Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj. Snažím se mít něco vánočního všeude, kromě záchoda a koupelny
![]()
Určitě bych chtěla něco na okna - uvažuju o vystřihovánce, nebo umělém sněhu, protože máme velý okna a obrázky z folií se v nich ztrácí. No jasně, stromek, věnec, svíčka, třeba hodím nad dveře řetěz, nebo vánoční folii na vitrínu v obývací stěně nebo na lednici v kuchyni. Minulý rok jsem měla i hvězdičky z korálku na záclonách. to je asi všechno ![]()
Ahoj ![]()
Vánoce miluji a podle toho vypadá i náš byt ![]()
Každý rok dokupuji nové ozdůbky a vše ladím do červena.
Ahoj, Tak já se dva roky učila aranžérkou a hrozně mě to baví,takže si myslím, že toho máme dost.
Před Mikulášem udělám vázu na hl. chodbu a věnec na vchodové dveře. Jednu Vázu do obýváku a na chodbu svícínek(to jsou věci co neopadávají)- taky nandám do oken dekorace a uděláme s dcerou betlím. No a potom až tak týden před Śtědrým dnem dělám vázu v obýváku,ozdobenou zavěšenou větev v kuchyni a svícínek na stůl v kuch. Adventní věnec nemáme, protože mám malej stůl a pak se k němu čtyři s talířem pořádně nevejdem.(to dělám až takhle pozdě, protože to vydrží vonět až do štědrého dne. Mám ráda tu vůni smůly a jehličí ![]()
Ááááá, téma pro mě.
Krutě to prožívám, krutě! Včera jsem plenila Tesco a Ikeu.
Dnes chci dát na balkon světýlka, ale mimino ne a ne jít spát a s oběma naráz to nedám… ![]()
Wiolla píše: Ááááá, téma pro mě.![]()
Krutě to prožívám, krutě! Včera jsem plenila Tesco a Ikeu.
![]()
Dnes chci dát na balkon světýlka, ale mimino ne a ne jít spát a s oběma naráz to nedám…
Už dnes
![]()
No, to by u nás ještě kocour se starší dcerou oškubal ![]()
Já patřím mezi ty, co to moc neřeší
Samozřejmě stromeček, pak zvonky na dveře a obrázky na okna a jmelí do vázy ![]()
My máme jen stromeček a jmelí (zelené) na lustru a ve váze. V kuchyni na stole pak živý svícínek, malý, máme pidistůl.
My máme stromek, adv.věnec na stole, a jeden pověšený na dveřích a jmelí na lustru a ve váze. Jo zapoměla bych na perníkovou chaloupku na stole(tu pravidelně dostanem od švagrové
)
My budeme mít vánoční stromeček, pak nějaký ubrus a věnec na stole a do oken vylepím zase ty stříbrné hvězdičky jako loni.
holky co to máte doma vyzdobené, co fotky, nebyly by pro inspiraci? ![]()
Příspěvek upraven 17.11.11 v 11:05
Já podle manžela zdobím hodně (ve srovnání s tchýní určitě). Máme vyzdobená okna (skla-samolepky svítící hvězda) a na parapetech z venku vánoční truhlík. Venku ozdobený a rozvícený stromek.Na dveřích věnec. Doma ve dáze větve+ jmelí. Zlaté oříšky v míse. A spousta malích dekorací v domě. Samozřemně stromeček a adventní věnec.
Od kdy holky začínáte dávat vánoční výzdobu???
jako třeba věnec na dveře , venku do truchlíků zimní dekroaci,třeba většičky , do toho ozdoby..
nemyslím stromeček a tak, ale spíš výzdoba oken a dveří a dávání dole podzimní dekorace ![]()
ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak moc prožíváte výzdobu na Vánoce? Co kde všude máte? Nebo se najde někdo, kdo to zas tak neřeší? Jasně, že stromeček:-))Pak třeba my jmelí na lustr do obýváku, advent. věnec na stole a na dveřích…