Využily byste půjčovnu hraček a potřeb pro děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15752
5.1.14 20:09

Tak me teda cena nracek levna neprijde, abych vse kupovala :think: i 500 mi prijde dost, kdyz si s tim jednou pohraje. Zas na druhou stranu, kdyz bude pujcovne 30 kc treba na 3 dny (pri kratsi dobe to poradne nevyzkousi), tak se to pujcovne asi moc nevyplati. A kdyz bude treba 100, tak se to zas nevyplati me :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
5.1.14 20:09

@Sarik12 jů, děkuji za reakci! A co je „kd RP“? Že bych se inspirovala :D
přesně tak je to myšleno - hračka se líbí a nepřestane po pár dnech bavit, tak ji koupíš…

Já to snad vidím u každé maminky v okolí… rády koupí co na očích vidí a ty co mají penízky koupí i dražší věci a pak to dítko nebaví za 14 dní…
Můj brácha je toho perfektním příkladem… koupí pro syna všechno možné a mají zastavenou půlku bytu a prcek to nevyužije…
Nejedná se jen o drahé věci, ale i drobnosti. Oni koupí traktory, kombajny, valníky a zabere to hodně místa a prcek si hraje jen s jedním, nebo s něčím jiným… švagrová v zahraničí půjčovnu využívá… půjčuje si na měsíc nějaké hračky a zkouší co se bude líbit…
Ano, spousta rodičů koupí spoustu hraček a děti si nehrají, ale záleží na jejich stavu kapsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
5.1.14 20:13

@hiki123 to je zajímavý nápad s knihami o dětech a výchově! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
5.1.14 20:19

@Sarik12 ano, tak přesně to vnímám i já!
Já mám možnost v okresním městě mít malý prostor k nějakým takovým účelům…
neplatila bych skoro žádný nájem - je to rodiná nemovitost, ale nemá WC atd. teď to byla prádelna… tak přemýšlím jak to využít…
Podle toho bych mohla mít ceny když neplatím skoro žádný nájem - nemusím tak honit prachy…

Já třeba myslela půjčit sestavu Lega (víc Lego duplo věcí - dobře se myjou, hodně vydrží a jsou dost velké na ztracení - jasně, ztratit se dá všechno)… půjčovat to na období týden, nebo 14 dní, nebo měsíc za nějakých třeba 150-200 kč - hodnota toho Dupla by byla třeba 2500 tisíce… dítko by si vyhrálo (a teď záleží jestli by ho to chytlo, nebo by se zabavilo jen krátkodobě a maminka by viděla…) náš syn třeba z Lega má rád různé vagony a letadlo ho teď nezajímá… víš jak to myslím? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
5.1.14 20:21

@Jankaxx
RP je ranna pece. Funguji jako tereni sluzba pro deti s postizenim a pujcuji i hracky, knizky atp (takove, ktere mohou dite rozvijet, coz je i treba hracka na provazku). Ale oni teda nemaji zadne pujcovne, je to zdarma :palec:
Jak rikam, ja bych to klidne vyuzila i u hracek a za poplatek, alE asi by bylo tezke nastavit cenu tak, aby se to vyplatilo provozovateli (aspon za naklady) a zaroven to bylo zajimave i pro rodice.
Zas bys asi vse nemusela kupovat, mohla bys to brat i od rodicu, kdyz uz to nepotrebuji a je to v dobrem stavu a misto penez jim pujcit jinou hracku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
5.1.14 20:24

@Jankaxx
Chapu. Lego bych teda nepujcovala, to se poztraci. Ta cena muze byt treba 10% z hracky, vic by to asi nebylo zajimave. I tak by to u drazsich veci bylo celkem dost :think: ja bych to brala hodne i o tom, ze bych nemela zakramovano zbytecnostma, ktere zatim nechci nikomu dat.
Protoze je fakt, ze leccos se da koupit z druhe ruky za par korun, aby pak zas pujcovne nebylo drazsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
5.1.14 20:48
Já to info měla od zdravotní sestry, že je to drahé…osobně nevím, já bych takovou věc jako monitor od nikoho nekoupila, jedině nový
@K-Black píše:
já než prodávala monitor, tak jsem ho nechala zkontrolovat za 3 stovky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13788
5.1.14 23:36

Já bych nevyužila… U syna vím, co se mu líbí a s čím si bude hrát. Žádný předražený „kraviny“ mu nekupuju :D Zrovna to Duplo si nedovedu představit, že tu pak budu v našich desítkách kostek hledat ty správný a vracet… Neumím si představit, co bych si tak asi mohla půjčit… Možná ty skákací hrady, ale takové půjčovny už asi existují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
5.1.14 23:37
@Jankaxx píše:
@Sarik12 ano, tak přesně to vnímám i já!
Já mám možnost v okresním městě mít malý prostor k nějakým takovým účelům…
neplatila bych skoro žádný nájem - je to rodiná nemovitost, ale nemá WC atd. teď to byla prádelna… tak přemýšlím jak to využít…
Podle toho bych mohla mít ceny když neplatím skoro žádný nájem - nemusím tak honit prachy…

Ale určitě budeš mít nějakou vstupní investici - hračky třeba kupovat nebudeš, ale určitě nějaké ty trampolíny, skluzavky, monitory dechu… Tak to bude hodně dlouho trvat, než se Ti to vrátí a budeš mít nějaký zisk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
5.1.14 23:45

Napad je to dobry…ale z hygieickych duvodu bych nevyuzila…a taky by mi to nedovolila rodina…by se zvencli, kdyby jejich milacek a princezna mela neco pouziteho :mrgreen: :roll:

• Citovat
  • Upravit
6557
10.4.14 09:46

Bydlim v Holandsku a tady to funguje vsude. Vetsinou to jsou spis hracky a hry. Zrovna vcera jsem byla v jedne pujcovne pomahat. Vice mene to ale funguje na dobrovolnicich. Plati se rocni poplatek cca 12 Eur za osobu a potom je jiz pujcovani zdarma. Zisk z toho opravdu nikdo nema. Pokud by se muselo za pujceni kazde hracky jeste platit, tak by to asi moc nefungovalo. Pujcovani je vetsinou na mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evousek.k
28.5.15 16:11

To asi zalezi jak co. u nekterych veci bych se tomu vubec nebranila. zatim nemam deti, ale myslim ze takove nositko nebo chuvicka by mohly byt uplne v pohode :) spis mi vadi detske herny kde si deti hraji s olizanyma hrackama (pracovala jsem v jedne podobne proto vim :))
neznate nejake dobre weby, kde se pujcuji? do pujcoven to mam daleko. ja znam jen sharygator.cz a tam je zatim jen jedna krosnicka…asi se to teprve rozjizdi :)

• Citovat
  • Upravit
2
4.10.15 19:57

@evousek.k
Já si půjčovala od paní tady na emiminu, má tu inzeráty, jinak web je www.prubnihracku.cz.
Velká spokojenost. Má tam těch věcí opravdu hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.11.17 21:43

Ahoj, na to jsem také koukala a ještě na www.pujcarna.cz Prubnihračku tam má právě také svoje věci, tak mi to přijde dobrý i na jiné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí