Výzdoba na Vánoce

veselabaculka
17.11.11 10:11

výzdoba na vánoce

ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak moc prožíváte výzdobu na Vánoce? Co kde všude máte? Nebo se najde někdo, kdo to zas tak neřeší? Jasně, že stromeček:-))Pak třeba my jmelí na lustr do obýváku, advent. věnec na stole a na dveřích…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
17.11.11 10:15

Ahoj. Snažím se mít něco vánočního všeude, kromě záchoda a koupelny :mrgreen: :mrgreen:

Určitě bych chtěla něco na okna - uvažuju o vystřihovánce, nebo umělém sněhu, protože máme velý okna a obrázky z folií se v nich ztrácí. No jasně, stromek, věnec, svíčka, třeba hodím nad dveře řetěz, nebo vánoční folii na vitrínu v obývací stěně nebo na lednici v kuchyni. Minulý rok jsem měla i hvězdičky z korálku na záclonách. to je asi všechno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
17.11.11 10:20

Ahoj :mavam:
Vánoce miluji a podle toho vypadá i náš byt :lol:
Každý rok dokupuji nové ozdůbky a vše ladím do červena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
17.11.11 10:23

Ahoj, Tak já se dva roky učila aranžérkou a hrozně mě to baví,takže si myslím, že toho máme dost.
Před Mikulášem udělám vázu na hl. chodbu a věnec na vchodové dveře. Jednu Vázu do obýváku a na chodbu svícínek(to jsou věci co neopadávají)- taky nandám do oken dekorace a uděláme s dcerou betlím. No a potom až tak týden před Śtědrým dnem dělám vázu v obýváku,ozdobenou zavěšenou větev v kuchyni a svícínek na stůl v kuch. Adventní věnec nemáme, protože mám malej stůl a pak se k němu čtyři s talířem pořádně nevejdem.(to dělám až takhle pozdě, protože to vydrží vonět až do štědrého dne. Mám ráda tu vůni smůly a jehličí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
17.11.11 10:23

Ááááá, téma pro mě. :palec: :jazyk: Krutě to prožívám, krutě! Včera jsem plenila Tesco a Ikeu. :roll: :mrgreen: Dnes chci dát na balkon světýlka, ale mimino ne a ne jít spát a s oběma naráz to nedám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
17.11.11 10:36
Wiolla píše: Ááááá, téma pro mě. :palec: :jazyk: Krutě to prožívám, krutě! Včera jsem plenila Tesco a Ikeu. :roll: :mrgreen: Dnes chci dát na balkon světýlka, ale mimino ne a ne jít spát a s oběma naráz to nedám… :nevim:

Už dnes 8-o 8-o 8-o
No, to by u nás ještě kocour se starší dcerou oškubal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
17.11.11 10:37

Já patřím mezi ty, co to moc neřeší 8-) Samozřejmě stromeček, pak zvonky na dveře a obrázky na okna a jmelí do vázy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
17.11.11 10:42

My máme jen stromeček a jmelí (zelené) na lustru a ve váze. V kuchyni na stole pak živý svícínek, malý, máme pidistůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
17.11.11 10:44

My máme stromek, adv.věnec na stole, a jeden pověšený na dveřích a jmelí na lustru a ve váze. Jo zapoměla bych na perníkovou chaloupku na stole(tu pravidelně dostanem od švagrové :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
17.11.11 10:49

My budeme mít vánoční stromeček, pak nějaký ubrus a věnec na stole a do oken vylepím zase ty stříbrné hvězdičky jako loni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
17.11.11 11:02

holky co to máte doma vyzdobené, co fotky, nebyly by pro inspiraci? :mrgreen:

Příspěvek upraven 17.11.11 v 11:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6862
17.11.11 11:05

Já podle manžela zdobím hodně (ve srovnání s tchýní určitě). Máme vyzdobená okna (skla-samolepky svítící hvězda) a na parapetech z venku vánoční truhlík. Venku ozdobený a rozvícený stromek.Na dveřích věnec. Doma ve dáze větve+ jmelí. Zlaté oříšky v míse. A spousta malích dekorací v domě. Samozřemně stromeček a adventní věnec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
17.11.11 11:06

v loni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6862
17.11.11 11:11

Okno z venku

http://img.fotoalba.centrum.cz/…4_tttp3b.jpg

letos musím vyměnit tu záclonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
17.11.11 11:16

Od kdy holky začínáte dávat vánoční výzdobu???
jako třeba věnec na dveře , venku do truchlíků zimní dekroaci,třeba většičky , do toho ozdoby..
nemyslím stromeček a tak, ale spíš výzdoba oken a dveří a dávání dole podzimní dekorace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný