Vysvětlení grafu bazální teploty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6661
13.1.20 09:43
@naka1911 píše:
@bartsch muzes se mrknout diky

Klesá, ale zatím ještě není na nízkých teplotách, tak není třeba házet flintu do žita, ale… zatím to vypadá spíš na menzes :nevim: Ale jinak je krásný a ukázkový jak z učebnice ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
13.1.20 10:06
@Anonymní píše:
@naka1911 to je mi jasné, no :( a myslíš že by graf momentálně mohl odpovídat tehu?

kez bych ti na tvou otazku mohla odpovedet ale bohuzel v teto fazi to nejde vykoukat musis pockat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
13.1.20 10:07

@bartsch diky za odpoved :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.20 10:24

@naka1911 tobě v tom grafu chybí ta nidační fáze, kterou jsi psala mě, ne? :(

• Citovat
  • Upravit
2250
13.1.20 10:38
@Anonymní píše:
@naka1911 tobě v tom grafu chybí ta nidační fáze, kterou jsi psala mě, ne? :(

nidacni pokles myslis, ten nema kazdy holcino :mrgreen: ja ho nemam. az dnes sem mela mirny pokles ale i tak nemuzu rict jestli je to nidacni nebo ne a i zeny ktere v krivce zaznamenaly nidacni pokles nakonec tehotne nebyly! Ja si myslim ze se az moc stresujes hod se do klidu a proste vyckej ju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
13.1.20 10:40
@Anonymní píše:

Nidační pokles je málokdy. Většinou nidaci při měření nezaznamenáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
13.1.20 10:41
@naka1911 píše:
nidacni pokles myslis, ten nema kazdy holcino :mrgreen: ja ho nemam. az dnes sem mela mirny pokles ale i tak nemuzu rict jestli je to nidacni nebo ne a i zeny ktere v krivce zaznamenaly nidacni pokles nakonec tehotne nebyly! Ja si myslim ze se az moc stresujes hod se do klidu a proste vyckej ju

Tak tak a ty máš taky ještě čas, uvidíš zítra ;) Ale fakt hezká křivka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
13.1.20 10:59
@Anonymní píše:

http://merenibt.xf.cz/…tenstvi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
13.1.20 11:12

@bartsch :mrgreen: :mrgreen: mam za sebou vsechna vysetreni vse v poradku.Pred 13 lety sem prisla o vejcovod kvuli cyste, je mi 39 let a podle gyn neni problem v otehotneni, dcera se nam povedla az po 2 letech prirozene a ted uz 9 mesicu se snazime zatim bez vysledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
13.1.20 14:58
@naka1911 píše:
@bartsch :mrgreen: :mrgreen: mam za sebou vsechna vysetreni vse v poradku.Pred 13 lety sem prisla o vejcovod kvuli cyste, je mi 39 let a podle gyn neni problem v otehotneni, dcera se nam povedla az po 2 letech prirozene a ted uz 9 mesicu se snazime zatim bez vysledku.

No, člověk musí mít hodně trpělivosti, že? ;) Já měla problémy před prvním těhotenstvím - půl roku s anovulačními cykly, měřila jsem jak vzteklá, bez léčby se to nakonec ale stejně neobešlo. Jaká byla potom úleva, že tělo makalo, jak mělo :D Na druhé těhotenství jsme „čekali“ cca půl roku, to jsem neměřila, ale používala jsem ovulační testy. A i když jsme se trefili do správných dnů, kdy testy ukázaly ovulaci, vyšlo to, až když jsem se na nějaké snažení a testování vybodla :D Přeji, ať se brzy zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
14.1.20 08:15

@bartsch tak dnes takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
14.1.20 09:45

@naka1911 To vypadá dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
14.1.20 10:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
14.1.20 17:16

Holky, myslíte, že je v pohodě když nemám po ovulaci teploty kolem 37 stupňů? Může to být tím, že měřím dost brzy v půl 6 ráno? No uvidím jak se to bude dál vyvíjet…jsem 9DPO tak ještě nechci házet flintu do žita :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.20 20:25

@naka1911 mohla bych se zeptat ještě ohledně toho měření, co dělat, kdyz se mi malá v noci budí. To asi měření nemá smysl, že :( když k ní musím vstávat, je teď nachlazena, tak špatně spí :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex