Výtoky, pálení a přitom bez nálezu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.10.11 14:54

Saroya, a ty jsi měla také potíže? a víč příčinu a co ti pomohlo? vidíš nějakou souvislost s psychikou?

• Citovat
  • Upravit
17629
26.10.11 15:57
Anonymní píše:
Saroya, a ty jsi měla také potíže? a víč příčinu a co ti pomohlo? vidíš nějakou souvislost s psychikou?

nikdy ne nějaké extrémní, ale párkrát jsem mykózu měla a pravda je, že s některými partnery to bylo horší, měla jsem i záněty močáku, což často souvisí

s psychikou? myslím že provázanost tam je velká, ale nepřišla jsem nikdy na to, jak si pomoct :) četla jsem kdesi že to souvisí s podvědomým odmítáním partnera - že ho prostě nechceš do svého těla :nevim:
když se nad tím zamyslím, tak co jsem psychicky víc v pohodě, tak se záněty nemám problém..

dlouho jsem trable neměla a teď se mi to trošku zhouplo v těhotenství, takže hormony na tu kyselost/zásaditost určitě mají vliv velký, když už se to začne rozjíždět, tak máznu nějakým krémem proti kvasinkám, jinak mám oblíbený femisan gel, je to něco jako femigel, ale líp mi voní, nezavádím ho vnitřně, ale třeba po sexu ho preventivně máznu zvenčí, ale je v něm tea tree, takže pálí chvíli.

no a osvědčilo se mi nejíst sladké a celkově se snažit abys do sebe dostala zásadité potraviny a ne kyselé - tzn. třeba i nepít kafe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.13 12:41

Ahojte holky jsem těhotná ve 25tt mám neustále výtok to je normální ale smrdí hrozně tak ani nechci s mužem souložit a když už jsme spolu teda spali tak hned jak jsme „začali“ tak mě začalo dole pálit a bylo to celkově nepříjemný :zed: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
575
4.1.13 13:15

A nebrala si atb?? ja to vždycky mam když beru atb

zajdi si do lékarny a kup si mast nebo se tam prodavaj čipky ty pomužou do par dnu to přestane :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
4.1.13 13:32

@Ter91 no právě ale jsem těhotná takže jen tak něco určitě nemůžu asi budu muset počkat na kontrolu na gyne :roll: a atb jsem snad nikdy nebrala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
4.1.13 13:47

Jejda tak to jsem nějak přehlidla že jste těhotna…ja sem to měla i v těhotenstvi kolem toho 6 měsíce i když jsme neměla atb a zavolala jsem sve doktorce a řekla ji to a ta mi doporučila čipky pro těhotne a mastičku…zkuste ratši zavolat a nečekat zbytečně se trápite a doktorka vám něco doporučí přes tel…a jak tu jine psaly skuste i intimni gely taky hodně pomahaj a ty mužou i těhotné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
4.1.13 13:59

Zaběhněte do lekarny řekněte v jakem tydnu jste a lekarnice vam něco dá a máte to jednodušší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
4.1.13 14:34

@Ter91 oki skočím si díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie