Vysvětlení grafu bazální teploty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2250
29.2.20 07:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
29.2.20 08:07

@naka1911 Dekuji,už dneska mám zase vysokou opravdu to bylo paralenem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
29.2.20 15:36

@Kriistyna drzim pestiky ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.20 14:30

@naka1911 ahoj, tak co, jak se ti daří? Hrozná situace tady, že? Chtěla jsem tě poprosit o radu. Po ovulaci, kdy ustal bilkovy hlen, jsem většinou byla úplně sucha. Ovulaci jsem teď podle grafu měla před cca 3 dny. Ještě včera ráno jsem měla plodný hlen a poté už nic. To celkem neřeším. Co ale řeším je to, že dnes od rána mám hustý hrudkovity bílý hlen. Vyloženě bílé hrudky. Nezapacha. Je ho fakt dost. Ještě jsem se s tím u sebe nesetkala. Nevíš, o co by mohlo jít? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
2250
18.3.20 16:17
@Anonymní píše:
@naka1911 ahoj, tak co, jak se ti daří? Hrozná situace tady, že? Chtěla jsem tě poprosit o radu. Po ovulaci, kdy ustal bilkovy hlen, jsem většinou byla úplně sucha. Ovulaci jsem teď podle grafu měla před cca 3 dny. Ještě včera ráno jsem měla plodný hlen a poté už nic. To celkem neřeším. Co ale řeším je to, že dnes od rána mám hustý hrudkovity bílý hlen. Vyloženě bílé hrudky. Nezapacha. Je ho fakt dost. Ještě jsem se s tím u sebe nesetkala. Nevíš, o co by mohlo jít? Děkuji

Ahoj, no nejspis kvasinky mas :? tez se mi to stalo po ovu, zajdi si koupit cipky v lekarne ti poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
19.3.20 10:03

Ahoj holky,
mela jsem ted prvni menstruaci po porodu a poprve v zivote merim bazalni teplotu. Uz pred prvni menstruaci jsem dle ovu testu zaznamenala narust LH. Ted k veci. Jde mi o to, kdy jsem mohla mit ovulaci v tomto cyklu - appka mi vypocitala neco jineho nez co naznacuji ovulacni testy. Aby to bylo jeste komplikovanejsi, tak kvuli dlouhemu cyklu jsem testovala jen kazdy druhy den a o nerusenem spanku a zcela pravidelnem mereni ve stejnou dobu take nemuzeme mluvit. Ovu test byl pravdepodobne pozitivni 13.3., ale appka ma za to, ze ovulace byla az 17.3. Co si o tom myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.3.20 06:45

Názor na graf teplot?

Ahoj 🙂

mohla bych se zeptat, na Váš názor na tenhle graf? Mam tenhle cyklus krásný vysoký teploty (nikdy jsem zatím 37,3 v žádným cyklu nenaměřila) ale mam hrozné nepravidelný cykly 34 až 41 dni. Vždy mi u menstruace klesla teplota na velmi nízkou teplotu. Ale tento cyklus sice klesla ale pořad se drží vyšší. A navíc jsem menstruaci (24. - 26.3.) měla ale jen 3 dny a to velice slabou.

Mohla bych se prosím zeptat jen na Váš názor prosím 🙂? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
27.3.20 17:32

@Niky1993 udelej si tt a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.20 09:11

Cca hdinovy rozdil mereni bt

Ahoj, prosim zda opravdu vadi hodinovy rozdil v mereni bt. Chodim spat ve tri rano.. probudila jsem se v 7:15, normalne merim v 8:30. Mam odecist 0,1? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
pet p
3.5.20 09:14

https://www.rodina.cz/clanek3694.htm
viz část Eliminace nepřesných měření

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.20 07:57

Probela ovu?

Ahoj,, prosim o kontrolu zda probehla ovu, dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
119
14.1.22 10:33

Zdravím,

Můžete mi prosím někdo vysvětlit tenhle graf?? Merim první měsíc a nějak z toho nejsem moudra 🙄 🙄 díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.22 13:54
@Káča jk píše:
Zdravím,Můžete mi prosím někdo vysvětlit tenhle graf?? Merim první měsíc a nějak z toho nejsem moudra 🙄 🙄 díky moc

Nic moc se z něho vyčíst nedá. Patrně měříte v různou dobu, viz trojúhelníčky a ten skok. Příští cyklus začněte měřit hned po skončení MS. Máte tam málo teplot před zvýšením (musí být alespoň 6). Pokud chcete dobře poznat svůj cyklus, měřte ho kromě MS celý, alespoň ty 3 cykly, než to trochu vychytáte. Těch 6 teplot před zvýšením musí být kvůli stanovení linie a nejvyšší teploty z nízkých, pro potvrzení ovulace to je nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
14.1.22 17:29
@Cestovnihorecka píše:
Nic moc se z něho vyčíst nedá. Patrně měříte v různou dobu, viz trojúhelníčky a ten skok. Příští cyklus začněte měřit hned po skončení MS. Máte tam málo teplot před zvýšením (musí být alespoň 6). Pokud chcete dobře poznat svůj cyklus, měřte ho kromě MS celý, alespoň ty 3 cykly, než to trochu vychytáte. Těch 6 teplot před zvýšením musí být kvůli stanovení linie a nejvyšší teploty z nízkých, pro potvrzení ovulace to je nutné.
@Cestovnihorecka
@Cestovnihorecka píše:
Nic moc se z něho vyčíst nedá. Patrně měříte v různou dobu, viz trojúhelníčky a ten skok. Příští cyklus začněte měřit hned po skončení MS. Máte tam málo teplot před zvýšením (musí být alespoň 6). Pokud chcete dobře poznat svůj cyklus, měřte ho kromě MS celý, alespoň ty 3 cykly, než to trochu vychytáte. Těch 6 teplot před zvýšením musí být kvůli stanovení linie a nejvyšší teploty z nízkých, pro potvrzení ovulace to je nutné.

@Cestovnihorecka no neměřím každý den v úplně stejný čas, to je fakt 🙄 příští měsíc se pokusím měřit každý den ve stejný čas, myslela jsem ze na tom úplně zas tak moc nezáleží.. dekuju :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.1.22 14:44

Pomoc s bazální teplotou

Dobrý den ženy, prosím vás chtěla jsem se zeptat. Snažíme se s přítelem 5 měsíc o miminko. Začala jsem si měřit bazalni teplotu akorát že se mi zdá že hodně kolísá. Chtěla jsem se vás zeptat jde nějak poznat už teď jestli je možnost že že probíhala ovulace a nidace? Nebo musím počkat počkat do MS jestli to spadne. Má mi přijít 20.1 ( poslední menstruace byla 22.12 ) posílám stejný graf v různých aplikacich. Moc děkuji za pomoc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí