Vyšívání
- Fotoalbum (44)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@lucky.girl píše:
Ahoj holky, moc moc potřebuju poradit, objednalka jsem na jednom webu bodýčko pro malou a nějaký trika pro manžela. Manžel bude mít narozky a dneska mi to přišlo. Trička celkem ok, to co na nich paní vytvořila se dá přežít, ale to pro malou. Na tmavě prouhatý tričko vyšila nápis červenou nití, nápis prakticky není vidět. Nenapadá vás prosím něco, co s tím províst?
Ahoj, no ja mam opacny nazor, body se da prezit, cepka je k tomu hrozna a ta trika pro manzela jsou des
tecka by se mozna prezila, ale to procento ![]()
Jinak se mi hrozne libi to barevne body, takove krasne barvy, na vysivani to moc asi neni, ale samo o sobe je moc pekne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucinatko děkuji. No po pár měsících mohu říct, že čapku neměla nikdy na sobě, protože je fakt hrozná, trika leží ve skříni, hlavně taky proto že mají výstřih do V, což jsem nechtěla no a bodýčko jediný mělo snad úspěch, malá ho nosila a tatínek ho má teď schovaný na památku. Jinak to body jsem viděla myslím v CaA. No už jsem domluvená s jinou paní, že by mi to na tričko namalovala, tak snad to bude lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucky.girl jeste me napada, kdyz jsem hledala tehotenska trika, tak tady nekdo doporucoval Zuziii, ted jsou to tyhle stranky, podle toho co jsem nasla http://www.vysijuti.cz/tehotenske/ a vysivky jsou pekne strojove udelane. Napsane je, ze taky vysijou cokoliv, vlastni triko snad taky neni problem, tak kdyztak mrkni. Ja si z tama objednala tenkrat tri, pani byla ochotna, sice jednu vysivku mam uprostred misto na kraji, ale to nevadi, asi to nikdo nepredpokladal na pupek, ale jedina vada byla, ze trick sice byla super, ale spodni lemy se mi zacly oparavat, asi to az tak nevadi, ale lito mi to bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výšivka obrysu na mikinu
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli byste mi někdo nevyšil z klasické nitě obrys z fotky na mikinu. Hledala jsem nějaké firmy v Čechách, ale žádné se mi nepodařilo najít. Kdyby se někdo našel, byla bych vám moc vděčná. Nebo jestli nevíte o nějaké firmě, která by to takhle vyšila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tereza faltýnková Ahoj, já objednávala mikiny s výšivkou z jedné stránky na instagramu, jmenují se aris. customwear, dělají moc hezké výšivky:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit