Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
Jsem 38+3 a dnes jsem se sprchovala a vyšlo zo mňa niečo divné taká hrčka želatiny, ale bolo to prúhledné žádne zbarvenie ani krv.
Tak neviem či to je zrazený výtok, alebo ta zátka zajtra sa spítam idem ku dr. už mám aj bolesti od 36.týžňa, ale furt to prejde ![]()
Už aby to bolo je to dlho a malá strašne tlači na močák
Ďakujem za odpovede.....
Ahoj, taky jsem měla hlenovou zátku jako hustý výtok, pak takové želatinové „cancoury“
bez jakékoliv krvavé stopy, začala jít v sobotu večer a v pondělí ráno se rozjel porod
Ale je to dost individuální - s odešlou zátkou některé těhule fungují i 2 týdny do porodu…
Gábi , já jsem měla hlenovou zátku jako „krvavý cucek“
a porodila jsem ani ne do hodiny!
Ale jak píše Jana tak jsou holky co vydrží podstatně dýl!
Uvidíš co ti zítra řekne dr.!
Přeji pohodový porod a krásné zdravé miminko
![]()
Ahoj, já měla spíše nažloutlozelenohnědý cucek a neporodila jsem vůbec. Až měsíc na to a pomocí vyvolávačky… vím, jak je to dlouhé čekání, ale uvidíš, zda se něco rozjede…
Já každou chvíli jsem měla umytou hlavu, oholená jsem byla každý den a pořád jen nachystaná. Málem jsem se z toho zbláznila http://www.moje-rodina.cz/…/G423894.gif
Ahoj Gábi! Počkej jestli se něco rozjede a uvidíš.
minule mi s holkama odešla hlenová zátka v noci (přesně jak popisuješ průhledný větší hlen) a ráno mi praskla voda a odpo byly holky na světě, ale některým odejde hlenová zátka třeba měsíc nebo 14 dní před porodem. M.
Jo řeči, že zátka odchází i měsíc předem:-) Někomu možná, ale většinou je to max 2-3 dny před porodem. Mě odešla ve čtvrtek a v pátek v noci mi praska voda. Schválně dej pak vědět, kdy jsi rodila. Dávám Ti max dva dny:-)
aladin,takjá jsem asi nějaká ta vyjímka
pač já vydržela deset dní
a byl to faaakt děs běs
![]()
Aladina píše:
Jo řeči, že zátka odchází i měsíc předem:-) Někomu možná, ale většinou je to max 2-3 dny před porodem. Mě odešla ve čtvrtek a v pátek v noci mi praska voda. Schválně dej pak vědět, kdy jsi rodila. Dávám Ti max dva dny:-)
Ty si ma tak potešila, keby si tak mala pravdu
![]()
ja jsem misto odpovedi zadala nove tema.Muzete to nekdo presunout do teto diskuze?Je to predmet hlen.nevim jak se mi to podarilo
Tak dr. povedal, že sa ešte pravdepodobne stretneme za týden, ale čípek mám spotrebovanej a hlavička je na dosach, ale prej ešte to neni ono!!!
Natáčanie už tam boli kontrakcie, ale v noci som mala asi hodku po 5.min ale bolesť povedal, že to je normálné poslíčky a malá zostupuje a robí si miesto!!!
Tak neostáva nič iné ako čakať v bolestiach, ale bolí to teraz tak pri porode to asi nebude sranda!!! ![]()
Tak nech to máme za sebou pa pa
Neboj
Se mi to mluví:-)
Třeba můj druhý porod předčil má očekávání a já se těším na třetí dítko - jednou:-)