Vyšívání
- Fotoalbum (44)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
radosti z minulého jarmarku ![]()
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
consi bydlim v nemecku a mam to hodinku do rakous a svycarska. K nasim domu to mam 8,5-9hodin autem. K nasim to znamena do Troubek u Prerova.
- Citovat
- Upravit
Zdina píše:
consi bydlim v nemecku a mam to hodinku do rakous a svycarska. K nasim domu to mam 8,5-9hodin autem. K nasim to znamena do Troubek u Prerova.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
consi píše:Zdina píše:
consi bydlim v nemecku a mam to hodinku do rakous a svycarska. K nasim domu to mam 8,5-9hodin autem. K nasim to znamena do Troubek u Prerova.já bydlím v Brodku
uzasny, neuveritelny. Az budu vedet jiste, kdy , tak se ozvu
- Citovat
- Upravit
Zdina píše:consi píše:uzasny, neuveritelny. Az budu vedet jiste, kdy , tak se ozvuZdina píše:
consi bydlim v nemecku a mam to hodinku do rakous a svycarska. K nasim domu to mam 8,5-9hodin autem. K nasim to znamena do Troubek u Prerova.já bydlím v Brodku
určitě, ráda Tě poznám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
krasnou nedeli preji, probudilo me slunicko
. Marta jeste spi, tak jsem se vklidu nasnidala a musim usednout k sicimu stroji. A jeste musim vysit jednu slepicku. At muzu zacit dealt velikonocni dekorace
- Citovat
- Upravit
Zdino, to je tvoje holčička? Nebo jsi v rodině?
My bojujeme s rýmou. Anička je pořádně zasoplená, vůbec nevím, kde jsme k tomu přišly. Ze školky to nemá, protože Terezka je v pořádku.
Já včera zase kousek vyšila, výzdobu mám už udělanou. Ještě musím umýt okna ![]()
Stroj mám nový, teda nový. Byl celou dobu ve skříni, ale už jsem ho zase oprášila. Udělala jsem si malý kanafasový ubrus - v těch kostečkách se schová nějaký ten křivý steh
A zkusila jsem ptáčky, jako zápichy do kytek. Ze samotvrdnoucí hmoty jsem si dělala knoflíčková srdíčka.
Dneska udělám těsto na perníčky. Sice Terezka odjíždí s dědou na Valachy, ale nějaký ten školkový koledníček se u nás objeví. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
consi nemam ceskou klavesnici, takze spravne by melo byt Marta s hackem nad „t“. Je to muj pria pul lety rostak. Nemohla jsem se dockat vnoucat, tka jsem si poridila vlastni..
Okna umeju zitra, tento tyden byla zima a hlavne strasny vitr. To se nedalo.
Jdu na zahradku..
- Citovat
- Upravit
BohunkaP píše:
Díky za chválu…ještě mám pár fotek, ale na starém počítači, dostanu se k nim možná příští týden, tak pak třeba ještě něco hodím.
Tak jsem se konečně dostala ke svému starému compu a přihazuju ještě dvě fotečky, jak jsem slíbila ![]()
Tady jeden hardanger…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BohunkoP, to je NÁDHERA, ani to nejde napsat, jak je to krásné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohunko to je nadhera
. richeliu se uz ucit nebudu, to jen obdivuju,ale handarger delam. I kdyz tak velke dilo jsme jeste nespachala. je to uzasne ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky holky já trochu přídám s jiného kraje..Taky vyšívám
tedka sem se zasekla ale budu to muset dokončit.Mam 8 měsíčního chlapečka a tady má pro něj vyšité košulky na hody
- načítám...
- Citovat
- Zmínit