Vysoké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.1.15 15:25

@Brukita aha díky no bude mi v dubnu 25 let. Otěhotnět už se snažíme rok mám neprůchodný vejcovod a manžel pomalejší spermie doporučují nám IVF

• Citovat
  • Upravit
4170
29.1.15 15:29

Já mám v papírech od doktora: menší než 0,3 = velmi malá zásoba 0,3 - 1,6 = malá zásoba
1,6 - 7,5 normální
7,5 a větší = consistent with PCOS

A pod tím je dopsané, že v mé věkové skupině (30-31) je normální hodnota 2,73.
Mimochodem, já mám 10,4 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
29.1.15 15:33
@Anonymní píše:
@Brukita aha díky no bude mi v dubnu 25 let. Otěhotnět už se snažíme rok mám neprůchodný vejcovod a manžel pomalejší spermie doporučují nám IVF

to bych vám asi doporučila taky, ale nejsem doktor :nevim: A jako pacient s jedním zdravým vejcovodem bych možná zkusila i pár cyklů IUI, kde by vybrali a „očistili“ v podstatě ty nejlepší spermie (pokud teda má manžel počet spermií dobrý, jenom jsou pomalejší). Mohlo by vám to ušetřit hodně peněz za IVF :think: Ale jak říkám, nejsem doktor a rozhodně je to na vás :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
9.2.15 14:02

Ahojky, nakoukavam sem, devcata, ja mela 2012 AMH 10,75, nakonec se nam podarilo otehotnet doma, jen jsem brala Clostilbegyt a pichala si ovitrelle, myslela jsem, ze u druheho ditka, to bde taky tak a vite co? PCO je zdrejme pryc, otehotnela jsem neplanovane a prirozene :) takze nezoufejte, vysoke AMH neni tak hrozne, jak zni, velmi csto staci hormony a miminko se podari, vsem moc drzim pesticky! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
9.2.15 16:40

@Luca89 Já mam taky vysoké AMH, ale nemám PCO…takže to nemusí vždy mít rovnici..jinak gratulace k mimi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
9.2.15 22:02

@Tinkka aha a ty to mas tedy jak? ovulujes jo? tak to je pro me novinka tedy…:) jinak koukam, tehulka uz jsi, tak gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
10.2.15 10:58

Ahoj holky. Já jsem byla včera poprvé v CAR ve Zlíně. brali mi krev i na AMH, dali vyvolávačku a při ms jdu na krev na hormonální profil. Mám PCO. Chci se jen zeptat na info, jak dlouho tak trvá než jsou výsledky krve? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
10.2.15 17:01

@Luca89 Jj, u nás byl problém špatný spg…jinak já jsem měla MS pravidelnou, ovulaci každý měsíc na den přesně potvrzenou čtyřikrát folikulometrií, takže všechno uplně v pořádku, na UTZ vaječníky normální. AMH 11…a to se projevilo tak, že jsem měla při IVF pokaždé přes 30vajíček…Prostě mám velkou zásobu no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
10.2.15 22:16

@pajduška Ahojky, výsledky hormonálního profilu bývají většinou tak do dvou týdnů. Záleží pak na CAR, jakou mají objednací lhůtu na konzultaci výsledků :-) Přeji hodně štěstí a ať ti to vyjde co nejlépe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
11.2.15 08:33

@Tinkka :mrgreen: aha a ja myslela ze PCO s tim proste souvisi, no jsem chytrejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
11.2.15 09:59

@MaťulkaH Děkuji moc za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.5.15 14:16

Ahoj holky prosím o radu, dělali mi odběry na AM hormon a jeho výsledek byl 18.51, což je asi dost vysoké a k tomu mám ještě oligomenoreu a zvýšený TSH hormon štítné žlázy, máte s tím některá zkušenost??? Nevím jestli mam vůbec šanci na to mít mimčo.
předem všem děkuji za odpověď či slova útěchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
5.5.15 16:51

@Milina23 Ahojky,tak pokud si srovnas hodnoty stitky tak urcite sanci mas. Zajdi k endokrinologovi, ten Te napise Euthyrox prip. udela dalsi vysetreni stitky. Jinak mas zrejme pcos, ze? Dlouhe anovulacni cykly atd s tim souvisi i to vysoke AMH..na to bych poradila zkusit srovnat pomoci detoxu, bylinek, akupunktury, cinske mediciny ci dalsimi alternativnimi metodami. Kolik je Te a jak Te na to prisli-tj. Snazite se o mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.5.15 19:43

@Tinkka Snažíme se 3 roky, gynekolog ke kterému jsem chodila byl na prd, podle něj vše ok. Tak jsem před půl rokem dr. vyměnila a byla jsem na hsk a kyretazi a k tomu všemu mám malou dělohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
6.5.15 00:00

@Milina23 Ono kdyz srovnas stitnou zlazu, muze se zlepsit i menstruacni cyklus.Ja bych upalovala na endokrynologii s tou stitnou zlazou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí