Výtok nebo zátka???

112
19.1.09 11:21

Výtok nebo zátka???

Ahoj holky

Jsem 38+3 a dnes jsem se sprchovala a vyšlo zo mňa niečo divné taká hrčka želatiny, ale bolo to prúhledné žádne zbarvenie ani krv.

Tak neviem či to je zrazený výtok, alebo ta zátka zajtra sa spítam idem ku dr. už mám aj bolesti od 36.týžňa, ale furt to prejde :roll:
Už aby to bolo je to dlho a malá strašne tlači na močák :D Ďakujem za odpovede.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1039
19.1.09 11:42

Ahoj, taky jsem měla hlenovou zátku jako hustý výtok, pak takové želatinové „cancoury“ :oops: bez jakékoliv krvavé stopy, začala jít v sobotu večer a v pondělí ráno se rozjel porod :wink: Ale je to dost individuální - s odešlou zátkou některé těhule fungují i 2 týdny do porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
19.1.09 12:15

Gábi , já jsem měla hlenovou zátku jako „krvavý cucek“ :oops: :oops: :oops: a porodila jsem ani ne do hodiny!
Ale jak píše Jana tak jsou holky co vydrží podstatně dýl!
Uvidíš co ti zítra řekne dr.!

Přeji pohodový porod a krásné zdravé miminko :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2047
19.1.09 12:29

Ahoj, já měla spíše nažloutlozelenohnědý cucek a neporodila jsem vůbec. Až měsíc na to a pomocí vyvolávačky… vím, jak je to dlouhé čekání, ale uvidíš, zda se něco rozjede…

Já každou chvíli jsem měla umytou hlavu, oholená jsem byla každý den a pořád jen nachystaná. Málem jsem se z toho zbláznila http://www.moje-rodina.cz/…/G423894.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
19.1.09 12:34

Ahoj Gábi! Počkej jestli se něco rozjede a uvidíš. :lol: minule mi s holkama odešla hlenová zátka v noci (přesně jak popisuješ průhledný větší hlen) a ráno mi praskla voda a odpo byly holky na světě, ale některým odejde hlenová zátka třeba měsíc nebo 14 dní před porodem. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
19.1.09 14:32

Jo řeči, že zátka odchází i měsíc předem:-) Někomu možná, ale většinou je to max 2-3 dny před porodem. Mě odešla ve čtvrtek a v pátek v noci mi praska voda. Schválně dej pak vědět, kdy jsi rodila. Dávám Ti max dva dny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
19.1.09 14:37

aladin,takjá jsem asi nějaká ta vyjímka :lol: pač já vydržela deset dní 8O a byl to faaakt děs běs :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
19.1.09 16:36
Aladina píše:
Jo řeči, že zátka odchází i měsíc předem:-) Někomu možná, ale většinou je to max 2-3 dny před porodem. Mě odešla ve čtvrtek a v pátek v noci mi praska voda. Schválně dej pak vědět, kdy jsi rodila. Dávám Ti max dva dny:-)

Ty si ma tak potešila, keby si tak mala pravdu :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.1.09 16:40

ja jsem misto odpovedi zadala nove tema.Muzete to nekdo presunout do teto diskuze?Je to predmet hlen.nevim jak se mi to podarilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
20.1.09 12:00

odpoveď

Tak dr. povedal, že sa ešte pravdepodobne stretneme za týden, ale čípek mám spotrebovanej a hlavička je na dosach, ale prej ešte to neni ono!!!
Natáčanie už tam boli kontrakcie, ale v noci som mala asi hodku po 5.min ale bolesť povedal, že to je normálné poslíčky a malá zostupuje a robí si miesto!!!

Tak neostáva nič iné ako čakať v bolestiach, ale bolí to teraz tak pri porode to asi nebude sranda!!! :roll:
Tak nech to máme za sebou pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
20.1.09 12:16

Neboj :D Se mi to mluví:-)
Třeba můj druhý porod předčil má očekávání a já se těším na třetí dítko - jednou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí