Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kriistyna podle bolesti ovu nepoznas pokazde.me taky bolelo na leve strane ale ovu byla naprave
.A ten tvuj gynekolog no nevim co tam teda videl a jestli spravne videl
.Jo a kdyz potrebujes zjistit pruchodnost vejcovodu nemusis jit na laparo, staci Hsg vysetreni kontrasni latkou pod ultrazvukem delaji to ambulantne a behem 15 minut jsi hotova, zadna narkoza a bolest asi jako pri silne menstruaci.Ja na tom byla vzala si dva brufeny hodinu pred a dobry prezila sem 😂
@naka1911 jo o tom vyšetření jsem už četla dekuji, gynex a drmek je jediný co jsem ještě nevyzkousela, teď beru 2hy měsíc macu
určitě kdyby nevyšel transfer nebo něco vyšlo na tej imunitě a musela bych se déle léčit, tak bych si to koupila díky za radu.
@naka1911 jinak cyklus se mi prodloužil až teď jinak MS mívám 28-29 den cyklu možná jsem jen rozhozena potom všem co mám za sebou. Asi ani nemůžu doufat v zázrak, ze by nám to teď vyšlo, takové stesti asi mít nebudu ![]()
@naka1911 ahojky, tak jsem začala brát na tvoji radu kyselinu listovou. Teploty mám teda zajímavé. To jsem ještě neviděla ![]()
@Anonymní píše:
@naka1911 ahojky, tak jsem začala brát na tvoji radu kyselinu listovou. Teploty mám teda zajímavé. To jsem ještě neviděla
to udelala dobre ber ji porad 👍.A teplotu neres nemusi skakat uvidis dalsi dny cobude ![]()
@Anonymní píše:
@naka1911 a to že mi při menstruaci klesly jen o 0,3 je ok?
myslim ze to je ok, tehotna urcite nejsi to by bylo podle bt poznat takze vyckame dalsi dny co bude bt delat
a do te doby nozky nahoru a klidek ![]()
@naka1911 ahojky, tak jak jde snažení? Já jsem tento měsíc měla plodný hlen skoro týden. Ještě jsem se s tím nesetkala. Vždy to bylo maximálně 3 dny. Tak jsem vůbec nevěděla, kdy se snažit 🤣 a už jsem si myslela, že ovulace ani nepřijde. Co myslíš, proběhla? 😔 ta předposlední teplota 36,3 byla měřená v 5 rano. Normálně ale měřím v 7. Vzala jsem dcerku k sobě a do 7 ještě spaly. To byla teplota 36,4. Bohužel mi už skončilo vip a tak mi to apka už neukáže. ![]()
@Anonymní píše:
@naka1911 ahojky, tak jak jde snažení? Já jsem tento měsíc měla plodný hlen skoro týden. Ještě jsem se s tím nesetkala. Vždy to bylo maximálně 3 dny. Tak jsem vůbec nevěděla, kdy se snažit 🤣 a už jsem si myslela, že ovulace ani nepřijde. Co myslíš, proběhla? 😔 ta předposlední teplota 36,3 byla měřená v 5 rano. Normálně ale měřím v 7. Vzala jsem dcerku k sobě a do 7 ještě spaly. To byla teplota 36,4. Bohužel mi už skončilo vip a tak mi to apka už neukáže.
Ahoj, mohla byt 19 ale jeste to nepotvrdila aplikace musis mit dalsi dva tri dny vzestup bt abysme to videly. drzim pestiky ![]()
Ja jsem 9 dpo 21 dc a vyckavam ![]()
@Anonymní píše:
@naka1911tak držím palce
dekuju
ja tobe taky ![]()
@naka1911 já jsem dneska 8 DC a každý den piju červené víno a jim potraviny v čem jsou přírodní fytoestrogeny a musím rict, ze na sobě pociťují zlepšení
jsem zvedava, jakou budu mít ve ctvrtek sliznici ![]()
Ahoj dámy, ráda bych se přidala… měřím první měsíc a dneska jsem zjistila, že asi uplně blbě - sice v puse, ale ne pod jazykem
Na kolik to může zkreslovat výsledky? Vždycky jsem měla krátké cykly (21dnů) a zatím to vypadá, že to platí i nadále.
@Kacise v puse by se nemelo merit nedava presne vysledky.mer bud v pochve nebo v zadecku ale az od pristiho cyklu ![]()
@naka1911 ahoj, můžu tě poprosit o radu? Jak mám řešit, že mi malá posledních pár dní vstává v 5?
bt jsem měřila vždy kolem 7. Dnes jsem si ji měřila v 5, když se vzbudila a měla jsem 36,6. Dala jsem ji k sobě aspaly jsme ještě do 8. Zaměřila jsem teplotu ještě v 8 a byla 36,7, tak jsem zaznamenala tu druhou. Ale nevim
mám dělat korekce? A ještě se zeptám, nezdá se ti, že mám ty teploty po ovulaci nízké? Vzhledem k tomu, že běžné mám v první fázi 36,5? Přemýšlím, jestli nemám málo progesteronu.