Vysvědčení a syn je špatný

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4009
25.6.14 13:21
@Loll píše:
My podepisujeme navrhované známky ve 1/4 a ve 3/4, když má dítě 1-2, vím, že musí přidat a taky vím, že když navrhne jedničku, že na vysvědčení bude, což mi přijde fajn…

To uz se tak delalo za me :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
25.6.14 13:24

Za tou učitelkou to asi bude zbytečné chodit, běž přimo za ředitelem/lkou, aby to řešil on. Od té učitelky je to pěkně hnusné, když ví čím si prošel. A pokud chce učit na základce jak, tak se musí přizpůsobit :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
25.6.14 13:27

@macinda
Rozhodně to řeš a pokud ty známky má jen ty co píšeš, tak vůbec není důvod mu dávat takovou známku a nevidím důvod ani pro přezkoušení. Nějaká aktivita v hodinách taky nemůže být brána v potaz pokud byl syn často mimo školu. Vůbec bych se nebavila s učitelkou ale s ředitelkou. Jasně bych chtěla vědět na čem je známka založená a pokud pro to nebude mít podklady, trvala bych na změně ale bez přezkoušení- to pro syna není fér.
Hlavní je aby věděl že za ní stojíš a takovýhle „prasárny“ prostě neprojdou jen tak- je to hrozně důležitý do budoucna (mluvím z vlastní zkušenosti, kdy se tě rodiče nezastanou a učitelka se po tobě vozí celý studium).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
25.6.14 13:29

A urcite bych učitelce nepsala zadny e-mail, jak tu někdo navrhoval. Jsem od přírody podezirava, vydrz do rana a rozumne promluv s reditelkou.
Aby se nahodou pani učitelka „nepripravila“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
25.6.14 13:30

Promluvila bych s třídní a pak možná s tou češtinářkou. A možná i s ředitelem, aby paní učitelce vysvětlil, kde to nakonec teda učí. Syna je mi líto, asi ho to dost zranilo :-( Zas na druhou stranu život takový je no… někdy nespravedlivý. Ale každopádně bych se za něj bila a postavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
25.6.14 13:42
@nakukovatelka píše:
A urcite bych učitelce nepsala zadny e-mail, jak tu někdo navrhoval. Jsem od přírody podezirava, vydrz do rana a rozumne promluv s reditelkou.

Jak by se na to mohla pripravit? Tak bud ma testy na ukazani nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
25.6.14 13:45
@nakukovatelka píše:

Nemá se jak připravit. Buď má co ukázat a je fér jí dát čas, ať si prověrky ze štosů vyhrabe nebo nemá co ukázat a má smůlu stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
25.6.14 13:48

Tak to teda kráva určitě je. Stěžovat bych si asi nikam nechodila, právě kvůli tomu aby to neměl příští rok u ní ještě horší, zasedne si na něj a pak co… :cert: Ale zeptat se jí proč ho takhle ohodnotila tak to bych šla, aby věděla, že nejsem splachovací a dítko budu bránit. Klučina ať si z toho nic nedělá, je to jenom jedna pitomá známka, svět se nezboří. A ona by měla být určo ohleduplnější když ví co má za sebou. :( Chudák kluk, takhle ho zatěžovat, to tak nemám ráda takový jednání. :( No nic, držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
25.6.14 13:51
@nimi píše:
Tak to teda kráva určitě je. Stěžovat bych si asi nikam nechodila, právě kvůli tomu aby to neměl příští rok u ní ještě horší, zasedne si na něj a pak co… :cert: Ale zeptat se jí proč ho takhle ohodnotila tak to bych šla, aby věděla, že nejsem splachovací a dítko budu bránit. Klučina ať si z toho nic nedělá, je to jenom jedna pitomá známka, svět se nezboří. A ona by měla být určo ohleduplnější když ví co má za sebou. :( Chudák kluk, takhle ho zatěžovat, to tak nemám ráda takový jednání. :( No nic, držim palce

a to je presny, hlavne si nestezovat at si na kluka nezasedne. Pristup jak za minuleho rezimu, hlavne nevycnivat a na sebe neupozornovat. Za mne rozhodne si stezovat, at vidi, ze ji to jen tak neprojde. A myslim, ze i stoupnes v ocich toho ditete, ze vi, ze se za nej mama postavi :palec:

• Citovat
  • Upravit
4515
25.6.14 13:56
@Hanka1 píše:
a to je presny, hlavne si nestezovat at si na kluka nezasedne. Pristup jak za minuleho rezimu, hlavne nevycnivat a na sebe neupozornovat. Za mne rozhodne si stezovat, at vidi, ze ji to jen tak neprojde. A myslim, ze i stoupnes v ocich toho ditete, ze vi, ze se za nej mama postavi :palec:

A až bude kluka zkoušet u tabule, takže člověk nebude mít žádný hmatatelný důkaz o nespravedlivosti tak zakladatelka udělá co? Ono jak se říká, kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde a pak už není šance. Teď jde o pitomou sedmou třídu, příští rok se už berou známky na střední ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
25.6.14 14:08
@Aspera píše:
Nemá se jak připravit. Buď má co ukázat a je fér jí dát čas, ať si prověrky ze štosů vyhrabe nebo nemá co ukázat a má smůlu stejně.

Nemá jak? Domluví se s třídní, s ředitelem, že kluk je naprostý tupec atd., že znalosti neodpovídají a všichni svorně při návštěvě budou stát oproti matce.

Zažila jsem to, sice se nejednalo o prospěch, ale zcela zjevně byli všichni pěkně domluvení na společném postupu tak, aby škola byla zajedno. Příště bych to řešila ihned, bez upozornění a na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.6.14 14:10

@Hanka1 naprosty souhlas. Manzel zazil neco podobneho na stredni. Dodnes bere jako nejvetsi krivdu ne to co mu udelal ten ucitel, ale ze se za nej rodice v zadnem smeru nepostavili. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
25.6.14 14:27

@evill @Aspera ja myslim, ze ma (jak se pripravit). Bude ji to v hlave srotovat cely jeden den, pripravi si pudu, ucedi par poznámek na prislusnych mistech, a o tom, ze muze byt schopna si dopsat znamku z ustniho zkouseni ani nemluvim. Zacne tusit, ze muze mit pruser a bude to (jak jinak zduvodni ctyrku z tech znamek??). Nechci nikomu nic podsouvat, ale memu kolegovi se tohle stalo, v jeho detstvi, matikarka mela v notesu petku, kterou on nedostal. Z pocitani u tabule. Neverili mu to ani doma. Ale to je samozrejme extrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
25.6.14 14:34
@quinny píše:
@Hanka1 naprosty souhlas. Manzel zazil neco podobneho na stredni. Dodnes bere jako nejvetsi krivdu ne to co mu udelal ten ucitel, ale ze se za nej rodice v zadnem smeru nepostavili. :pankac:

Taky souhlasim, rodice mají za dítětem stat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
25.6.14 14:55

A to kde už dávali dnes vysvědčení? Já že bude až v pátek… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...