Jsou toto špatné výsledky spermiogramu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5154
24.11.11 21:44

Neboj, pokud si příroda nepomůže sama, pomůžou vám lékaři. A ono to uteče, ani nevíš jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
24.11.11 21:55
Bubu25 píše:
No ono hlavne spermiogram se meni kazdej den i hodinu takze, ze je lepsi ho opakovat pokud jsou nejaky horsi ci spatny vysledky takze bych nevesela hlavu a dala si repete trebas pro klid duse :potlesk: hodnekrat jsme byli kvuli vysetrenich v carech, tak na imunu ci genetice nebo IUI a pokazde byl jiny vysledek ale v dobrym slova smyslu - nekdy byl ukazkovy primo až na darce, nekdy horsi pohyblivost, nekdy toho bylo zas malo pak zase horsi mofrologie atd. ;)

děkuju za povzbuzení, no manža je nastydlej :think:

• Citovat
  • Upravit
hanicka91
30.5.12 13:27

@Kathuschka asthenozoospermie mame taky,bohuzel sse nedari,ale nejspis bude lepsi navstivit cntrum,kde by nam snad mohly pomoct,jen to jeste nejakou dobu potrva

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
30.5.12 13:35

Už máme normozospermie :-) ale stále nic :zed:

• Citovat
  • Upravit
9
10.8.12 12:43

Je tu prosím někdo kdo by mi vysvětlil jestli je spermiogram manžela v pořádku? Já tomu vůbec nerozumím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.8.12 12:49
@adulka06 píše:
Je tu prosím někdo kdo by mi vysvětlil jestli je spermiogram manžela v pořádku? Já tomu vůbec nerozumím :zed:

A jak to máme zjistit my? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.8.12 12:53

No proto se ptám jestli je tu někdo kdo tomu rozumí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.8.12 12:57

Píše se tu:počet 20mil/ml, motilních 50%B,50%nemotilních. PERCCOLL 2,5mil/mil a 2%aberantních buněk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.8.12 13:02
@adulka06 píše:
Píše se tu:počet 20mil/ml, motilních 50%B,50%nemotilních. PERCCOLL 2,5mil/mil a 2%aberantních buněk

Tak řekla bych že jich má 20 miliónu, ale zbytek neví,.. tam ti neřekli jak na tom jste?? 8o měli by ti to vysvětlit v Caru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.8.12 13:08

Moc jsme ti neporadila co? Třeba se tu ukáže ještě někdo a. e třeba si zkus napsat o radu poradkyni tady na emimi… https://www.emimino.cz/poradny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.8.12 13:34

Moc děkuji, včera jsem podstoupila kyretáž dělohy v 9TT a ted hledám příčinu proč se to stalo, je mi jasný, že už to nezjistím, ale mám tu půl roku staré výsledky ze spermiogramu tak to zkoumám, ale i tak děkuji za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.8.12 13:40
@adulka06 píše:
Moc děkuji, včera jsem podstoupila kyretáž dělohy v 9TT a ted hledám příčinu proč se to stalo, je mi jasný, že už to nezjistím, ale mám tu půl roku staré výsledky ze spermiogramu tak to zkoumám, ale i tak děkuji za radu :kytka:

To mě mrzí, doufám že se brzo opět zadaří :hug:
Půl roku staré výsledky ale neřeš.. spermie se mění každý den, takže třeba už jsou na tom úplně jinak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
10.8.12 13:41

@adulka06 20 mil na mililiter je fajn, je to spodna hranica normy. 50% pohyb B nie je nic uzasne, ale na prirodzene oplodnenie by to malo stacit, 50% nemotilnych znamena, ze sa nehybu, resp. nie spravnym sposobom. perccoll som este nepocula a aberantne bunky neviem. morfologiu tam nemas? ta je najdolezitejsia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
10.8.12 13:42
@adulka06 píše:
Moc děkuji, včera jsem podstoupila kyretáž dělohy v 9TT a ted hledám příčinu proč se to stalo, je mi jasný, že už to nezjistím, ale mám tu půl roku staré výsledky ze spermiogramu tak to zkoumám, ale i tak děkuji za radu :kytka:

To, že jsi přišla v 9tt o mimi rozhodně není vina spermatu.
Chyba spermatu by byla kdyby vůbec nedošlo k početí. A to jen pokud by chyba nebyla nebyla na straně ženy.
Spermiema to nebude 100% - k oplodnění došlo, předurčily jakého bude miminko pohlaví, úkol splnily. Ostatní je na oplodněném vajíčku, děloze, výstelce a bůhví čím vším… na spermiích ale už nic :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
10.8.12 13:44

@adulka06 pol roka stary spermiogram je fakt stary, spermie sa menia cca kazde tri mesiace.
potratu mi je luto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie