Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sofie1974 mě je 26… Nosifol tabletky jsem si dnes objednala. Budu brát 2× denně. Jsem zvědavá, u femibionu bych nemohla říct že za ty roky mám nějaké zlepšení ![]()
Ahoj holky, zajímalo by mě jak jste dopadly? Já mám AMH 9 PCOS nemám, po snažení většinou hned otěhotním ale skončí to (4×) potratem ( afetálni plodové vejce) genetika atd… nic nám nenašly ![]()
@Jájinka01 ahoj tak já mam amh 23 a pristi týden začínám stimulaci pergoverisem, už tu bude 3 ivf a doufám ze poslední 😀
Ahoj holky, taky bych se vás chtěla zeptat na názor
. Mám AMH 7,11, myslíte, že se může jednat při této hodnotě o nekvalitní vajíčka, že není šance na donošení zdravého miminka? Snažíme se 9 let, za tu dobu 2 ZT -hned na začátku, srdíčko netlouklo+5 biochemických těhotenství… jedno biochemko po IUI, jinak vše přirozeně. Veškerá vyšetření v pořádku, nic se nenašlo! Zkoušeli jsme dokonce IVF s genetikou embryí, měli jsme celkem 6 blastocyst a po genetice 2 naprosto zdravá embrya a jedna mozaika (nezkoušeli jsme zavést).. bohužel jsem po ani jednom KET neotěhotněla
, což bylo celkem směšné, když jsem otěhotněla i po inseminaci
. Každopádně mi můj gynekolog doporučuje vyzkoušet IVF s darovaným vajíčkem, ale mě se to zdá divné, když při posledním IVF jsem měla podle mě i doktora z CAR slušný výsledek
Momentálně čekám, až klesne HCG a já se vyčistím, ale potom mám v plánu se objednat ještě na imunologii do Prahy ke Karin Černé-máme dělanou genetiku a imunologii 6 let zpět v Plzni, ale ráda bych měla jistotu, že jsme opravdu v pořádku, protože je mi divné, že k potratu dochází vždy celkem ve stejnou dobu
. Děkuji všem za názor a přeji mnoho zdraví a úspěchů ![]()
@rzipkova ahoj, sice mám AMH něco přes 9 ale napadali mě stejné otázky. Za sebou mám 5 potratů. Tze doporučení na ivf, tam mi dr. řekla, že mě pošle predtim do Phy na imunologii. ( musela jsem si teda o to říct, jinak by mi udělali jen tu základní. Tu jsem ale už u nich dělenou měla.) a ejhle vyšli vysoké NK buňky proti trofooblastu. Nasazen Medrol a díky tomu, mám teď v postýlce 8-mi měsíční miminko ![]()
@Jájinka01 Ahoj, tak to ráda slyším a moc gratuluji k miminku
. Mně to stále vrtá hlavou a vnitřně cítím, že je zakopaný pes v imunitě a budu se modlit, aby v Praze něco našli! Moc děkuji za tvou zkušenost a přeji hlavně hodně zdraví ![]()
@rzipkova ahoj, teď jsem koukala já měla amh 14,31
. Vajec tři zadky, ale k čemu že
. Určitě šance je! Mám za sebou také jedno zamlkle těhotenství a pak roční dceru, která se povedla o dva roky déle. Přes IUI. Tři roky jsme to zkoušeli samy přirozeně a nic. Pak dva roky v genetu q naštěstí to klaplo. Jak kdyby to bylo včera, kdy jsem se každou kontrolu klepala zda se něco nestalo, nebo nenajdou něco špatného…ani jsem se pomalu neradovala… Taky jinak jsem já i mužský naprosto zdravý. Je to zajímavé…
posílám mnoho sil, urcite se vám taky povede jen holt to někdy trvá déle
![]()
@Dou Děkuji za podporu a moc gratuluji k holčičce
. Přeji hodně zdraví, ať se daří
.
@rzipkova děkuji jsem nějak prehlidla
. Jak to jde? Už nějaký posun?
doufám, že ano. My se snažíme o druhého prcka opět přes IUI. Ale moje doktorka se odstěhovala a je v jiném gennetu
. Takže 2× iui a nic. Ještě mi pojišťovna proplatit 3 cykly…průser je, že mám pocit, že amh mám asi i větší než před tím. Z výsledků to nepoznám mají nějakou novou měrnou jednotku. Ale 2× teď při stimulaci v pruchozim vaječníků 3 vajíčka
. Ale stejně k prdu.
Na tohle jsem se netěšila.