Vyšívání
- Fotoalbum (44)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
consi píše:
Bohunko, já jsem Ti koupila na MMB za pár korun nádhernej ubrus. Paní zjistila, že není vyšívací typ a tak jsem po něm skočila jak po uzenýmVětšinou u toho sedím večer, to mám šanci udělat i celou šišku
Tak to byl dobrej kauf, to se hodí
Ty předlohy jsou dneska fakt hodně drahé, když by člověk chtěl kupovat normálně v galanterii – to mě štve.
Je to fakt moc hezké – nemáš ještě něco, třeba z minulosti, že bychom se pokochaly?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, nechcete se sem dát taky nějaké fotečky??
Jinak nevím, jestli víte, ale na serveru okoun.cz je celkem velká diskusní skupina o vyšívání, je tam i galerie, tak tam můžete mrknout.
Bohunko, je sice fakt, že jsou sady celkem drahé, ale zas je tam veškerý materiál, co potřebuješ. Já mám tedy teď stop stav, ale ještě že mám nasysleno z dřívějška ![]()
- Citovat
- Upravit
Madi, taky občas nakukuju na Okouna, tam jsou fakt k vidění „díla mistrů, nebe hvězd“, jak by řekl Dan Brown ![]()
Přidávám tedy také jednu fotečku ode mne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BohunkaP píše:
Madi, taky občas nakukuju na Okouna, tam jsou fakt k vidění „díla mistrů, nebe hvězd“, jak by řekl Dan BrownPřidávám tedy také jednu fotečku ode mne.
To je pekny,fakt se ti to povedlo,taky chci tohle nekdy dokazat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohunko, nádhera
Tohle vyšívala moje babička a ty věci mám schované jako poklad, já se to nikdy nenaučila
- Citovat
- Upravit
Bohunko to je kráása
Podobné věci dělá i moje maminka. Známá z německa byla schopná za ubrus richelie platit zlatem ![]()
Já hodně věcí rozdala nebo se to záhadně ztratilo při stěhování. Ale jak bude víc času, tak pohledám a nafotím. I mamčiny práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
madi píše:
Bohunko, nádheraTohle vyšívala moje babička a ty věci mám schované jako poklad, já se to nikdy nenaučila
já mám schované po prababičce háčkované záclonky a dečky. Záclonky budu dávat do oken. My máme spíše takové venkovské bydlení, u nás se moderna neuchytila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za chválu…
ještě mám pár fotek, ale na starém počítači, dostanu se k nim možná příští týden, tak pak třeba ještě něco hodím.
Ono to vypadá složitě, ale není, jak se člověk do toho dostane, tak pak už jede. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
consi píše:
Zuzko, kytičky jsou dělané plným stehem, prostě každý lísteček vyplníš. A zbytek je dělaný myslím, že stonkovým stehem. Já se v té terminologii moc nevyznám
Consi krasa a zrovna vcera sjem na jine diskizu probiraly jendu zasadu tvoreni - kdyz sviti slunicko pripravovat se na vanoce a za podzimnich pliskanic zacit s velikonocemi. Vcera jsem totiz objednavala polystyrenove koule na vanocni ozdoby. Takze to, ez vysivas vanocni ubrus je naprosto v poradku.
Stehy - je to stonkovy steh a plny steh na vyplneni. Mas to nadherne ![]()
Uzasna je i ta bila recheliu decka od NBohunky?
Techniku recheliu neovladam a jen vzdy s otevrenou pusou obdivuji
- Citovat
- Upravit
bohunko je to opravdu krasneee i moje babicka ma schovane takovehle poklady to us je umeny dnes jsem chtela dat i nakou fotecku i ja ale stydim se sem uplny zacatecnik a mam i stehy spatne
takze nedam hi hi ale vy sem davejte fotecky je to krasa na to koukat
- Citovat
- Upravit
Zuzi klidne sem fotecky dej. Kazda jsem zacinaly, smat se ti tady nikdo nebude a muzeme ti poradit co a jak zlepsit
- Citovat
- Upravit
Zdino, já včera zjistila, že už jsem za polovinou
Ale jo máš pravdu, vždyť teď ukazovali v Toulavce, že už se zase najíždí na výrobu baněk.
Jináč, příští týden v sobotu je v Rožnově jarmark, tak tam pojedu - asi sama
. Tatínek bude hlídat
Chci si koupit knížku Valašská bílá výšivka, jsou tam prý i předlohy. Tak bude zase nějaká inspirace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Consi, ten jarmark v Roznove ti zavidim. Ja jedu do Cr az v kvetnu, takze bohuzel. Ale aspon vylet do skanzenu si udelame. uz jsem tam nebyla hodne let. Pokazde kdyz prijedu, tak se jedeme nejam podivat Helfstyn, zoo ve Zline, Hostynek…
- Citovat
- Upravit