Výsledky NT screeningu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6942
19.12.14 17:07

Já tentokrát screening nestihnu vůbec, takže naštěstí nebudu mít možnost porovnávat. Ale nervózní z toho trochu jsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
19.12.14 17:09

@Adelka951

No moje děcka by od sebe byli 2,5 roku, je mi přes třicet. Nečekala jsem, že to bude takový. Už si jenom říkám, jak dopadne ten zatracenej triple test. Na velkej ulz jdu k odborníkovi, kterej se v tom bude zase hrabat, až mě bude bolet břicho a pak teprv si případně oddechnu, když nic nenajde. Tak nějak si říkám, že je to celkem na psychiku dost a že pokud to teď zvládneme a bude to ok, tak další dítě už pokoušet nebudu. To bych asi už explodovala nervama :pocitac: A na to jsem fakt už stará :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
4.8.20 14:33

Ahoj holky, včera jsem byla v jihlavském Sanusu na NT screeningu a mám tyto hodnoty:
trizomie 21: 1:2342
trizomie 18: 1:5586
trizomie 13: 1:17559
NT: 1,2 mm
temenokostrční vzdálenost: 59,0 mm
nosní kost: nepodařilo se zobrazit
břišní stěna: zdá se normální

Jinak nic, sice mudr říkal že pro dnešek je to vše v pořádku ale nevím, z těch výsledků moc moudrá nejsem. Jsem 12+3tt, je mi 38 let a už mám 6 letou dcerku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
4.8.20 15:12

@wabinka Ahojka, detailne hodnoty moc neřeš, důležitý je celkový výsledek, kdyby bylo něco špatně tak Ti hned řeknou..navíc, dítko mohlo být v pohybu a proto nešlo zobrazit nosní kost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.23 21:19

Prosím radu vyšetření

Dobrý večer omlouvám se ale jsem docela špatná dneska jsem byla na 1. screening řekli mi ze bude mít Downův syndrom? Můžete mi poradit? Dneska doktor mi řekl ze obličej pater nohy ruce atd je v pořádku.. dekuji všem a omlouvám se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
5.5.23 06:20

Tento test Ti neřekne jestli tvé dítě bude nebo nebude mít DS, pouze nějakou pravděpodobnost. U tebe říká, že u žen se stejným výsledken jako ty, bude 672 zdravých dětí a 1 s DS. Tento test je nicneříkající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí