Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
To znamená, že pokud po dobu 12 měsíců nezaplatí, tak si půjde na 6 měsíců sednout do basy…ale pokud je v Anglii, tak asi těžko…
@Kocickasexynka píše:
Dobrý den prosím vás ženskýmám dotaz :
Můj bývalý mi má platit na syna výživný to poslal naposledy v květnu 10 -1900 kcjinak má od soudu dané 2000kc…od té doby nic neposlal to je jediné co poslal
až teď v květnu když už viděl, že to má od soudu jinak by neposlal stejně nic…a taky že neposílá
červen ani koruna
a vcervenci je jasné, že nepošle zas nic…
co mám dělat?
mám to nechat být? Jinak mi psal asi před týdnem na Messengeru, že mi to odeslal slozenkou
a přitom nic mi nepřišlo on žije v Anglii
ale i tak si myslym ze bb to tu už bylo
prostě mě jen oblbuje
![]()
…tedko mám nového přítele ten mi řekl ať na něj kašlu že nepotřebuju jeho peníze ano to nepotrebuju
uz
![]()
ale zajímá mě co sním teda bude když to neplatí jinak mám
v papirech od soudu psané že, je otec povinný platit dnem 1.3.2017 výživné ve výši 1500 Kč a nedoplatek na výživném 500kc :/ ( což nezaplatí nikdy to vím
) no a pak se tam píše že spáchal přečin zanedbání povinné výživy
a odsuzuje se k trestu odnětí svobody v trvání 6 měsíců…
no ale pak se tam ještě pise
že se ten trest podmíněně odkládá na zkušební dobu 12 měsíců
co to prosim znamená? Děkuji všem a je mi jasné, že to nikdy nezaplatí
hlavně že si udělal dite
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ještě jsem chtěla dodat
že mi ten hloupý člověk ex. vyhrozoval, že mi malého z pece vezmou atd
Hází na mě jen špínu ataaak
hlavně že on se stará
nejeví zájem prostě nic pokaždý to skončí u nadávek do kur**** atd…jen mi naposledy napsal, že se mám těšit až mi přijde do schránky dopis prej mě udal někde
nechápu za co když se starám
o malýho
asi jen starsil
…a dal najevo že platit nebude nic tak ke radši udal prý někde na socialce tam v Anglii tak prej se nemůže dočkat až prý půjdu sedět já no chapete to? Proč já??? Já se starám o svy děti
nejsem jako on
jinak si sním už nepíšu blokla jsem si ho radši je to neskutečny zlí člověk
dovoluje si moc.uz ![]()
@Kocickasexynka píše:
Ještě jsem chtěla dodatže mi ten hloupý člověk ex. vyhrozoval, že mi malého z pece vezmou atd
Hází na mě jen špínu ataaak
hlavně že on se stará
![]()
nejeví zájem prostě nic pokaždý to skončí u nadávek do kur**** atd…jen mi naposledy napsal, že se mám těšit až mi přijde do schránky dopis prej mě udal někde
nechápu za co když se starám
o malýho
asi jen strašil
…a dal najevo že platit nebude nic tak mě radši udal prý někde na socialce tam v Anglii tak prej se nemůže dočkat až prý půjdu sedět já no chapete to? Proč já??? Já se starám o svy děti
nejsem jako on
jinak si sním už nepíšu blokla jsem si ho radši je to neskutečny zlí člověk
dovoluje si moc.uz
Omlouvám se za chyby v článku 🙂 ale nervy jsou nervy hezký den všem ![]()
@Monchichik no právě to mi pak na to napsal :
proč si asi myslíš, že jsem utekl do Anglie ty p****
Abych to nemusel platit a nešel sedět
přesně tohle mi napsal ach jo to jsou teda zákony
![]()
Pokud zaplatí i jen jednou za 4měsíce nějakou částku, tak se dalšího trestného činu nedopouští… a Ty tvoje smajlíky neustálý jsou fakt peklo…
Kočičko sexynko ( no to je jak zlej sen
) můžeš prosím omezit ty smajlíky? Toto nedělá ani moje 8 mi letá dcera.
A co my s tím, co máte mezi sebou za výhrůžky? Já osobně bych si toho teda nevšímala.
@Monchichik no právě to mi pak na to napsal :
proč si asi myslíš, že jsem utekl do Anglie ty p****
@Xiraxinek máš dost pokud se ti nelíbí tak to necti prosím a smajlíky tu jsou asi od čeho!!!???
cussss
@Kocickasexynka píše:
@Monchichik no právě to mi pak na to napsal :proč si asi myslíš, že jsem utekl do Anglie ty p****
![]()
![]()
![]()
@Xiraxinek máš dost pokud se ti nelíbí tak to necti prosím a smajlíky tu jsou asi od čeho!!!???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cussss
Jestli takhle jednáš i s ním, tak se snad ani nedivim, že Tě poslal tam, kam poslal ![]()
@berry4 píše:
Kočičko sexynko ( no to je jak zlej sen) můžeš prosím omezit ty smajlíky? Toto nedělá ani moje 8 mi letá dcera.
A co my s tím, co máte mezi sebou za výhrůžky? Já osobně bych si toho teda nevšímala.
@Xiraxinek moje věc proč nemůžu jako používat smajly???
Tak běžte do háje paní já se tu ptám slušně a vy tu řešíte hovna
@Kocickasexynka píše:
@Monchichik no právě to mi pak na to napsal :proč si asi myslíš, že jsem utekl do Anglie ty p****
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cussss @Xiraxinek@Xiraxinek moje věc proč nemůžu jako používat smajly???
A proč označuješ mě do odpovědi pro Berry… Ty máš dost sama o sobě…
@Kocickasexynka píše:
Tak běžte do háje paní já se tu ptám slušně a vy tu řešíte hovna
Dík za doporučení, ale námět na výlet si vymyslím sama, do háje se mi nechce… Jen jsem Ti dala najevo - a nejen já - že pokud chceš, aby Ti někdo reagoval řádně na příspěvek, tak taky musí mít nějakou formu a s xxx smajlíky to fakt tříská do očí…
Tak pokud ti takhle píše, tak bych si to schovala a třeba se ti to bude hodit, až se jednou vrátí.
@Kocickasexynka prosím tě, omez ty smajlíky na 1/4 aspon, at si to muzu přečíst. ![]()