Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@RadkaOR Spíš bílo-zluty,u mě se to hodně střídalo. Jestli Te to opravdu trápí,tak si na gyndě vyzadej stery.
Ja jsem v 33tt a vytoky mam cele tehu. Ale tedy bile..dle dr od zacatku doted v poradku pokud ma ale tvoje doktorka dovolenou,tak mivaji informace kdo je zastupuje. Pro klid bych zavolala primo zastupujici doktorce..
@Lea L píše:
Ja jsem v 33tt a vytoky mam cele tehu. Ale tedy bile..dle dr od zacatku doted v poradku pokud ma ale tvoje doktorka dovolenou,tak mivaji informace kdo je zastupuje. Pro klid bych zavolala primo zastupujici doktorce..
No ja prave dneska byla v nemocnici a tam mi napsala doktorka Klion, tak jsem byla rada. Ale ted jsem cetla, ze se nesmi pouzivat v prvnim trimestru a zbytek tehotenstvi na zvazeni rizik doktora a ma docela dost blbych vedlejsich ucinku.
@RadkaOR ty jo.. no to bych z toho byla teda taky zmatena
tezko rict, kdyz to doktorka napise..a ani ti nedelala stery jo?
Jo a neresila bych to na pohotovosti, ale se zastupujicim gynekologem… Myslim, ze pristup na pohotovosti neni vzdycky to ono ![]()
@Lea L píše:
@RadkaOR ty jo.. no to bych z toho byla teda taky zmatenatezko rict, kdyz to doktorka napise..a ani ti nedelala stery jo?
Jo a neresila bych to na pohotovosti, ale se zastupujicim gynekologem… Myslim, ze pristup na pohotovosti neni vzdycky to ono
No prave ji zastupuje jen v akutnich pripadech nemocnice, jinak nikdo, ale od stredy uz bude ordinovat.