Vyšívání

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6882
15.4.11 11:18

radosti z minulého jarmarku :-)
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdina
15.4.11 14:50

consi bydlim v nemecku a mam to hodinku do rakous a svycarska. K nasim domu to mam 8,5-9hodin autem. K nasim to znamena do Troubek u Prerova.

• Citovat
  • Upravit
6882
15.4.11 17:04
Zdina píše:
consi bydlim v nemecku a mam to hodinku do rakous a svycarska. K nasim domu to mam 8,5-9hodin autem. K nasim to znamena do Troubek u Prerova.
:-D já bydlím v Brodku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdina
15.4.11 21:47
consi píše:
Zdina píše:

uzasny, neuveritelny. Az budu vedet jiste, kdy , tak se ozvu

• Citovat
  • Upravit
6882
16.4.11 12:36
Zdina píše:
consi píše:
Zdina píše:
uzasny, neuveritelny. Az budu vedet jiste, kdy , tak se ozvu

určitě, ráda Tě poznám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdina
17.4.11 07:53

krasnou nedeli preji, probudilo me slunicko :-). Marta jeste spi, tak jsem se vklidu nasnidala a musim usednout k sicimu stroji. A jeste musim vysit jednu slepicku. At muzu zacit dealt velikonocni dekorace

• Citovat
  • Upravit
6882
17.4.11 09:03

Zdino, to je tvoje holčička? Nebo jsi v rodině?
My bojujeme s rýmou. Anička je pořádně zasoplená, vůbec nevím, kde jsme k tomu přišly. Ze školky to nemá, protože Terezka je v pořádku.
Já včera zase kousek vyšila, výzdobu mám už udělanou. Ještě musím umýt okna :think:
Stroj mám nový, teda nový. Byl celou dobu ve skříni, ale už jsem ho zase oprášila. Udělala jsem si malý kanafasový ubrus - v těch kostečkách se schová nějaký ten křivý steh :roll: :-D A zkusila jsem ptáčky, jako zápichy do kytek. Ze samotvrdnoucí hmoty jsem si dělala knoflíčková srdíčka.
Dneska udělám těsto na perníčky. Sice Terezka odjíždí s dědou na Valachy, ale nějaký ten školkový koledníček se u nás objeví. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdina
17.4.11 09:34

consi nemam ceskou klavesnici, takze spravne by melo byt Marta s hackem nad „t“. Je to muj pria pul lety rostak. Nemohla jsem se dockat vnoucat, tka jsem si poridila vlastni..
Okna umeju zitra, tento tyden byla zima a hlavne strasny vitr. To se nedalo.
Jdu na zahradku..

• Citovat
  • Upravit
21984
2.5.11 21:44
BohunkaP píše:
Díky za chválu… :oops: ještě mám pár fotek, ale na starém počítači, dostanu se k nim možná příští týden, tak pak třeba ještě něco hodím.

Tak jsem se konečně dostala ke svému starému compu a přihazuju ještě dvě fotečky, jak jsem slíbila :lol:

Tady jeden hardanger…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21984
2.5.11 21:47

… a jedno richelieu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
3.5.11 06:27

BohunkoP, to je NÁDHERA, ani to nejde napsat, jak je to krásné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdina
9.5.11 21:11

Bohunko to je nadhera :palec: . richeliu se uz ucit nebudu, to jen obdivuju,ale handarger delam. I kdyz tak velke dilo jsme jeste nespachala. je to uzasne :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
10.5.11 06:15

Krása :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
6882
5.10.11 07:02

Vánoční závazek hotový :-) http://i.mimibazar.cz/…f3785561.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
5.10.11 09:05

Ahojky holky já trochu přídám s jiného kraje..Taky vyšívám :-D tedka sem se zasekla ale budu to muset dokončit.Mam 8 měsíčního chlapečka a tady má pro něj vyšité košulky na hody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat