Vyvolání porodu sexem/orgasmem

Anonymní
6.4.25 19:46

Vyvolani porodu sexem/orgasmem

Jak myslite, ze je to rychle, pokud to zafunguje? Vim, trapna otazka, ja jen, ze uz se mi blizi termin, tak po nem chci zahajit vsechny podpurne metody na “ukecani” miminka aby vylezlo :oops: Manzel je pri chuti kupodivu i pri mem “asexualnim” stavu, takze by to klidne delal kazdy den - tak se chci takhle hloupe zeptat, zda myslite, ze sex (nebo/a muj orgasmus?) “ucinkuje” v tomto smeru hned? Jakoze zasexujeme, za par hodin rodime? Nebo je to potreba opakovat jako podpirnou metodu?

Jiank uz tyden piju malinik (drive jsem to nevedela).

Prosim zachovat anonym, je mi to trapne :oops: :roll:

Diky :kytka: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9861
6.4.25 19:56

Dokud se miminu nebude chtít, tak žádné z babských rad nepomůžou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.25 19:56

Já jsem se snažila přirozeně začít rodit od 36 týdne a dvojčaty. Vyzkoušela jsem snad úplně vše, radila mi dula. Dvojčata jsou narozená plánovaným cs na konci 39tt.

• Citovat
  • Upravit
4527
6.4.25 20:09

Za mě je to teda spíš náhoda, že se porod rozjede zrovna nějakou dobu po sexu. Stejně si myslím, že by se rozjel, i kdyby ten sex nebyl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
6.4.25 20:12

Nepomůže nic, pokud miminko ven nechce. Já prenasela skoro 2 tydny a zkoušela jsem vse a nic nepomohlo, až den před tím než jsem měla jít na vyvolani a uvolnila jsem se, tak mi praskla plodova voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.25 20:24

My po sexu hned jeli, takze za me to funguje :dance:

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
6.4.25 20:26
@Anonymní píše: Více

Nefungovalo.

• Citovat
  • Upravit
3076
6.4.25 20:27

Je to jedna z věcí, co může pomoct…ale…ja jsem docela věřila své PA, která tak nějak říkala, že pokud je porod už na spadnutí, tak jsou věci, co ho urychlí, tohle je jedna z nich, ale pokud na spadnutí neni, tak můžeš dělat jakoukoliv bejkarnu a nepomůže. Takže to urychlení je tak v řádu hodin, možná dne, víc ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dynamitka
6.4.25 21:35

Má gynekoložka mi tenkrát říkala, že sex porodu opravdu pomůže, důležité je sperma dovnitř, že se tam nachází nějaké látky (prostaglandiny asi?), kterými se pak porod vyvolává uměle, ale samozřejmě ve spermatu je mnohem nižší koncentrace, no zkoušeli jsme, ale nakonec se stejně vyvolávalo :lol: :zed:

• Citovat
  • Upravit
903
6.4.25 22:11

Může tomu pomoct sperma takže jeho orgasmus než tvůj, jist datle, pit ananasovou šťávu, lněná semínka namočená ve vodě, a hodně pohybu třeba vyjít několikrát schody, kopec a pak bylinná napářka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.4.25 06:54

My jsme normálně sexovali a nepomohlo nic, dceru jsem rodila 11 dní po TP a to už jsem se sakra snažila jí vypudit vším možným :mrgreen: Dokud se nerozhoupala sama, nefungovalo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102081
7.4.25 07:21

No, takže byste na 99,9% jeli i bez nej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
7.4.25 07:55

Dva hezke vecery a treti jsme jeli, ale bylo to „na spadnuti“ dle kontroly pred tim Zaroven si myslim, ze pomohla „hlava“ kdy jsem si rikala, ze ted to musi byt, protoze druhe dite ma hlidani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
7.4.25 08:17

Podle me to muze pomoct, ale treba v radu hodin, urcite ne dnu, natoz tydnu. Mne praskla voda asi 2 hodiny po sexu, ale ja uz byla na rozpadnuti, 9 dni po terminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15048
7.4.25 11:16

Proč od 36. týdne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...