Vysoké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.9.17 10:37

Ahoj milé maminky. Teď mi bylo naměřeno AMH 9. Ráda bych ještě dítě, je mi ale už 37. Dcera, 5 let byla počata přirozeně bez problémů, nikdy jsem nezjišťovala ovulaci, nepoznám jí. Cyklus mám celkem pravidelný, plus minus pár dnů. (před dítětem cyklus 20 - 60 dnů) O PCO mi nikdy gynekolog nic neříkal. Myslíte, že by mohl být nějaký problém? Moc se v tom nevyznám, ale AMH 9 je prý moc. Na IVF by manžel nešel.

• Citovat
  • Upravit
1904
20.9.17 14:18
@Anonymní píše:
Ahoj milé maminky. Teď mi bylo naměřeno AMH 9. Ráda bych ještě dítě, je mi ale už 37. Dcera, 5 let byla počata přirozeně bez problémů, nikdy jsem nezjišťovala ovulaci, nepoznám jí. Cyklus mám celkem pravidelný, plus minus pár dnů. (před dítětem cyklus 20 - 60 dnů) O PCO mi nikdy gynekolog nic neříkal. Myslíte, že by mohl být nějaký problém? Moc se v tom nevyznám, ale AMH 9 je prý moc. Na IVF by manžel nešel.

AMH 9 bych rekla, ze je na vek 39 dost, ale myslim si, ze je to spis dobre. Ale zase cim vic vajicek, tim muzou byt min kvalitni. Ale je to dost individualni jako vsechno :-) Ja mela AMH pres 12 a po 2 a pul letech jsem nakonec otehotnela :-) A to jsem nemela menstruaci, natoz ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.17 11:57

@MaťulkaH já MS mám, ovulaci netuším, tak snad to nebude tak zlé. Bohužel 2 nebo 3 roky už čekat nemůžu. A proč jsem nezačala dřív je na dlouhé povídání. útěchou mi je, že jedno dítě už mám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.17 19:04

Ahoj oživuji diskusi. Naměřili mi 8,8 AMH (ref. meze je prý 0,95-6,10) Je to už moc? Máte někdo zkušenost, že i přes vyšší AMH hodnotu jste otěhotněly? O čem vlastně ta hodnota vypovídá? Je to něco jako počet vajíček? (prosím anonym citlivé)

• Citovat
  • Upravit
560
24.10.17 19:14

Je to hodně vysoká hodnota. Obecně AMH vypovídá o výši zásob vajíček ve vaječnících. Vysoké hodnoty napovídají, že se jedná o PCO syndrom. Při vysokém AMH se při stimulaci vaječníků musí hlídat, aby nedošlo k hyperstimulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.10.17 19:27

Já mám AMH 17,5 :) Mám PCO, ale ovulaci mám pravidelnou a dítě počaté přirozeně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
29.1.19 13:12

holky obnovuji diskuzi, mam 29 a AMH 18…na clostik jsem reagovala, ale nezadarilo se, ted pojedu s femarou..mame jen tento muj problem…mel nekdo taky tak vysoke amh a co mu pomohlo? dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
8.3.19 13:54

Ahoj holky tak mě je 37 a AMH mám 8 a něco a řekli mi ze je to dobra hodnota..mám jeden vejcovod nepruchozi tak mi nejspis nezbyde nic jiného než IVF a pomalu se s tím smiruju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.19 20:20

Ja mela ve 30ti AMH pod 1. rikali, ze je to prakticky prechod. Dvojcata na prvni - umelou - dobrou (IVF)

• Citovat
  • Upravit
1764
8.3.19 20:22
@Anonymní píše:
Ja mela ve 30ti AMH pod 1. rikali, ze je to prakticky prechod. Dvojcata na prvni - umelou - dobrou (IVF)

Takže jsi šla na první IVF a vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.19 20:34

Byla jsem 2× na iui a nic a prvni ivf vyslo ;)

• Citovat
  • Upravit
1764
8.3.19 20:41
@Anonymní píše:

Já prave necjci IUI jelikož mám průchozí vejcovod jen jeden tak chci rovnou na IVF s manželem jdeme 1.4. Do motola do centra asistovane reprodukce tak se tam hned domluvíme..ještě za 14dni budeme znát výsledky z imunologie tak snad tam nic nenajdou..Manžel je úplně ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
8.3.19 20:42
@Anonymní píše:

A kolik jste doplacely za IVF jestli se muzu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.19 20:46

Zijeme v zahranici, takze to byla velka palka, ale vyplatila se dvojnasobne :lol:

• Citovat
  • Upravit
1764
8.3.19 20:48
@Anonymní píše:
Zijeme v zahranici, takze to byla velka palka, ale vyplatila se dvojnasobne :lol:
me by taky nevadili dvojčata navíc máme s manželem v rodině asi šest dvojčat a jeho otec je z dvojčat..my by jsme měli platit max 15000 tak uvidíme.. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí