Vzdorové dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Všechnoznám
5.12.24 17:58
@Liška32 píše: Více

Já nesnesu, jak se ti holé nohy v noční košili při spaní navzájem dotýkají. Fuj, úplně se otřesu, jen na to myslím. Kalhoty jsou podstatný! V létě je to příšerný, nutnost spát bez gatí, to se pořádně nevyspím.

Z toho vidíte, že každý fakt nemá stejné móresy, takže neexistuje jediná košer varianta spaní.

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
5.12.24 18:00
@Netopýr1 píše: Více

Tak to asi nemohou, když kluk dojíždí z dědiny. Jak by to asi stíhal? Ten bus jede přece třeba v 7. 20 a musí hodit děcko do školky. Já spíš třeba nevím, co by dělal, kdyby se tříletá či desetiletý probudili ráno s horečkou, což by ona nemusela včas zjistit. Nebo by jim bylo šoufl před odchodem.

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
5.12.24 18:01
@KKK85 píše: Více

No vidíš :-) a pak najděte tu správnou variantu!

• Citovat
  • Upravit
6425
5.12.24 18:18
@Všechnoznám píše: Více

Je to tak. Já třeba nesnesu na spaní holá ramena. Léto neleto, musím je mít zakrytý :D jinak mě potom bolí.

Taky si myslím už, že téma založil troll. Ale ještě za nás to byla běžná praxe. Já ve 3. třídě vodila ségru, pravda, byla to predskolacka. Bylo nám tedy 8 a 5 let. Vyzvedla jsem ji a šly jsme ze školky domů, což bylo asi 15 minut přes 1 sídlištní silnici. Tam jsme byly asi hodinu samy, než dorazili naši. Jinak to nešlo, mamka měla směny a táta často nebyl služebně doma.

Ale ten rozdíl jestli je dítěti 5 nebo 3 je dost podstatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
5.12.24 18:39
@smile_xxx píše: Více

Určite to všichni nedělají, má to i mnoho haterů, ale v té době 2016-2019 jsem poznala 4 pracující mámy, co to praktikovaly. A rozhodně nešlo o nějaké sociální případy. Jen o extrémně zaneprázdněné typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7291
5.12.24 19:30

nooo tak to asi každému jak vyhovuje ale prostě v nočním úboru… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
5.12.24 19:35
@Dollorres píše: Více

Presne takova mi pripadas i ty. Extremne zaneprazdnena praci, pracujici mama, pricemz to, ze jsi pracujici a vydelavajici a zivitel, je dulezitejsi, nez to, ze jsi mama. Prace je vic, nez deti. Tohle ctu mezi radky u vetsiny tvych prispevku. Samozrejme, ze je mas rada, ale praci vic.
Nemusis mi odpovidat, je to osobni, ale uprimne by me zajimalo, odkud tohle tvoje nastaveni prameni. Samozrejme, ze z detstvi, ale odkud konkretne. Zda jsi mela takovy priklad doma, nebo jsi naopak mela pred ocima odstrasujici priklad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leontodon
5.12.24 19:44
@Fazulina píše: Více

Za mě taky naprosto šílená situace 8o. Hodit tříleťáka v období vzdoru na 10 leté dítě 8o. Chudák kluk i ta holka.

• Citovat
  • Upravit
516
5.12.24 20:16

Hele zcela upřímně, kdyby mi nějaká matka přišla s tím, že si mám ráno přebírat její tříleté dítě od jejího druhého desetiletého dítěte, tak počkám jen do té doby, abych se ujistila, že nejde jen o jednorázovou nenadálou situaci, a pak bez pardonu rovnou volám sociálku. Fakt se divím, že to ještě někdo neudělal. Asi už je to jen otázka času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Všechnoznám
5.12.24 20:26
@Eowyn01 píše: Více

Hele, ale napsala bys toto i otci? Tak má Dollores ráda svoji práci a sebe. Z toho přece neplyne, že by měla ty děcka nějak míň ráda. Má holt takovou spartánštější a trochu sobečtější výchovu.

• Citovat
  • Upravit
7291
5.12.24 20:39

podle mě ona má raději svoji práci a sebe než děti… ona je zabezpečí materiálně a to asi i nadstandartně… ale to je tak vše… více času tráví s chůvou i prázdniny v létě. Dovolena v létě není možná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6904
5.12.24 20:51
@Eowyn01 píše: Více

Souhlas, dnes jsem o ní přemýšlela při úklidu.
Ona děti jistě zabezpečí (vzdělání aj.), ale to nejcennější jim nedá - čas. Vím, že co napíšu, je na hraně, ale myslím si, že v tom hraje roli, že děti biologicky nejsou její a ona je nikdy 100% nepřijala. Přijde mi, že je to nějaká jejich teta, co je tak nějak „podědila“ po někom zemřelém z rodiny. Tak je oblékne, nakrmí, zaplatí školu a chůvu.. Ale necítím tam to základní - milující mámu. Možná je to tím, co jsem psala, nebo je nějak „porouchaná“ nebo prostě z úplně jiného vesmíru než já a mé široké daleké okolí.
K těm jejím fíglům. Vzpomněla jsem si, jak psala, že neučila děti pít z hrnku, aby doma neměla nepořádek. Nechala to na školce. Podobných perel bylo mraky, vždy to nechá na ostatních, na někom jiném.
Nechci ji nějak napadat, pro mne je to takový „exot“, že to k těm úvahám prostě vybízí, nutí. Jinak já jsem kdysi taky uvažovala o darovaných buňkách. Nešla jsem do toho proto, že jsem si nebyla jistá, že bych to zvládla, děti bezpodmínečně přijala jako své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7291
5.12.24 20:56
@Lojzísek píše: Více

já vždy mylslela že jsou to její děti z umělého oplodnění, ale její vajíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí