Vzdorové dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6914
5.12.24 20:58
@KKK85 píše: Více

Myslím si, že ne, že jsou z darovaných..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21453
5.12.24 20:59
@KKK85 píše: Více

U nás se pyžamo nerozlisovalo, protože jsem poblijozu prevlikala několikrát denně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
5.12.24 21:04
@malákráličice píše: Více

Tak jasný, nemyslím ten úplný začátek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
5.12.24 21:11
@Anonymní píše: Více

Nemam cas cist diskuzi. Tohle je fakt tezke. Pokud vazne nejde uprava pracovni doby, najit jinou praci, zaplatit hlidani jine zene, tak budete muset prezit a zkouset, co zabere. Z jake priciny se vzteka? Vadi ji treba nejake obleceni? Boji se, ze je venku tma? Ma hlad? Ja na ni bracha min trpelivy? Ze se vzteka je malo informaci - kdy, co bylo predtim, co se deje potom? Nejaka slibena odmena by nezabrala? Co kdybyste holt vsichni vstavali takto extremne brzy, tys holcicku oblekla a nachystala ty sama, a pak by deti jen pockaly a vyrazily spolu? Ano, vecer by musely chodit spat klidne v sest hodin.

Venuj se hodne tomu synkovi. Tohle fakt neni situace, kterou by mel zazivat. Je to extremne narocne i pro dospeleho, natoz pro nej. Rekni mu, ze to vis. Ze tohle nechces, ale jinak to nejde. Ocen ho, dej mu hracku nebo sladkost navic, pomazli ho :srdce:

V neposledni rade bych se zkusila poptat na urade, v obcanske poradne, zda nemas narok na prispevek navic. Pokud jsou finance problem na zaplaceni hlidani. Leckde rodiny v nouzi umi nejakym zpusobem. podporit, existuji ruzne podpurne programy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
5.12.24 21:16

@Lojzísek já si vždycky u ní vzpomenu na diskuzi, kdy těsně před Vánoci zrušila lidem dovolenou. A strašně se divila, že je to problém.(Už to bude rok!😮 Takže bych řekla, že u ní to bude spíš o jejím vnitřním nastavením. I bych řekla, že ty děti ma svým způsobem a ráda, jen nám ostatním to přijde zvláštní. A taky, že její model výchovy bude u nás (aspoň v některých soc. vrstvách) častější. Jinak nebudu lhát, radši bych byla částečně v práci, než být na klasickém českém rodicaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
5.12.24 21:45
@Všechnoznám píše: Více

Jo, rekla bych to same i otci.
Mam nazor takovy, ze dite bude tisickrat radeji vzpominat na detstvi stravene s rodici byt v normalnim zivotnim standardu, nez na luxus, draze vybaveny byt a mraky hracek, ale s chuvou a mamou/tatou, co na nej nemeli cas protoze prace.
To, ze to dite tim bude ovlivnene do budoucna, je zcela jiste. Podle me tedy predevsim negativne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.24 21:58
@Lojzísek píše: Více

Ano, bohužel jako rodiče u Dollores oba zklamali. Je mi těch dětí upřímně líto…
My sice máme na půl darované děti, s přijetím problém nebyl, občas člověka napadne, po kom to dítě je… jasně neřešis komu je podobné, ale jsou prostě naše.
Na prvním místě máme rodinu a pak až práci… není to o tom, zda je to dítě tvoje, zda je úplně, napůl darované, nebo adoptované, ale spíše o tobě jako dospělém, jak se s rolí rodiče popasujes…jak máš v životě nastavené hodnoty
Bohužel ona si nese z dětství pravděpodobně ne úplně funkční model rodiny a partner to taky podělal na celé čáře. Zříct se vlastních dětí…
Prosím o anonym, nebo smazat, citlivé údaje.

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
5.12.24 22:00
@Eowyn01 píše: Více

Já ti nevím. Já jsem dětem obětovala kariéru, a to doslova. Práci mám, ale ne takovou, kterou bych se svým vzděláním a schopnostmi mít mohla. Mohla jsem být hvězda. Jim jsem dala čas, hodně času, ale mně to uškodilo. Už to nenapravím a na starý kolena se to ve mně dost mele. Takže nejsem v soudech Dollores příkrá. Není to černobílý, naopak je to „sfinsky“ těžký.

• Citovat
  • Upravit
76805
5.12.24 22:04
@Dahlia0409 píše: Více

já se v podstatě divím, že ty děti si po jejím odchodu nejdou lehnout a nespí, a myslím si také, že je to troll, tohle snad není možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
5.12.24 22:07
@Keyllah píše: Více

v těch domech bydlí většinou takoví white trash, jinde už by na ně tu sociálku volali dávno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
5.12.24 22:07

Odpovim ti otazkou. V ramci sve profese jsem prisla do kontaktu s mnostvim starych lidi, umirajicich lidi, nemocnych lidi…cetla jsem o tom i knihy.
Myslis, ze stari lide pred smrti lituji toho, ze netravili se svymi detmi tolik casu a nemaji lepsi vztahy v rodine, nebo ze nepracovali jeste vic a tvrdeji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
5.12.24 22:18
@Eowyn01 píše: Více

navíc Dollores pracuje tak tvrdě proto, aby vydělala měsíčně víc než 100 tisíc, a mohla jet s dětmi na 4 exotické dovolené ročně a kluka dala do drahé prestižní školy, aby od něho měla pokoj - těm dětem by stačilo, kdyby pracovala na pozici, kde bude mít třeba 5O t, ale kdyby měli MAMINKU, oni opravdu mají tetu, která o ně sice cítí zodpovědnost, chce, aby se jim dobře dařilo, ale fakt tam není ta bezpodmínečná láska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16339
5.12.24 22:42

Proto mám vždy mezi nohama peřinu, nohy nesmí lepit k sobě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leontodon
5.12.24 23:22

@stinga zrovna bezpodmíněná láska je v rodinách zřídkakdy. Víc jak polovina dětí je bita, jakkolvěk si to rodiče pojmenují :nevim:. Dollores aspoň děti nebije. Čímž se ji nezastávám - podle mě její děti absenci rodičů zaplatí svým psychickým zdravím. Ale porovnávat to s většinovou bezpodmíněnou láskou je nesmysl, protože ta se reálně vyskytuje zřídkakdy. :nevim: Třeba to, co dělá dětem zakladatelka, je už taky naprosto mimo. Přímo je ohrožuje na životě… co asi tak 10 leté děcko udělá, když mu tříleťák zdrhne nebo se bude koukat, jak vběhne pod auto…

• Citovat
  • Upravit
7382
6.12.24 06:27
@malákráličice píše: Více

do toho půl roku taky nee… prostě večer čistý overálek ale měla je i na den… pak jak už byla i na zemi atd… tak už byli zvlášt dané ty na spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí