do svého, tak zatím rozmýšlím, kam co dám a budu rámovat :-D

• Citovat
  • Upravit
1758
8.11.11 11:42

Madi,ja zavidim vsem co rucni prace zvladaji tak hezky a do konce, ja upletla poprve ve svych 34 letech svetr pro svou dceru do konce a porad mi jeste nemam prisitou uhackovanou kytku a zaposite ty camfrnousky v rubu.No ale musim to dodelat ,protoze se stydim pred vama holkama co jsou tak zrucne.Navic uz je zima a docela by se sikl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.11.11 12:11

Noo teď je to bída.. nejlíp se vyšívalo v těhu nebo když byl malý mimino.. teď musím mít rám s výšivku nejlépe někde pod zámkem, aby na něj nemohl.. a vyšívat když spí a to zas tolik času není .. holt bude na to víc času, až povyroste a víc se zabaví sám :wink:

• Citovat
  • Upravit
1758
8.11.11 12:42

Ja mam dvouletou dcerku a to pleteni jsem s ni docela zvladala i kdyz nejvic jsem pletla vecer ona chodi v sest vecer spat a spi az do rana tak se to dalo ,ale pres den se dalo i kdyz obcas jseme se pretahovaly o vlnu i jehlici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.11.11 13:32

Ahoj. Naši doma uklízely a našly nějaké věci na vyšívání. Já hodně vyšívala, když jsem chodila na základku (tj nějakých 20 let :lol: ) a teď už by se mi to doma jen válelo. Nechcete to někdo? Jen za poštovné. Jsou tam nějaké bavlnky (hooodně bavlnek :lol: , i takové ty jak bývají součástí háčkovaných obrazů), látky (kanava nebo panama, už si nepamatuju rozdíl, je tam bílá, modrá, žlutá a růžová, různě velké, ale je toho dost). Je toho krabice cca 30×20×15 cm (a necelé 2 kg). Kdyžtak pošlete SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
18.11.11 13:35

:)

Měla bych o ty věci zájem. matiz2610@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
5.2.12 09:56

chci se zeptat zda nemá některá z vás předlohy k těmto obrázkům,nemohu je sehnat a moc se mi líbí.moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
5.2.12 14:34

bohužel nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdina
11.6.12 08:56

@hankamisa sehnala jsi uz ty predlohy? Nasla jsem na netu podobne..

• Citovat
  • Upravit
1063
22.6.12 07:56

Ahojky holky, nemáte někdo předlohy na nějaké krásné velké obrazy? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdina
22.6.12 08:49

@Bianka75 jaou velikost priblizne a motiv? Mam casopisy Bara a tam se da neco najit a pak nejake vysivani…

• Citovat
  • Upravit
1063
22.6.12 08:53

Zdina - to by bylo jedno, nemusí být nějaké velikánské, prostě ale zase ne takové ty maličkaté… prostě najké pěkné obrazy… a mohla by jsi mi nějaké předlohy poslat ( a za kolik? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
22.6.12 08:54

Já jsem se stěhovala a vše jsem dala pryč a ted toho lituji protože mi to vyšívání schází.. hrozně ráda bych se do toho zae pustila :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat