Vyvolávaný vs přirozený porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2044
23.12.14 14:39

Já mám taky srovnání…prví přirozeně 12 hodin na tři zatlačení venku, druhý indukce 4 hodiny, 40 minut tlačení, ale byl zase KP…oba dva bolesti křížové i břišní…každej porod je prostě jinej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
23.12.14 15:54

@jančamamča Panebože, pořád nic?? Já měla první-nástup kontrakcí, pak bolesti, celkem jedenáct hodin, závěr hrůza. Druhý porod mi ve 37.tt praskla voda, celkem 9 hodin-super, nej porod, bez nástřihu či natržení. Třetí porod se bohužel musel vyvolat-celkem tedy 32 hodin, 4 tablety, manžel byl celou dobu se mnou. Ve 12 hodin v poledne druhý den dorazila moje PA a vzala mě na sál, to jsem ještě mohla v klidu prodýchávat. Kolem jedné mi pichla vodu a pak nastal masakr naprosto hrozný-ALE ta hrůza trvala jen 44 minut a malý byl na světě. Opět bez poranění. Ten závěr byl dlouhý, tlačení trvalo asi 25 minut skrz velikost malého a proto, aby se předešlo velkému zranění. Když to vemu zpětně..ta chemie v těle nemá co dělat a asi kvůli ní byly bolesti tak obrovské, ale byl to ve výsledku hezký porod. Jsem ráda, že jsem se vyhla císaři..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
23.12.14 16:01

Holky díky za příspěvky. Ale vůbec jste mě nepotěšily - tohle jsem opravdu slyšet NECHTĚLA :-) :-) :-) Prostě malej bude muset ven chtě - nechtě přirozeně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí