Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Mart1809 píše:
My chodíme jednou týdně k fyzioterapeutce, ale cvičíme 4× denně sami.
Je to teda masakr ale je tam vidět pokrok, i u toho našeho vzteklouna
No já budu teprve objednávat tak jsem zvědavá 🙂
@Alice180 jak píše Svistice níže, v určité fázi je letadylko úplně normální. A když už začala lezt, tak nechápu nějak, co teda doktor řeší?
@Alice180 píše:
A kolikrát týdně se na to chodí. Nebo jak to funguje?
Je to asi individuální, ale my jsme chodily jednou za dva týdny na kontrolu a případnou změnu cviků. Vojtovka se pak musí doma cvičit čtyřikrát denně, ale jsou maximálně dva různé cviky za sebou. U cvičení hrou se to tak nehrotí, tam stačí nějaký trénink zařadit párkrát za den, když je vhodná příležitost.
@DSB2021
Neleze, plazí se. Občas se opře o ruce a jde na kolena za peruje a konec zase se plazi.
Takže výsledek. Dostali jsme termín až za měsíc. Volali jsme tak koncem ledna. Od tý doby samozřejmě začala lézt po čtyřech, posadila se a začala lézt po nabytek do stoje. Dneska jsme byli na vyšetření a vsechno dělá špatně. Takže za 14 dní první cvičení. Vojtovka atd. Prosim vás jak dlouho trvá tak jedno cvičení tam? Zhruba. Díky
@Alice180 píše:
Takže výsledek. Dostali jsme termín až za měsíc. Volali jsme tak koncem ledna. Od tý doby samozřejmě začala lézt po čtyřech, posadila se a začala lézt po nabytek do stoje. Dneska jsme byli na vyšetření a vsechno dělá špatně. Takže za 14 dní první cvičení. Vojtovka atd. Prosim vás jak dlouho trvá tak jedno cvičení tam? Zhruba. Díky
Jak to dela spatne? lezt i sedet se da spatne?
Nas prcek se rozlezl az nedavno, v 10,5 m, taky jsem cekala na termin na neuro a mezitim se rozlezl a sedl si, takze jsem tam navstevu zrusila, fyzio nam ukoncila navstevy.
@Luminance no pri lezení má moc kolínka do stran jako žába. A má je mít v rovině s kyclema prý takhle zatěžuje moc záda Zrovna když si tam sedela tak si nesedla přes bok ale z lehu přímo jakoby rovne jen se přidržela rukou po straně. A stání ani dle tohodle nemůže dělat správně no.
@Luminance no pri lezení má moc kolínka do stran jako žába. A má je mít v rovině s kyclema prý takhle zatěžuje moc záda Zrovna když si tam sedela tak si nesedla přes bok ale z lehu přímo jakoby rovne jen se přidržela rukou po straně. A stání ani dle tohodle nemůže dělat správně no.
@Alice180 píše:
Aha.. nas ma taky kolinka vic od sebe, ale dle fyzio v poho, protoze leze teprve chvili a ze se to upravi jak si tu dovednost lepe osvoji. Vsude se to resi jinak, koukam… ale seda si spravne.. tak preju at se da vse do poradku! ![]()
@Luminance no asi jako všechno, všude díky. Tak si zacvičime. Díky 🙂