Vyšívání
- Fotoalbum (44)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Taky ráda vyšívám, momentálně mám rozdělané fialky, tak až budou, vyfotím je
@Berennika ta holčička v zrcadle je krásná, odkud je ta předloha?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já vyšívání miluju. Vyšívám pro sebe, pro kamarádky a rodinu k různým příležitostem i na zakázku. Tady jsou některé moje výtvory. Nechci si tu dělat reklamu ale pokud byste chtěli, najdete mě na fleru „Baruxxx“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prodáváte někdo vyšité obrázky? kupuje to dnes ještě někdo? mám jich doma spoustu a možná bych se do dalších pustila, ale nevím jestli to má smysl v dnešní době
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky vase diskuze me privedla k napadu. Myslite, ze by mi nekdo mohl vysit nejaky maly obrazek na pamatku? Jen jsem tedy strasne narocna a tak nevim, jestli to nakonec vyjde
jsem ochotna zaplatit (jen budu muset platbu domyslet, uz nemam v CR ucet) a to vcetne postovneho. Pokud si nekdo troufa, prosim o SZ, protoze se jedna o citlive tema.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AdaNaty nevím jestli někdo prodává vyšité obrázky, ale řekla bych, že ne.
Protože tu práci bys nezaplatila, trvá to hodiny a ta výsledná cena, kdybys dala jen minimum Kč/hod, ta se vyšplhá do astronomických výšin. A pro většinu vyšívaček má to dílo nějakou cenu, takže si myslím, že max. daruje někomu blízkému, ale aby někdo vyšíval na výdělek, to silně pochybuju
@trpaslinka co by sis představovala? Něco z fotky?? jak už jsem psala výše, nevím nevím, jestli bys to zaplatila, pokud by se jednalo o větší obrázek ![]()
- Citovat
- Upravit
@madi ne uplne z fotky, ale vzpominka to ma byt.. prave hledam vhodny obrazek a chci neco malickeho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bird Seasons - Elsa Williams
Dobrý den, našla jsem na internetu krásnou výšivku - Bird Seasons (Elsa Williams). Nevíte, jestli by se někde na internetu dal sehnat návod? (Nemyslím e-bay a pod.) Já to zkoušela najít, ale nemám s hledáním návodů na netu moc zkušeností, tak jsem bohužel nic neobjevila. http://fc00.deviantart.net/…beedrill.jpg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, moc moc potřebuju poradit, objednalka jsem na jednom webu bodýčko pro malou a nějaký trika pro manžela. Manžel bude mít narozky a dneska mi to přišlo. Trička celkem ok, to co na nich paní vytvořila se dá přežít, ale to pro malou. Na tmavě prouhatý tričko vyšila nápis červenou nití, nápis prakticky není vidět. Nenapadá vás prosím něco, co s tím províst?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucky.girl a tys to takhle chtěla? nebo proč to vyšila?
to bodýčko by nebylo špatné buď jenom s těmi proužky nebo čistě bílé s tou výšivkou
teď si myslím, že už s tím nic neuděláš
to bodýčko je výrazné samo o sobě než aby tam vynikl nápis
- Citovat
- Upravit
@Luisiana zkusila jsem to obšít takovou foskorovou žlutou, ale vůbec to nešlo, takže ten kousek co jsem udělala jsem nakonec vypárala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@madi Začínáme s příkrmy, takže jsem nechtěla čistě bílé bodýčko. Napsala jsem jí, že chci nějaké prouhaté a nabo barevné. Ani v nejhorším snu mě nenapadlo že vybere takový. Jako kdyby třeba vybrala tmavě modrý, vůbec nechápu věděla moc dobře o tom, že na to chci výšivku, proto jsem si to objednávala a pak pošle tohle. Ta čepička, poslala jsem jí fotku normální bavlněná čapka, jednobarevná a na ní ten obrázek. I to na té čapce je takové nevýrazné. Objednávala jsem ještě dvě trička pro manžela, věděla, že nechci z Kik, no tak je koupila v Kik. Jako fakt na ránu. to s tím zeleným nápisem má na konci věty tečku a pak vykřičník, to s červeným nápisem má znak procenta v písmenu a to jsem to chtěla to písmeno M velké, aby bylo pro obě slova. Manžel má v úterý narozeniny, v neděli to budeme slavit a já jsem v koncích. Hlavně jsem to vyprala a i ty písmena se smrskly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono na trička obecně se vyšívá hrozně špatně, protože se to krčí, přesně jak máš na fotkách.. ale ta tečka před vykřičníkem a procento přes nápis, to bych vrátila ![]()
- Citovat
- Upravit
@madi já nevím, já vyšívám jen na kanavu. Jestli to neumí, mohla to napsat. Nejhorší je, že jsem na to spolíhala a nemůžu s tím už nic dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucky.girl Ahoj, já bych to tedy rozhodně vrátila!! Ty manželovy jsou děs běs teda
Jako já vyšívám křížkem i na trička, ale tohle bych v žádném případě nikomu neposlala, by mě hanba fackovala
Manžel by to snad pochopil, že dárky dodáš později ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit