Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mamči, které vlastníte kočárek Baby Jogger City Mini, prosím o Vaší radu ohledně výšky rukojeti? Jsem mrňous se 160 cm a kočárek bych si chtěla pořídit pro syna a popřípadě budu ráda za všechna pozitiva i negativniva na tento
kočárek? Moc předem děkuji
![]()
Máte zkušenost s Baby Hogger City Mini GT?
Přidejte zkušenost s Baby Hogger City ...Ta rukojeť je v normální poloze docela vysoko, ale dá se hodně sklopit a zdá se mi to dost pohodlné i na řízení. Já mám 174cm a mám ji o jeden stupen taky sklopenou.
Jinak my máme GT a je super super
jsem s ním moc spokojená, takže já ho všem doporučuju.
Mužů se zeptat, jak se dá ta rukojeť u mini sklopit? Pročítala jsem články a u těch city mini prý je rukojeť jen v jedné poloze, né jako u mini GT. ![]()
Myslím, že ostatní ji mají dokulata a sklopit nevím jak jde
GT ji má hranatou, což se dobře ovládá jednou rukou a na bocích jsou na to čudlíky
Nevím o tom, že by BJCM měl polohovací rukojeť.
To by mě docela dostalo, jako že jsem hop dosud měla v této výšce.
Já mám 165 cm a je mi to tak akorát, zítra ti to ráno klidně přeměřím, pokud tu do té doby někdo nenapíše výšku. Předtím jsem byla zvyklá na polohovací rukojeť, takže to prvních pár procházek byl docela rozdíl, ale je to jen o zvyku. Kamarádka je menší než já a byla zvyklá jiný kočár mít hrozně vysoko.
Víc kdyžtak napíšu zítra, teď už musím od počítače.
Právě že polohovací rukojeť mini nemá a je to škoda, pro menší maminy je to pak na prd, že jim to je pomalu až ke krku
kočárek bych chtěla pro syna, kterému je 23 měsíců, je drobný a moooc rád se ještě vozí a jelikož nemáme auto, tak musím všude busem, nebo pěšky a kočárek je dobře skladný a hlavně pohodlný a lehký
za příměří té rukojeti budu moc ráda a ty máš přímo city mini? Jak zvládáš jízdu ve sněhu?
![]()
Naměřila jsem 105 cm k vrchní části rukojeti. Mám přímo BJ City Mini, ale se sněhem zkušenost nemám, nejvíc jsem jela jen v asi 3 cm vrstvě sněhu (to šlo dobře), víc sněhu zatím nebylo, loni jsem měla jiný kočár.
Moc díky, jsi hodná, že jsi mi to přeměřila, je to dosti vysoko mě, škoda, že tyto kočárky nedělají také s polohovací rukojeťí. Pořad na ním váhám, moc se mi líbí, tak jde asi jen o zvyk, nebo si koupím boty na vyšším podpadku
a bude to. Sníh už doufám nebude
![]()
Podívej se třeba sem do diskuse, je tam řeč i o jízdě ve sněhu: https://www.emimino.cz/…olka-176992/
Těch debat o kočárku je tady na webu víc.