Vysoké horečky a spavost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2183
3.7.14 17:26

Vysoké horečky a spavost

Zdravím, syn 14 měsíců má od noci vysoké horečky, vždy mu to vylítne ke 40,po podání čípku (střídám nurofen a paralen) mu to klesne max na 38.Není to první horečka u něj, ale nikdy nebyl tak extrémně spavý. Vydrží vzhůrů max půl hodiny a zase spí a ještě když usíná má takové cuky a pak se lekne a začne šíleně plakat. Nechci být za hysterku, ale zítra s ním půjdu k doktorce. Jinak začal dnes šíleně slintat, zuby mu rostou, ale tak vysoká horečka se mi k nim nezdá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
3.7.14 17:39

Syn měl horečky k zoubkům, ospalý byl, já ho dávala spát klidně třikrát až čtyřikrát denně. Měla jsem teda jistotu, že je dokonale hydratovaný, protože pil a pil, takže jsem ospalost přičítala vyčerpání. Trvalo to cca tři dny a pak jako když utne. Nic nenásledovalo, jen se jednou odpoledne probral a horečka byla fuč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
3.7.14 17:43

Díky za uklidnění, taky to do něj hrnu horem dolem :) akorát nechce jíst, ale to chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.7.14 17:43

Co 6. nemoc už měl? Tři dny horečky pak teplota klesne a dítě se osype a je po nemoci:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.7.14 17:55

Syn měl čtyřicítky jen k angíně, u 40 bych se bála, že to bude bakteriální, tak s ním zítra radši jdi. u 6. nemoci měli kluci max lehce přes 39, i když každý dítě je jiný, vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
3.7.14 18:09

Dcera mívá teploty ke 40 často a také je hodně spavá, obvykle příčinu nezjistím. K lékaři tedy obvykle nechodím, protože své dítě znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.7.14 19:14

Taktéž tipuju šestku, dcera prodělala nedávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
3.7.14 19:28

Dcera mela 40tky ted od nedele. zadne další příznaky, nakonec jsem s ni radeji sla k dr. a podle krve to byla viróza. po trech dnech bylo po horečkách

6. nemoc u ni probihala stejne, jen se teda osypala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.7.14 19:41

Tak 40tky určitě nebudou k zoubkům, může to být viróza, angína, 6.nemoc..k doktorce bych šla určitě. Malej má taky od včera horečky, v noci úplně hořel, na horečku nic nezabíralo a máme angínu.

• Citovat
  • Upravit
2183
4.7.14 15:45

Tak jsme dnes byli u doktorky, nabrala mu krev, crp 50 a dostal antibiotika :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí