Výtoky, pálení a přitom bez nálezu?

Anonymní
26.10.11 12:40

výtoky, pálení a přitom bez nálezu?!

holky, máte někdo tyto potíže? trpěla jsem těhu, během těhu a teď se to zase vrátilo :-( během těhu mi dělala dr.stěry a nic, jen místy enterecocus, ktrý však tyto potíže neypůsobuje…u mě je to už dlouhodobější problém a celkem mi ničí život :-( je možné,aby to bylo psychického rázu ? máme delší dobu značné neshody s partnerem…četla jsem, že t může souviset Teď zkouším pít zelený ječmen a řekla bych,že i lactobacily co jím trochu pomáhají…omlouvám se za inko

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1505
26.10.11 12:48

zkoušelas mýdla na intim. hygienu???? to mi vždycky pomáhá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
26.10.11 12:52

Taky bych zkusila něco na intimní hygienu a já si dělala ještě výplachy Rosalginem.taky jsem na to dost často trpěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.11 12:53

mě to právě ještě zhoršovalo :-( možná jsem používala špatná? měla jsem od Oriflame a pak od Ryoru s tea tree oil, jaké bys doporučila?

• Citovat
  • Upravit
31292
26.10.11 13:01

a co alergická reakce? třeba i na (partnerův) sprcháč třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
26.10.11 13:02

mě třeba ty intim gely vůbec nevyhovují, svědí a tak vůbec…spodek si myju jen čistou vodou, max. klasický sprchový gel od nivey bez přívuní, áloe a dalších blbostí… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
26.10.11 13:09

ahoj mela jsem po porodu totez
pouzila jsem myci gel a palilo to hrozne, takze zadne myci gely, jen voda, koupit feminellu vagi C a probiotika a cpat jedno tam a druhe tam :-D a musis vydrzet, trva to dlouho… jinak po porodech byva casto ecoli a te se zbavit skoro nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.11 13:10

jinak intimní život s partnerem momentálně už nějaký měsíc nevedeme, jednak z důvodů porodu a jednak těchto obtíží…navíc jsem měla i dvě revize a tak :-(

• Citovat
  • Upravit
31427
26.10.11 13:12

jestli Ti pomáhají laktobacily, tak je to asi pasé…ale já trpěla na podobný problémy, stěry vždy negativní, POUZE přemnožený laktobacilus a ten to celé způsoboval, byla jsem jednoduše překyselená a to samozřejmě pálí :wink: Pomáhaly výplachy Rosalginem, doporučuje se i výplach jedlou sodou (takže opačně než při mykóze, kdy je třeba vyplachovat octovou vodou), prostě LB nemá zásadité prostředí rád. Samozřejmě opatrně, aby se pro změnu nepřemnožila kandida :-)

no, ale tak jak píšu nahoře-pokud máš dojem, že Ti naopak dodávka LB pomáhá, tak bude problém asi jinde. Jen ty příznaky mi to připomněly. Zbavilo mě toho těhotenství, doufám že už natrvalo, bylo to dost nepříjemný.

Příspěvek upraven 26.10.11 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.11 13:14

Jizvíková, já ale rodila SC, je to možné i tak? a ty velké potíže jsem měla i v těhu, a před tím též..ale doufala jsem, že se to nevratí…nicméně jsem teď po druhé revizi a až po ní se to vrátilo. Teprve po 2 měsících jsem přestala krvácet a po druhé revizi, ale pořád se ze mě táhne takovej škardej hlen :-( zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.11 13:16

je možné, aby to zhoršovalo i nošení vložek? Jenže jak bez nich, když mám dole pořád „mokro“

• Citovat
  • Upravit
17629
26.10.11 13:34
Anonymní píše:
je možné, aby to zhoršovalo i nošení vložek? Jenže jak bez nich, když mám dole pořád „mokro“

nošení vložek to sakra zhoršuje

zkus látkovky
http://www.latkovky.cz/…enni-vlozka/

jsou prodyšné a nezapaříš se v nich, ten igelit, co je ve vložce zvyšuje teplotu a pro záněty, svědění, alergické reakce je to jak dělané

intim gely nedoporučuju žádné
hodně větrat, doporučuje se co nejvíc chodit úplně bez prádla, když tak světlé ne černé prádlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
26.10.11 13:56

Já měla po porodu podobné problémy, na vyšetření také bez nálezu, při sexu to pálilo jako čert :-( doktorka mi doporučila čípky Cicatridina 2× týdně po dobu 2 měsíců a super, moc mi to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.11 14:15

zkusím ty čípky Cicatridina.....snad se to může, i kdybych eventuelně nějakou mykozu měla…jinak mě dal doktor v porodnici po revizi Borglycerin, je t takovej trochu olej, ať si prý pochvu vytírám prstem,…no nevím včera jsem to zkoušela a pálilo to ještě víc :zed: škoda, že nikdo nepřipojil zkušenost s těmi zelenými potravinami…

• Citovat
  • Upravit
17629
26.10.11 14:25

jedla jsem sladkovodní řasu Spirulinu, ale bylo to v době, kdy jsem neměla žádné problémy s mykózami, takže efekt ti nepovím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí