Vyzná se tu někdo v PS4?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.7.18 20:18

Vyzná se tu někdo v PS4?

Ahoj holky, máte nějaká doma Playstation 4 nebo spíše ho má váš manžel? Projíždím si takhle instagram a najdu nějaký na pohled vymakaný a luxusně vypadající ovladač který vypadal jako nějaký vylepšený od PS4.. Jenže sem ho jen tak přejela a už ho nemůžu najít. Můj přítel bude mít narozeniny a na PS4,,paří,, denně a myslím si že nějakým novým ovladačem bych mu mohla udělat radost, má Teda dva ovladače takový ty nejčastější, proto se chci zeptat jestli se v tom nejaka z vás vyzná.. Existuje vůbec nějaký takový vylepšený ovládání pro PS4? Nemůžu nic takového najít, a aby nebyl na nějaký jiný typ PSka nebo tak.. Vůbec se v tom nevyznám :D děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4380
24.7.18 20:27

Ja hraju casto ale vylepseny jsem teda nikde nevidela, ruzne barvy jo nebo polepy ale jinak o nicem nevim… co nabijeci stanice na dualshocky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
24.7.18 20:31

Jsou jen jine designy, jinak jsou stejne. Jeste je specialni ovladac Hori na bojove hry, ale to je zbytecne. Pokud uz ma dva ovladace, lepsi bude za ty penize koupit hru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.7.18 20:31

Prodává se k němu klávesnice třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
24.7.18 20:33

Nebo mu kup plusko at se mu prodlouzi na další rok treba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.7.18 20:51

@Kaileee děkuji, říkala sem si že když nemůžu žádný najít tak sem na instagram viděla fotku ovladače od bůhví čeho.. A děkuji za nápad to zatím nemá :palec:
@Emimin7 děkuji, a hry máte nějaký typ? Opravdu sem úplně mimo.. On spíše stahuje hry zadarmo pokud vím takže by jich moc mít nemusel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.7.18 20:53

@nika.veroni @Kaileee děkuji za odpovědi a typy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
24.7.18 20:54

To mas jednoduche se podivat co tam ma nebo se zeptat co hral. U me jsou top vsechny Uncharted, Last of us, tom clancy the division nebo urcite gta 5 :palec: mam rada i hvezdne valky..
Doporučuju koupit playstation plus, pokud ma coz urcite kdyz stahuje hry tak se mu prodlouzi nebo kup treba 1000 kc do pluska a tam si za to muze koupit hru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
24.7.18 20:59

@E.elika To je osemetne, muzes se trefit do neceho, co ho nebude bavit. Lepsi koupit penize do digitalni penezenky, at to utrati podle sebe. Prodavaj je vsude mozne, treba i vetsinou tam, kde jsou terminaly Sazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
24.7.18 22:15

Zdravím, ps4 máme oba já i manžel a darky na ps4 kupuji.
Za mě ovladač bych nekupovala pokud má funkční takovou radost to neudělá.
Co je lepší tak

• buď kupón na členství plus ( to udělá radost vždy)
  • nebo kupón pro nabití peněženky a hru nebo rozšíření hry co hraje / mapy apod. si pak vybere sám ( pokud ale stahuje jen zadara tak je lepší to prodloužení členství)
  • nebo hru, ale pak je dobré vědět po čem touží a jaký žánr hraje ( v případě hry v obalu ji může prodat pak dál) pokud víš co hraje rád tak pak klidně hru. Pokud nevíš tak je to ošemetný. ;) Já teda kupuju i hry, ale vím co hraje a o čem básní, že plánuje koupit apod
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.7.18 06:26

Co se týká dotazu, tak třeba tyto:
https://www.playstation.com/…controllers/

Ale jak říkaly ostatní, tak bych také raději volil nějakou hru, nebo rozšíření do hry. Nejlepší varianta bude se přítele rovnou i zeptat, aby ta hra pak jen neležela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák