Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@naka1911 muzu se tě zeptat, jak snasis ten neúspěch? My se snažíme teprve 2 měsíce a já už jsem z toho hotovádcerka se povedla hned napoprvé a tak jsem nikdy nepomyslela na to, že s tím budu mít problém a o to víc mě to trápí. Mateřská mi končí v dubnu příští rok a do té doby bych chtěla mít druhé na světě. Já vím, že se říká nemyslet na to, nestresovat se… Jenže mi to nějak nejde. Ještě k tomu teď, když jsem menstruaci neměla od října, se stresovat, Aby vůbec chodila ovulace. Kdybych to věděla, začali bychom se snažit už dříve
Snazime se uz 9 mesicu o druhe, prvni nam trvalo pres dva roky. Doktor to s tebou resit nebude kdyz se snazite tak kratkou dobu ale ty sama muzes treba zkusit kapky gynex ktere v tvem pripade nahodi menz a i ovulaci a k tomu ber kyselinu listovou kazdy den bez prestavky a nechte tomu volny prubeh jako to delam ja ono to jednou prijde neboj ![]()
@Anonymní píše:
@naka1911 vyzkouším, děkuji. Jinak já už teda menstruuji. Co ty?
ja budu zitra presne na termin.bt uz jde pekne dolu
Ahoj holky, mužů se k Vám přidat? Potřebovala bych poradit s moji BT
jsem v tom nováček, merim ji druhy měsíc ![]()
@naka1911 jsi zlata
nemůžu otěhotnět 8 let
podle Dr jsme oba zdravý, od dubna 2019 1IVF ET se nepovedl při Ket jsem otěhotněla, ale v 7 tt s. potrat
s naslednou revizi 1.7. V říjnu a v listopadu Ket bez úspěchu, teď čekáme na výsledky reprodukční imunologie, když dopadnou dobre a budu mít ovulaci a stihneme to, chtěla bych v únoru nativní Ket, tzn. Se svoji ovulaci bez hormonu. Takže k věci ![]()
Nikdy jsem si BT nemerila, dělám na směny bylo by to dost obtížné, když jsem si dělala ovu testy nic moc nevychazely, ale asi jsem měřila špatně až teď jsem to všechno nečetla… prosinec leden merim a ovu test krasne pozitivní, bolesti břicha taky sedí s ovu testy akorat hlen nic moc…kdy podle tebe jsem měla ovulaci a je možné ze teplota po ovulaci stoupá až později ne den po? Dekuji omlouvám se za sloh
@Kriistyna ano teplota muze zacit stoupat klidne az za dva tri dny po ovu, proto ti to taky aplikace vyhodnoti zpetne. podivej se ja fertility verim je to jedna z nejlepsich aplikaci na bazalni teplotu ale taky musis dodrzovat presne mereni, pises ze pracujes na smeny jak to mas s merenim pak? musi se ve stejnou hodinu kazdy den pred vstanim z postele ihned po probuzeni a spanku minimalne 4 hodin. merit je nejlepsi v pochve nebo analne tak merim ja jako u miminek.Ovu u obouch grafu je mezi 20-21-22 dc a podle vzestupu teploty to tak vychazi, ale mas velke skoky v prvni fazi cyklu procpak? merila si stejne? plodny hlen nemusi byt tolik zalezi na kvalite muzes zkusit lubrikacni gel hodim ti fotku ktery to je hodne zenam pomohl, me osobne jeste ne.Je mi lito ze i presto ze jste zdravi uz tolik let bojujete ![]()
@naka1911 moc dekuji, jsem na neschopence už od května, takže teď v pohode merim mezi 8-9 hod ráno někdy v 6 pokavad musím na zachod jinak se snažím dodržovat a merim v pochve. Tento cyklus jsem měla horecky 3 dny na začátku měsíce, ale proč ni vylitla teplota 15DC to nevím
jediný co nevím, tak jestli mám průchozí vejcovody, laparce se braním ![]()
@naka1911 při MS jsem měřila v puse a asi blbě nedavala jsem pod jazyk
@naka1911 no a nejvtipnejsi na tom je, ze 20DC jsem byla na gynde a Dr mi sice ovu potvrdil, šle řekl, ze jsem ji měla už před 5Ti dny
ale to jsem neměla ani pozitivní ovu test ani bolesti, řekl, ze byla v právem vaječníku a mě bolelo na levé straně ![]()
@Kriistyna no to je presne co jsem si myslela proto ty skoky, ty dny co jsi mela teplotu bych vubec nepocitala, rikalas ze delas i ovu testy a podle nich a teploty ta ovu vychazi na ten 21-22 dc tak nejak bys to mela mit kazdy cyklus +- 1-2 dny drive pozdeji ovulaci. Jinak na tvuj dlouhy cyklus bych urcite zkusila bud gynex kapky nebo drmek ten si zeny chvali zkracuje cyklus a vyrovnava hormony a pro pristi cyklus ti dam jednu radu mer prosim ve stejnou hodinu kazdy den klidne v 6 rano dej si budika ja to tak delam zmer se a az pak se jdi vycurat a spi dal ![]()
@naka1911 muzu se tě zeptat, jak snasis ten neúspěch? My se snažíme teprve 2 měsíce a já už jsem z toho hotová
dcerka se povedla hned napoprvé a tak jsem nikdy nepomyslela na to, že s tím budu mít problém a o to víc mě to trápí. Mateřská mi končí v dubnu příští rok a do té doby bych chtěla mít druhé na světě. Já vím, že se říká nemyslet na to, nestresovat se… Jenže mi to nějak nejde. Ještě k tomu teď, když jsem menstruaci neměla od října, se stresovat, Aby vůbec chodila ovulace. Kdybych to věděla, začali bychom se snažit už dříve