Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky bych zkusila něco na intimní hygienu a já si dělala ještě výplachy Rosalginem.taky jsem na to dost často trpěla.
mě to právě ještě zhoršovalo
možná jsem používala špatná? měla jsem od Oriflame a pak od Ryoru s tea tree oil, jaké bys doporučila?
a co alergická reakce? třeba i na (partnerův) sprcháč třeba…
mě třeba ty intim gely vůbec nevyhovují, svědí a tak vůbec…spodek si myju jen čistou vodou, max. klasický sprchový gel od nivey bez přívuní, áloe a dalších blbostí… ![]()
ahoj mela jsem po porodu totez
pouzila jsem myci gel a palilo to hrozne, takze zadne myci gely, jen voda, koupit feminellu vagi C a probiotika a cpat jedno tam a druhe tam
a musis vydrzet, trva to dlouho… jinak po porodech byva casto ecoli a te se zbavit skoro nejde
jinak intimní život s partnerem momentálně už nějaký měsíc nevedeme, jednak z důvodů porodu a jednak těchto obtíží…navíc jsem měla i dvě revize a tak ![]()
jestli Ti pomáhají laktobacily, tak je to asi pasé…ale já trpěla na podobný problémy, stěry vždy negativní, POUZE přemnožený laktobacilus a ten to celé způsoboval, byla jsem jednoduše překyselená a to samozřejmě pálí
Pomáhaly výplachy Rosalginem, doporučuje se i výplach jedlou sodou (takže opačně než při mykóze, kdy je třeba vyplachovat octovou vodou), prostě LB nemá zásadité prostředí rád. Samozřejmě opatrně, aby se pro změnu nepřemnožila kandida ![]()
no, ale tak jak píšu nahoře-pokud máš dojem, že Ti naopak dodávka LB pomáhá, tak bude problém asi jinde. Jen ty příznaky mi to připomněly. Zbavilo mě toho těhotenství, doufám že už natrvalo, bylo to dost nepříjemný.
Příspěvek upraven 26.10.11 v 13:13
Jizvíková, já ale rodila SC, je to možné i tak? a ty velké potíže jsem měla i v těhu, a před tím též..ale doufala jsem, že se to nevratí…nicméně jsem teď po druhé revizi a až po ní se to vrátilo. Teprve po 2 měsících jsem přestala krvácet a po druhé revizi, ale pořád se ze mě táhne takovej škardej hlen
zakladatelka
je možné, aby to zhoršovalo i nošení vložek? Jenže jak bez nich, když mám dole pořád „mokro“
Anonymní píše:
je možné, aby to zhoršovalo i nošení vložek? Jenže jak bez nich, když mám dole pořád „mokro“
nošení vložek to sakra zhoršuje
zkus látkovky
http://www.latkovky.cz/…enni-vlozka/
jsou prodyšné a nezapaříš se v nich, ten igelit, co je ve vložce zvyšuje teplotu a pro záněty, svědění, alergické reakce je to jak dělané
intim gely nedoporučuju žádné
hodně větrat, doporučuje se co nejvíc chodit úplně bez prádla, když tak světlé ne černé prádlo
Já měla po porodu podobné problémy, na vyšetření také bez nálezu, při sexu to pálilo jako čert
doktorka mi doporučila čípky Cicatridina 2× týdně po dobu 2 měsíců a super, moc mi to pomohlo
zkusím ty čípky Cicatridina.....snad se to může, i kdybych eventuelně nějakou mykozu měla…jinak mě dal doktor v porodnici po revizi Borglycerin, je t takovej trochu olej, ať si prý pochvu vytírám prstem,…no nevím včera jsem to zkoušela a pálilo to ještě víc
škoda, že nikdo nepřipojil zkušenost s těmi zelenými potravinami…
jedla jsem sladkovodní řasu Spirulinu, ale bylo to v době, kdy jsem neměla žádné problémy s mykózami, takže efekt ti nepovím
holky, máte někdo tyto potíže? trpěla jsem těhu, během těhu a teď se to zase vrátilo
během těhu mi dělala dr.stěry a nic, jen místy enterecocus, ktrý však tyto potíže neypůsobuje…u mě je to už dlouhodobější problém a celkem mi ničí život
je možné,aby to bylo psychického rázu ? máme delší dobu značné neshody s partnerem…četla jsem, že t může souviset Teď zkouším pít zelený ječmen a řekla bych,že i lactobacily co jím trochu pomáhají…omlouvám se za inko