Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, muze mit souvislost vysoke AMH a opakovane potraty? Mam AMH 9,11 a PCO nemam.
@Anonymní píše:dle me ne, me amh je 19.. jednou biochemko a po druhe kdyz vyvolali ovulaci ue z toho tehu a nyni 36tt..doporucuju kontrolu na genetice i partnera…
Ahoj holky, muze mit souvislost vysoke AMH a opakovane potraty? Mam AMH 9,11 a PCO nemam.
@Anonymní píše:
Ahoj, myslim si, ze AMH za to nemuze. Ja mela AMH 12, PCOS a ovulaci zadnou. Po 2letech snazeni a vyvolani ovulace Clostilbegytem jsem otehotnela a v poradku donosila zdravou holcicku.
Taky bych volila genetiku, jak pise @zuz1206
Ahoj je tu ještě někdo? ceka nás 3 iui a pak ivf tak mě zajímají šance při PCO, mam amh 23 k tomu špatný spermiogram a zatím Sem nikde v diskusí tak vysoké nenašla ![]()
@Janča3030 ahoj ja mela a asi porad mam amh skoro 19.. a v prosinci jsem rodila. Akorat u nas spermio ok. Takze to bude chtit podchytit spise to..
Ahoj, jsem tu také nová, pokoušíme se o mimi, spermiogram nadprůměrný, mě vyšlo vše ok až na AMH nad 20…máte někdo podobnou zkušenost? Jsme nejspíše před 1.cyklem IVF
@alestra Ano mam viz prispevky vyse
amh 19 a vysel 2 cyklus s femarou, clostik naprd..spermio tez ok, snazili jsme se jen doma po ovitrelle
@zuz1206 píše:
@alestra Ano mam viz prispevky vyseamh 19 a vysel 2 cyklus s femarou, clostik naprd..spermio tez ok, snazili jsme se jen doma po ovitrelle
takže jsi neprocházela stimulací atd? trochu mne straší informace, že na jedné straně může být vysoký počet oocytů a OHSS a na straně druhé horší reakce na stimulaci…
@alestra a proc rovnou stimulace? Casovany styk jste nezkouseli??
@zuz1206 píše:
@alestra a proc rovnou stimulace? Casovany styk jste nezkouseli??
nezkoušeli, tedy, ověřovala jsem ovulaci testy - ta vycházela, ale už trošku hrajeme o čas, takže jsme šli do CAR, v domnění, že nám nenajdou vůbec nic a našli tedy jen to vysoké AMH u mne - navrhli IVF a my jsme souhlasili, pak do toho skočil vir…
My jsme téd po druhé neúspěšně iui, ve čtvrtek jdu na třetí a když nevyjde rak Jonáš čeká taky ivf, dr se taky boji ne stimulovat po clostxlbegytu sem měla ohhs tak chceme zkusit něco jiného moje amh 23 a do toho špatný spermiogram
Holky máte k tomu vysokému AMH nějaké další příznaky? Já tedy cyklus kolem 31dní, pravidelně, větší osrstění nohou
, ale PCOS to podle dr. není…
No já msm problém s pleti, cyklus tak 50 až 70 dni ovulace žádná ted teda díky ultrogestanu po iui tak cyklus 28 dni, prsa žádný ale ta pleť ta mi dost vadí,,, díky bohu Za make-up
Budu drzet palce