Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@naka1911 píše:
@bartsch muzes se mrknout diky
Klesá, ale zatím ještě není na nízkých teplotách, tak není třeba házet flintu do žita, ale… zatím to vypadá spíš na menzes
Ale jinak je krásný a ukázkový jak z učebnice
![]()
@Anonymní píše:
@naka1911 to je mi jasné, noa myslíš že by graf momentálně mohl odpovídat tehu?
kez bych ti na tvou otazku mohla odpovedet ale bohuzel v teto fazi to nejde vykoukat musis pockat
@naka1911 tobě v tom grafu chybí ta nidační fáze, kterou jsi psala mě, ne? ![]()
@Anonymní píše:
@naka1911 tobě v tom grafu chybí ta nidační fáze, kterou jsi psala mě, ne?
nidacni pokles myslis, ten nema kazdy holcino
ja ho nemam. az dnes sem mela mirny pokles ale i tak nemuzu rict jestli je to nidacni nebo ne a i zeny ktere v krivce zaznamenaly nidacni pokles nakonec tehotne nebyly! Ja si myslim ze se az moc stresujes hod se do klidu a proste vyckej ju
@Anonymní píše:
Nidační pokles je málokdy. Většinou nidaci při měření nezaznamenáš.
@naka1911 píše:
nidacni pokles myslis, ten nema kazdy holcinoja ho nemam. az dnes sem mela mirny pokles ale i tak nemuzu rict jestli je to nidacni nebo ne a i zeny ktere v krivce zaznamenaly nidacni pokles nakonec tehotne nebyly! Ja si myslim ze se az moc stresujes hod se do klidu a proste vyckej ju
Tak tak a ty máš taky ještě čas, uvidíš zítra
Ale fakt hezká křivka ![]()
@Anonymní píše:
@bartsch
mam za sebou vsechna vysetreni vse v poradku.Pred 13 lety sem prisla o vejcovod kvuli cyste, je mi 39 let a podle gyn neni problem v otehotneni, dcera se nam povedla az po 2 letech prirozene a ted uz 9 mesicu se snazime zatim bez vysledku.
@naka1911 píše:
@bartsch![]()
mam za sebou vsechna vysetreni vse v poradku.Pred 13 lety sem prisla o vejcovod kvuli cyste, je mi 39 let a podle gyn neni problem v otehotneni, dcera se nam povedla az po 2 letech prirozene a ted uz 9 mesicu se snazime zatim bez vysledku.
No, člověk musí mít hodně trpělivosti, že?
Já měla problémy před prvním těhotenstvím - půl roku s anovulačními cykly, měřila jsem jak vzteklá, bez léčby se to nakonec ale stejně neobešlo. Jaká byla potom úleva, že tělo makalo, jak mělo
Na druhé těhotenství jsme „čekali“ cca půl roku, to jsem neměřila, ale používala jsem ovulační testy. A i když jsme se trefili do správných dnů, kdy testy ukázaly ovulaci, vyšlo to, až když jsem se na nějaké snažení a testování vybodla
Přeji, ať se brzy zadaří ![]()
Holky, myslíte, že je v pohodě když nemám po ovulaci teploty kolem 37 stupňů? Může to být tím, že měřím dost brzy v půl 6 ráno? No uvidím jak se to bude dál vyvíjet…jsem 9DPO tak ještě nechci házet flintu do žita ![]()
@naka1911 mohla bych se zeptat ještě ohledně toho měření, co dělat, kdyz se mi malá v noci budí. To asi měření nemá smysl, že
když k ní musím vstávat, je teď nachlazena, tak špatně spí ![]()