Výtok u 5. měsíční holčicky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1487
30.4.18 08:45

Určitě nečekat a jet hned. Radši zbytečně, než něco zanedbat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.4.18 09:45
@Anonymní píše:
To by nejaky lekar musel byt k dispozici, protoze je dbeska pracovni den mezi statnim svatken a vikendem, vsude akorat vyvesene telefony nebo dnes neordinujeme. Tudiz kam? ostrava.

Třeba pohotovost? Lepší než sedět doma a řešit to na emiminu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.18 10:54

@Kajule21 bohajeho vzdyt pisu ze na pohotovosti jsou od 15:30… :zed:

• Citovat
  • Upravit
12651
30.4.18 11:57
@Anonymní píše:
@Kajule21 bohajeho vzdyt pisu ze na pohotovosti jsou od 15:30… :zed:

no a do té doby je tam normálně ambulance. nebo myslíš, že v nemocnici dopoledne nefachají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.18 12:03

@jessikka a na te ambulanci mi telefonicky rekli at vyckam do stredy az bude premavat pediatr. Jako kdyby dite krvacelo nebo nereagovalo nebo tak, tak jedu ihned. Ze by u ni mohl byt problem mi v sobotu neprislo, prisuzuvala jsem to delsim neprebalenim. V nedeli tam mela jen jednou nitku hlenu s troskou krve, tudiz jsem se rozhodla vyckat do rana co bude v rani plence. Tam to bylo jen tmavsi to misto u pipky. Zadna krev, nic. Obvolala jsem pul ostravy, vsude ticho po pesine. Tak jsem napsala zde, neb vic hlav vice vi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5468
30.4.18 13:12

@jessikka Asi tak nějak…Mně by bylo úplně jedno, jestli pohotovost, nemocnice nebo nevím co, i kdybych měla jet na opěčný konec republiky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monicka1990s
30.4.18 13:22
@Anonymní píše:
Dobry den, poprosim o radu. Predevcirem jsem si u raniho prebalovani 5 mesicni dcery vsimla, ze ma plenku v oblasti vaginy tmavsi, ale nijak zvlast, prisuzovala jsem to tomu ze v noci neprebaluju. Vcera odpoledne mela plenku opet tmavsi, a pri utreni jsem na ubrousku nasla krvavou nitku hlenu. Z konecniku to urcite neni. Dnes rano opet tmavsi plenka bez krve. Predpokladam ze to neni dozvuk hormonalni po porodu. Tzn. Jak dal? Prosim anonym, citlive udaje..

Doporučuji vzít k lékařce rovnou moč, koupit si sterilní zkumavku, malou pořádně omýt a odchytit moč a donést k mudr. na test, může to být nějaký zánět močových cest nebo rodidel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.18 17:08

Uprimne sem se na pohotovosti pobavila. Nerudny doktor me zhvizdal, jaktoze pediatra nepediatruje. Jak to mam asi vedet. :zed: kdyz se me na totez zeptal asi potreti, tak na moje nevim prej mluv se mnou slusne. Haha. Ja nejsem zrovna samonasiraci ale tlak mi zvednul slusne. Ze jsem teda mela jet s malou do fakultky na gyndu. Dik kdyby mi to nerek tak to nevim. Prej to neni mozne ze tam nejsou a zacal tam volat. Jake prekvapeni ldyz se z telefonu ozvalo ze dnes neordinujeme… tak nas poslali na detske, malou proklepli, nalepili ji sacek na odber moci a ted korzujem po parku a cekam az se vycura…

• Citovat
  • Upravit
Kalbe
1.5.18 08:05
@Anonymní píše:
Uprimne sem se na pohotovosti pobavila. Nerudny doktor me zhvizdal, jaktoze pediatra nepediatruje. Jak to mam asi vedet. :zed: kdyz se me na totez zeptal asi potreti, tak na moje nevim prej mluv se mnou slusne. Haha. Ja nejsem zrovna samonasiraci ale tlak mi zvednul slusne. Ze jsem teda mela jet s malou do fakultky na gyndu. Dik kdyby mi to nerek tak to nevim. Prej to neni mozne ze tam nejsou a zacal tam volat. Jake prekvapeni ldyz se z telefonu ozvalo ze dnes neordinujeme… tak nas poslali na detske, malou proklepli, nalepili ji sacek na odber moci a ted korzujem po parku a cekam az se vycura…

A jak to dopadlo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí