Výsledky spermiogramu a dotaz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5040
28.2.18 08:42

@Kajule21 to se zatím právě nezjistilo. Já mám pořád pocit, že u mě neprobíhá ovulace. Zatím žádné IVF naplánované nemáme. Jen jsme se prostě svěřili do jejich rukou. Aby zjistili, proč to nejde a navrhli řešení. Třeba to nakonec půjde s nějakýma hormonama víceméně přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.2.18 09:27

@Čičorečka Tak jedině zkoušet ovulační testy a hned budeš vědět, jestli ovu je nebo není…Nevím, čím by se dala „nastartovat“ ta ovulace. Nevysadila jsi teď někdy nedávno antikoncepci? Hodně se říká a i jsem četla, že po vysazení spousta holek neovuluje. S tímhle jsem asi nikdy neměla problém, ale i tak je to k ničemu…A nebo si počíst o nějakých čajích - některé holky pijou kontryhel (mně teda akorát rozhodil cyklus) a nebo třeba zkusit Gynex kapky - ty si taky hodně holek chválí (mně nepomohl ani ten).Vlastně nic z toho, co jsem kdy zkoušela nezabralo… :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
28.2.18 09:40

@Kajule21 ovulační testy zkouším. Jsou občas i pozitivní, ale prý asi nedochází k prasknutí folikulu.. já už jsem toho zkoušela hodně. Kontryhel, drmek, maca, čaj mojžíšové.. ale já jsem flákač, dýl jak měsíc to prostě nevydržím brát :zed: a antikoncepci jsem vysadila před rokem. Hned od prvního cyklu chodí jako hodinky. Na den přesně. Nepochopíš :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.2.18 11:09

@Čičorečka No,to hledím - ale já jsem to měla asi stejně. Myslím, že jsem ovulovala - aspoň nevím o tom, že by to bylo jinak a folikuly taky praskají. Ale tak když už jste v CARu, tak už asi nemá smysl vymýšlet nějaké další věci, oni Vám řeknou. I když někdy mi to přijde, že jde hlavně o prachy a o to, s kým mají smlouvu…Já už se na všechno vyprdla a jediné, co beru je listovka a chlapovi jsem taky řekla, ať nic nebere. Máme před sebou IVF, takže už by ani nemělo smysl na těch „pár dní“ něco brát… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
28.2.18 11:21

@Kajule21 Jasně že jde o prachy :zed: Protože oni moc dobře vědí, že když člověk chce dítě, tak toho spoustu obětuje, no. Přeju ti, aby IVF vyšlo. To půjde, neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.2.18 13:01

@Čičorečka Já doufám, mám z toho všelijaké pocity - nebojím se, to ne, ale spíš se mi nějak nechce do další stimulace a je to záhul na tělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí