Vyšívání

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
zuzukaa
10.4.11 08:30

vysivani

ahoj docela me vysivani posledni dobou dost zaujalo a chtela bych se zeptat jestly tady jsou nake maminky ktery maji stejny konicek???? :dance:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
10.4.11 09:17

Ahoj. Já hodně vyšívala, když jsem chodila na základku. Ale už mě to pustilo a zůstala jsem jen u háčkování a pletení, to mi přijde víc praktické a využitelné. Ovšem nedávno moje mamka přivezla mojí starší dceři mnou vyšívané prostírání (s ovocem a kytičkami) a dcera byla nadšená - prostírá teď panenkám. Takže taky to svoje využití našlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
10.4.11 09:17

dřive jsem vyšivala, dneska uz moc ne :-( předlohy jsou celkem drahé a zatím jsem nenarazila na nic co bych „musela“ mít. Věnuju se spíš jiným koníčkům i dkyž teď už moc času není, momentálně zkouším háčkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.4.11 09:48

Tak mě to moc baví … i když mám čas jenom když mrňous spí :( inspiraci čerpám odsud: http://mm.winet.cz/vzkazy.php jsou to odkazy na krásné předlohy zdarma.

• Citovat
  • Upravit
Zdina
10.4.11 09:57

ahoj, ja obcas neco vysiju, ale hlavne pletu, hackuju a siju. Proste podle toho co je momentalne potreba. Ale v peti clenne domacnosti casu moc nazbyt neni.

• Citovat
  • Upravit
10568
10.4.11 10:31

Ahoj,me chytlo vysivani na zakladce a ted si to treba jednou na mesic vyndam a tyden vysivan,je to takovy odreagovani,skoda zena to nemam vic casu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
10.4.11 10:38

Ahoj Zuzi, je to skvělé odreagování, i když spousta lidí tvrdí, že by na to nervy neměli, ale mě to moc baví. Dneska existuje spousta krásných předloh, které se nedají srovnat s tím, co bylo kdysi.. Já teda vyšívám jen křížkovým stehem, ale takové obrázky jsou nejhezčí :palec: Zrovna vyžívám medvídky na kapsář pro miminko :srdce: Nejsem žádný expert, ale kdyby jsi chtěla s něčím poradit, tak klidně piš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21967
10.4.11 10:56

Jojo, já vyšívám už odmalička, odreaguju se tím… buď křížky nebo richelieu, jak mám náladu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
10.4.11 11:22
Mifinka píše:
Ahoj Zuzi, je to skvělé odreagování, i když spousta lidí tvrdí, že by na to nervy neměli, ale mě to moc baví. Dneska existuje spousta krásných předloh, které se nedají srovnat s tím, co bylo kdysi.. Já teda vyšívám jen křížkovým stehem, ale takové obrázky jsou nejhezčí :palec: Zrovna vyžívám medvídky na kapsář pro miminko :srdce: Nejsem žádný expert, ale kdyby jsi chtěla s něčím poradit, tak klidně piš :-)

ano ano ja se tim odreaguji sice zacinam ale to nevadi chtela sem e zeptat jake pouzivate stehy? me to moc nejde … potrebovala bych to vydet jak se nake delaji? nake video nebo tak???nevis o necem

• Citovat
  • Upravit
101443
10.4.11 12:19

Já taky občas vyšívám, když je tedy čas :-) defacto pouze křížkově.

Každopádně díky za odkaz, prostuduji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdina
10.4.11 12:24

Zuzi ja vysivam taky krizkem. Zakladni rada je ze spodni cast krizku at zacinas ve ktere casti obrazku se klade vzdy jednim smerem napr. vlevo dole a vpravo nahore vypichnout. pak automativky druha cast krizku zacian vpravo dole a vypichuje se vlevo nahore.
pak obrazek (nebo vysivany motiv)pusobi jednolite. nemas tam nasilne prechody. A dasli ze zadni casti se nedelaji uzliky, konecky se zaposivaji.

• Citovat
  • Upravit
Zdina
10.4.11 12:28

tak jsem se pokusila vyfotit to co mam prave rozvysivane. Je tam videt jak mi spodni cast krizku jde jednim smerem. To je ten zaklad.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
10.4.11 13:29

Taky vyšívám a neskutečně mě to uklidňuje.
Zatím jen křížkem a je pravda, jak už tu psala Mifinka, že dneska je spoustu možností a krásných obrázků.

Moje galerie je tu - http://lenkarubesova.rajce.idnes.cz/Vysivani/

Teď mám rozvyšívané velikonoční dekorace z časopisu Malování jehlou :wink:

• Citovat
  • Upravit
zuzukaa
10.4.11 13:55
madi píše:
Taky vyšívám a neskutečně mě to uklidňuje.
Zatím jen křížkem a je pravda, jak už tu psala Mifinka, že dneska je spoustu možností a krásných obrázků.

Moje galerie je tu - http://lenkarubesova.rajce.idnes.cz/Vysivani/

Teď mám rozvyšívané velikonoční dekorace z časopisu Malování jehlou :wink:

ahojky smekam pred tebou to je krasa ja jsem se ucila krizkovy steh ve skole ale us si ho nepamatuju :oops: :cry:

• Citovat
  • Upravit
zuzukaa
10.4.11 13:57
Zdina píše:
Zuzi ja vysivam taky krizkem. Zakladni rada je ze spodni cast krizku at zacinas ve ktere casti obrazku se klade vzdy jednim smerem napr. vlevo dole a vpravo nahore vypichnout. pak automativky druha cast krizku zacian vpravo dole a vypichuje se vlevo nahore.
pak obrazek (nebo vysivany motiv)pusobi jednolite. nemas tam nasilne prechody. A dasli ze zadni casti se nedelaji uzliky, konecky se zaposivaji.

no ja tet co jsem vysivala tak pouzivam zadni steh cos je asi obycejny ze jo?? to mi neprijde moc hezky urcite skusim ten krizkovy dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat