Vysvětlit výplatu dávek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vysvětlit výplatu davek
Ahoj můžete mi někdo vysvětlit datum výplaty dávek? Už mě to dost štve každý měsíc jinak myslím datum kdy mám peníze na účtu. od ledna furt jinak myslím datum kdy to dojde. To tam někdo jako sedí na úřadu a hraje si na dobráka že se rozhodne kdy on chce že se výplata přepíše?
Chápu že mají 30 dní na vyplacení ale připadá mi to jako výsměch že ani jeden měsíc si člověk nemůže být jistý že bude mít prachy. Fakt výsměch ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kalatata jak to funguje nevím, mě chodí nemocenská až na konci měsíce a je mi to jedno, jsem ráda, že nějaké peníze dostávám, protože bych mohla mít taky úplný prd
a jestli mi to dorazí 14. a nebo 28. mě nějak netankuje.. Už jsem si zvykla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kalatata Jaký výsměch? Tobě už se stalo, že ti to v daném měsíci neposlali
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak s tím pocitej až ten 30. den a dřívější termín ti vždy jistě udělá radost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď ráda, že ti vůbec nějaké dávky posílají. Jsou státy, kde takový „luxus“ není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kalatata píše:
Ahoj můžete mi někdo vysvětlit datum výplaty dávek? Už mě to dost štve každý měsíc jinak myslím datum kdy mám peníze na účtu. od ledna furt jinak myslím datum kdy to dojde. To tam někdo jako sedí na úřadu a hraje si na dobráka že se rozhodne kdy on chce že se výplata přepíše?Chápu že mají 30 dní na vyplacení ale připadá mi to jako výsměch že ani jeden měsíc si člověk nemůže být jistý že bude mít prachy. Fakt výsměch
Pokud vím, tak každý úřad má pevně dané dva výplatní termíny a v ty to chodí - plus minus den dva s ohledem na víkend, svátek apod…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xiraxinek pochopila jsem, ze je spíš dotaz na výplatu dávek od CSSZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kalatata píše:
Ahoj můžete mi někdo vysvětlit datum výplaty dávek? Už mě to dost štve každý měsíc jinak myslím datum kdy mám peníze na účtu. od ledna furt jinak myslím datum kdy to dojde. To tam někdo jako sedí na úřadu a hraje si na dobráka že se rozhodne kdy on chce že se výplata přepíše?Chápu že mají 30 dní na vyplacení ale připadá mi to jako výsměch že ani jeden měsíc si člověk nemůže být jistý že bude mít prachy. Fakt výsměch
To myslíš výplatu nemocenských dávek nebo jakých? Pokud myslíš nemocenské tak to opravdu nelze poslat pokaždé stejně. Koncem měsíce jdeš k lékaři pro lístek na peníze. To také určitě nejdeš vždy přesně poslední den. Březen 31 vychází na pátek. Pak to jde od zaměstnance k zaměstnavateli. Osobně nebo poštou? Pak to zaměstnavatel zpracuje a dle interních pokynů třeba 1× týdně odesílá na OSSZ. Tam to jde poštou…2,3 dny. Jak kdy že? Takže lístky na peníze za březen obdrží na sociálce kolem 10.4. a od teď mají těch 30 dní. Takže do 10.5. musí být peníze na účte. A jestli peníze dostaneš 25.4. nebo 8.5. záleží na tom kolik lidí je nemocných a kolik toho ta úřednice stihne zpracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit