Výtok z oka po procházce

Anonymní
9.3.23 17:05

Výtok z očička po procházce

Dobrý den,
prosím Vás o radu nebo spíš o podobnou zkušenost. Malá má dva měsíce a před časem se jí u jednoho očička z ničeho nic začaly dělat žlutozelené ospálky a očičko jí slzelo. Jelikož byl víkend, tak jsme jeli na pohotovost a prý je to zánět spojivek. Dostali jsme Tobrex kapky i mastičku a i když to už bylo na druhý den dobré, tak jsme kapali celý týden. A jakmile jsme vysadili, tak se to za dva dny zase vrátilo. Po telefonu nám pediatr poradil, abychom kapali ještě pět dnů a prokládali to čisticími kapkami a masáží kanálků. A zase to bylo hned v pořádku a opět po vysazení se to vrátilo a jelikož byl zase víkend, tak jsem čekala na pondělí, že půjdu k pediatrovi na výtěry, ale ono se to do pondělí z ničeho nic ztratilo, takže jsme zatím nešli. Zpětně mi došlo, že se jí to stane vždy, když jdeme v kočárku na procházku. A to nechodíme, když je větrno. Jinak je malá zdravá akorát nás ještě trápí novorozenecká žloutenka. Nevím, zda na tom může něco být s tou procházkou nebo je to náhoda, má někdo prosím podrobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
613
9.3.23 21:17

Ano mám zkušenost. Je to tím počasím. Malej mi to poprvý oslzel taky když byl silný vítr.
Pak se mu to ještě jednou vrátilo, pouze jsem kapala myslím ocuflash či co to bylo a čistila jsem..
Pak jsem ještě stříkala na očička heřmánkovým odvar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
10.3.23 08:57

Ahoj taky jsme to měli a pomohli nám kapky z lékárny Heřmánkové kapky pro novorozence jsou super! A vytírat ocuflashem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí