Výtok po šestinedělí

58
27.4.15 06:48

Výtok po šestinedělí

Ahoj holky :-) Potřebovala bych poradit. Minulý týden jsem absolvovala šestitýdenní prohlídku u svého dr. Všechno je podle něj v pořádku, ale mě trápí takový silnější žlutobílý krémový výtok. Stěry mi prý udělá až na preventivní prohlídce cca za 3 měsíce. Tento výtok mám už pár let, měla jsem ho i v těhotenství, ale nikdy ne tak silný. Dr. mi vždy předepíše Macmiror nebo někdy takové bílé globule (na název si teď nevzpomenu), ale nic mi z toho nikdy nezabere.. Myslíte, že to může být způsobeno i tím, že se ještě tělo čistí?? Nebo nemáte někdo tip na něco, co na výtoky fakt zabírá?? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16744
27.4.15 07:33

Zkus si v lékárně koupit gynekologickou sul, stojí cca 200kc, objednají ti jí, ničí plísně, je na 4 koupele, je dobrá, nebo si udělej odvar z dubové kury a sedni si na 15 minut do vany, pokud je výtok bakteriální, tak ti to pomuže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
27.4.15 10:37

Ten výtok po porodu mě trápí taky a to jsem tři měsíce po porodu, nemám ani svědění ani pálení, ale už mě to nebaví nosit pořád intimky, před těhu jsem nic takového neměla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
27.4.15 13:16

@střepina Díky :-) Vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
27.4.15 13:20

@Pamča Mě taky nic nesvědí, ani nepálí. Ale je docela silný, tak nevím, jestli je to normální… Říkal ti na to něco dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
27.4.15 13:24

@Mirel Já tam byla hned po šestinedělí a myslela jsem, že se pořád trochu čistím tak sem mu to neřekla, ale jestli teď po MS mi to nepřestane tak se tam objednám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí