Vyšívání

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
10.4.11 14:08

Křížkovej mi přijde jednodušší než zadní. :mrgreen:
Akorát je potřeba dodržet to, co píše Zdina,aby výsledek byl hezkej :palec:

• Citovat
  • Upravit
2311
10.4.11 14:50

Madi - 8-o 8-o teda!! krásné! Vážně, hlavně se mi líbí ty levandule, já zbožňuju levandule, ale nemám moc předloh. Já dělám spíše jednoduché věci, ať to nedělám sto let, protože to přeci jen trochu času zabere… Ale jsi šikovná fakt!

Zuzi - no je na to fakt určitý styl, ať nemusíš píchat do každé dírky zvlášť, že tu jehnu prostě jedeš pořád stejným směrem, ať jsou křížky stejné.. Já jedu zespodu nahoru jakože si první píchnu do levé horní dírky, dotáhnu nit a pak píchnu do pravého dolního rohu a hned aniž bych to vytáhla do levého dolního rohu pak zase dotáhnu nit a píchnu do posledního pravého horního. Zní to složite, jen si na to musíš udělat systém. Hledala jsem na youtube, ale nic se mi tam nelíbilo, abych ti dala odkaz, ale existuje spousta knih, kde je o vyšívání vše..

posílám nynější snažení (médvídci na kapáři)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
10.4.11 14:57
Mifinka píše:
Madi - 8-o 8-o teda!! krásné! Vážně, hlavně se mi líbí ty levandule, já zbožňuju levandule, ale nemám moc předloh. Já dělám spíše jednoduché věci, ať to nedělám sto let, protože to přeci jen trochu času zabere… Ale jsi šikovná fakt!

Zuzi - no je na to fakt určitý styl, ať nemusíš píchat do každé dírky zvlášť, že tu jehnu prostě jedeš pořád stejným směrem, ať jsou křížky stejné.. Já jedu zespodu nahoru jakože si první píchnu do levé horní dírky, dotáhnu nit a pak píchnu do pravého dolního rohu a hned aniž bych to vytáhla do levého dolního rohu pak zase dotáhnu nit a píchnu do posledního pravého horního. Zní to složite, jen si na to musíš udělat systém. Hledala jsem na youtube, ale nic se mi tam nelíbilo, abych ti dala odkaz, ale existuje spousta knih, kde je o vyšívání vše..

posílám nynější snažení (médvídci na kapáři)

moc hezke tak ja dneska vecer jak dcera zalehne to zkusim je to hezci nes ten zadni steh me se to liby vice :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Zdina
10.4.11 16:32

ted nevim co myslis zadnim stehem. Ja n aplatno vysivala stonkovym a vypada to pekne.
Levandulovych predloh mam spoustu z netu. Pokud budete chtit dam vam odkaz na album, kam jsem si to stahla. A mozna mam i odkazy na picasaa

• Citovat
  • Upravit
3470
10.4.11 18:48

Vyšívačky, ahoj!

Já taky vyšívám plus další ruční práce, ale toho času moc není :mrgreen:
Můj poslední kousek je taška pro :mrgreen: tchýni k narozeninám http://www.nbvysivani.cz/…enymi-kvety/ a ještě mi teda chybí jí zkompletovat :mrgreen:

Ale odpočinek to je dokonalý a k tomu ještě taková menší závislost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21983
10.4.11 18:55

Marlenka, Mifinka, Madi - moc hezké, jste fakt šikulky :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.4.11 12:54

Holky, díky, však na tom nic není. Jsou to jen křížky :mrgreen:

Mifi, já taky zbožňuju levandule :hug: Jinak tohle vše vyšité je kupované jako sady, z netu mám snad jednu předlohu. Ono je toho tam spousty, jenže když to chceš vytisknout, značky bývají nečitelné nebo předlohy nekompletní.. takhle jsem se napálila nedávno a už je nechci ani vidět.

Marli :mavam: , máš pravdu, že je to velká závislost  :mrgreen:

Posílám včera dokončená kuřátka na velikonoce :wink:

• Citovat
  • Upravit
2311
11.4.11 15:07

Madi - je to lepší, když si koupíš celou sadu, jenže ta cena! :roll: Ale z netu je to blbé, já mám celý štos předloh, ale už je mám okoukané.. Někdy se juknu do antikvariátu a njdu tam nějaké krásné časopisy :palec: ALe fakt nevyšívám pořád, tak mi to i stačí :kytka:

Zuzi - tak držím pěsti! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
13.4.11 13:14

:mavam: po dlouhé době jsem opět vyšívala. Možná se mi budete smát, ale vyšívám teď vánoční ubrus na velký stůl :-D Teda k tomu vyšívání mám ještě plno jiný šmodrchů, ale se dvěma cácorkama budu ráda, že ubrus v prosinci dokončím :twisted: http://i.mimibazar.cz/…f3496634.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21983
13.4.11 13:16

Consi, tak to je velká krása, jeden steh jako druhý :palec: :palec: :potlesk: - tak makej makej, ať máte o Vánocích parádu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
13.4.11 13:21
BohunkaP píše:
Consi, tak to je velká krása, jeden steh jako druhý :palec: :palec: :potlesk: - tak makej makej, ať máte o Vánocích parádu :mrgreen:

Bohunko, já jsem Ti koupila na MMB za pár korun nádhernej ubrus. Paní zjistila, že není vyšívací typ a tak jsem po něm skočila jak po uzeným :-D Většinou u toho sedím večer, to mám šanci udělat i celou šišku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
13.4.11 15:45
consi píše: :mavam: po dlouhé době jsem opět vyšívala. Možná se mi budete smát, ale vyšívám teď vánoční ubrus na velký stůl :-D Teda k tomu vyšívání mám ještě plno jiný šmodrchů, ale se dvěma cácorkama budu ráda, že ubrus v prosinci dokončím :twisted: http://i.mimibazar.cz/…f3496634.jpg

jee to je krasny muzu se zeptat co je to za steh jak delas ty kiticky??? a jak se dela? dekuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6882
13.4.11 19:31

Zuzko, kytičky jsou dělané plným stehem, prostě každý lísteček vyplníš. A zbytek je dělaný myslím, že stonkovým stehem. Já se v té terminologii moc nevyznám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.4.11 22:39

Consi, krása :palec:

• Citovat
  • Upravit
6882
13.4.11 23:12

:kytka: moc všem děkuji

• načítám...